Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Napad na selo lisca

+11
Erza Namikaze
K.
Trafalgar Law
Fuhen Fuyutama
Spad
Roronoa Zoro.
Nagu Garakama
Hisashi Namikaze
Hisagi Shuuhei
Urami Ketsukei
Ayon
15 posters
Go down
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student
https://www.youtube.com/user/Koshirozation?feature=mhee moze you

Napad na selo lisca - Page 2 Empty Re: Napad na selo lisca

Wed 07 Nov 2012, 20:40
( Ali ovaj sneg samo sve vise i vise pada )

Fuhene drago mi je da te vidim cak i uvakvom stanju !!!
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 20:42
Neki od vas se ovde medjusobno znaju to sada primecujem...

Nagu Garakama? Fuhen Fuyutama ? Spad? Roronoa Zoro i Hisagi Shuuhei - barem me moje pamcenje dobro sluzi hahaha Very Happy
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 20:45
Tako je Urami to smo mi...o tebi smo dosta slusali ti si prvi i najjaci Mizukage dok smo Nagu i ