Konoha......
+8
Observation ghost
Sarutobi Konohamaru
K.
Maskedman
Satoshi Nara
Kuchiki Byakuya
Berserker
Hei Kaguya
12 posters
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
- K.Jounin
Re: Konoha......
Thu 25 Oct 2012, 23:36
Pa erza nisam ja gl*p , 1.Tvoj napad ima 350 damage lutke imaju 490 health , 2.Odbranio bi se od tvog napada tako sto bi jednostavno sa svakom lutkom uradio
Sa svakom lutkom tako da bi tvoji kristali pukli pre nego sto se skroz formiraju , sada ae otvarajte teme...-.-
Sa svakom lutkom tako da bi tvoji kristali pukli pre nego sto se skroz formiraju , sada ae otvarajte teme...-.-
- GostGuest
Thu 25 Oct 2012, 23:38
900
900 -30
900 -30
Snaga 100
Inteligencija 100
Kontrola cakre 300
Samehada Chakra: 1000
Deff: 550
Satoshi razocarao si me. Ako zelis da se boris i da stvoris tenzije izmedju nasih sela onda dobro. A Erza sigurno nece da se igra sa tobom, vec da se bori.
(Kasai polete macem na Satoshija)
Haaaa!
900 -30
900 -30
Snaga 100
Inteligencija 100
Kontrola cakre 300
Samehada Chakra: 1000
Deff: 550
Satoshi razocarao si me. Ako zelis da se boris i da stvoris tenzije izmedju nasih sela onda dobro. A Erza sigurno nece da se igra sa tobom, vec da se bori.
(Kasai polete macem na Satoshija)
Haaaa!
- Satoshi NaraSpecial Jounin
Thu 25 Oct 2012, 23:40
Ovako zea neznam dali si upucena ali ja sam musliman i sutra mi je "Kurban Bajram" tako da nisam tu do utorka tako da ako mozemo borbu da dogodoimo do tad ako treba dacu ti mou rijec da ce mo da se borimo jel mozemo da igramo veceras al samo 2-3 posta...pa ako hoces da u utorak kreno lijepo (nemoj da mislis da se izvlacim ozbiljno je tako)
(ja sam na zmaju tako da znas moras da skocis ako hoces napsisi)
- GostGuest
Thu 25 Oct 2012, 23:45
Auuuuuuuu covece koliko ti smaras sa time sto si musliman. Pa bas nekoga zabole sta si, ti si ovde igrac kao i svi mi. Jbt neverujem..
-.-
-.-
- Erza NamikazeAcademy Student
Thu 25 Oct 2012, 23:46
onda moraš da se isključiš iz borbe sry. ne možemo da te čekamo. ne znam šta radite na tim vašim al lepo se provedi ako se možda tako kaže xd
Thu 25 Oct 2012, 23:48
pa ne izvlacim se ali obaveze gosti i slicno pa nemam vremena za forum pa da se borimo u utorak jel moze tako posto praznik traje 4 dana? u utorak do tad vi se spremite i to ...ako hocete (usput jesi ti skocio i napo me macem)?
havala Eza... pa ja se i ne borim doso sam samo da posmatram i ucim iz tudjih gresaka ja nikoga nisam napo...? mozda jesam al ja to nevidim dajte mi post ? ja stvarno nevidim?
havala Eza... pa ja se i ne borim doso sam samo da posmatram i ucim iz tudjih gresaka ja nikoga nisam napo...? mozda jesam al ja to nevidim dajte mi post ? ja stvarno nevidim?
- GostGuest
Thu 25 Oct 2012, 23:50
Pa ako si na zmaju oda sam skocio... xD Ajde samo igraj
- K.Jounin
Thu 25 Oct 2012, 23:51
Kasai ne znam da li zaboravljas da sam poslao 30 lutaka na tebe , moras prvo njih da ubijes pa tek onda negde da skaces
Thu 25 Oct 2012, 23:54
Chakra:900-30-30=840
kasai kassai kao sto rekoh nisam doso da se borim tako da i necu ali nisam rekao da se necu braniti kako si na mom zmaju pomjeram se u stranu par koraka a iza mene ostaje sijenka a kako si ti uradio tu gdje sma ja bio sta si u sjenku
ovo nemozes da izbjegnes jel si zagazio u sijenu ;)
(najednom Kasai staje,nemoze da se pomjerni nema kontrolu nad tjelom)
Kasai posto sam rekao da necu da se borim tako ce i da bude...(najednom sijenke pustaju Kasaia) eto a sad idi brani selo i nemoj vise tako da se zaleces ;) xD sretno (Satoshi ostaje na zmaju i posmatra situaciju)
kasai kassai kao sto rekoh nisam doso da se borim tako da i necu ali nisam rekao da se necu braniti kako si na mom zmaju pomjeram se u stranu par koraka a iza mene ostaje sijenka a kako si ti uradio tu gdje sma ja bio sta si u sjenku
ovo nemozes da izbjegnes jel si zagazio u sijenu ;)
(najednom Kasai staje,nemoze da se pomjerni nema kontrolu nad tjelom)
Kasai posto sam rekao da necu da se borim tako ce i da bude...(najednom sijenke pustaju Kasaia) eto a sad idi brani selo i nemoj vise tako da se zaleces ;) xD sretno (Satoshi ostaje na zmaju i posmatra situaciju)
- GostGuest
Thu 25 Oct 2012, 23:57
Pa cek ko je rekao da sam ja stao na zmaja, ja sam samo skocio i zamahnuo macem na tebe. xDDD Ti valjda stojis na zmajevoj glavi da bi mogao da posmatras ostale, tako da taj napad nije ni delovao na mene, svakako sada moram da se pozabavim lutkama.
- K.Jounin
Thu 25 Oct 2012, 23:58
kakvi ste carevi vas dvojica...jel registrujete vi sta ja pisem? xD
Thu 25 Oct 2012, 23:59
zbog toga što k nije napomenuo stvarne vrednosti lutaka ja sam editovala post i čeka se da on edituje tako da ne dirajte lutke do tad
Fri 26 Oct 2012, 00:00
Ovako je to nekako ti si skocio ja sam na sredini zmaja a posto je zmaj ogroman moro si da stanes na neku podlogu (tj zmaja) kad si stao doso si do mene i zamahno macem gdje ja stojim ja sam se pomjerio a ti si stao na to mjesto gdje si gadjo sa obzirom da su tu bile sijenke nisi mogu da izbjegnes BAS NIKAKO al kao sto rekoh pustio sam te tako da idi i zabavljaj se sa lutkama...
- GostGuest
Fri 26 Oct 2012, 00:02
MA sve jedno i da je tvoj napad uspeo pustio si me. A i moj sharingan je sve vreme aktivan tako da sam mogao sa lakocom to da izbegnem, ali si ti odmah oslobodio tenhiku. A eto K prvo izbegni onaj erzin napad pre nego sto lutke podelis.
Fri 26 Oct 2012, 00:05
Nisi mogo sa sharinganom da izbjegnes jel je sijenka bila tu pomjerio bi se par metara samo skolonio u stra ali zato sam ja racunao da ces to da uradis i reko da se odmicem par metara onoliko kolko sharingan domet tako da je sijena bila tolika i ja sam Sharingan Master posjedujem Mangekyo dobro poznajem sve tajene sharingan ;) ali pustio sam te tako da nema prepiranja ocu samo da ti doakzem neke stvari inace Eza poceo sam da te gotovim u zadnje vrijeme...mada nisam ja kao ostali necu da se lozim xD pera zna o cemu govorim
- GostGuest
Fri 26 Oct 2012, 00:11
900
870
900 -60
K posto mi je sharingan aktiviran vidim tvoje chakra trets, tako da cu moci da predvidim poteze tvojih lutaka. I lakse ce mi biti da ih unistim.
Ajde jedan siroko dometan napad koji bi trebalo da pogodi vecinu ovih lutaka.
x2
870
900 -60
K posto mi je sharingan aktiviran vidim tvoje chakra trets, tako da cu moci da predvidim poteze tvojih lutaka. I lakse ce mi biti da ih unistim.
Ajde jedan siroko dometan napad koji bi trebalo da pogodi vecinu ovih lutaka.
x2
- K.Jounin
Fri 26 Oct 2012, 00:14
E pa erza to ti nije bas bila najpametnija , kada se priblizavas lutkama onih 30 sto su oko tebe rade
Ukupan damage 3000 , tako da ce ti ruke (I ostatak tebe) biti spaljen i neces moci da izvedes taj taijutsu
Ukupan damage 3000 , tako da ce ti ruke (I ostatak tebe) biti spaljen i neces moci da izvedes taj taijutsu
Fri 26 Oct 2012, 01:33
800
540-10
600-30-200
ne nastavljam napad i letim visoko
moj summon je otišao kod shikamarua da mu pomogne
hvatam te od pozadi K.
540-10
600-30-200
ne nastavljam napad i letim visoko
moj summon je otišao kod shikamarua da mu pomogne
hvatam te od pozadi K.
- Peda Carski.Academy Student
Fri 26 Oct 2012, 08:44
Satoshi Nara wrote:Ovako zea neznam dali si upucena ali ja sam musliman i sutra mi je "Kurban Bajram" tako da nisam tu do utorka tako da ako mozemo borbu da dogodoimo do tad ako treba dacu ti mou rijec da ce mo da se borimo jel mozemo da igramo veceras al samo 2-3 posta...pa ako hoces da u utorak kreno lijepo (nemoj da mislis da se izvlacim ozbiljno je tako)
Hhahahahahaah kakva je to slava kada nema pecenja i makcine!!! To je nula od slave! Ja to ne priznajem..
Ne brinite deco cika Peda je sa vama pored mene K. nema sanse ima da vas zastitim!!!
Zamahujem macem eksplozija je 1400 ide i na K.a i lutke.
- K.Jounin
Fri 26 Oct 2012, 11:00
Pedo ti nisi tu , baci putovanje pa sacekaj da mi obrnemo toliko poteza pa tek onda mozes da uletis , a ti erza , to ti nije bas bilo najapametnije , okrecem se ka tebi i
Kako je damage vec puta 2 ja inteligencijom mogu da ga pojacam jos jednom , znaci damage je x3 i za kraj
Kako si se vec priblizila da bi me udarila ovo je skoro neizbezno
Kako je damage vec puta 2 ja inteligencijom mogu da ga pojacam jos jednom , znaci damage je x3 i za kraj
Kako si se vec priblizila da bi me udarila ovo je skoro neizbezno
- Peda Carski.Academy Student
Fri 26 Oct 2012, 12:33
Haaaa uradicu ovde ondA!!!!!!!!!!!!!!!!
- NNW Game MasterAdministrator
Fri 26 Oct 2012, 12:33
Član 'Peda Carski' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Candy' :
'Candy' :
- NNW Game MasterAdministrator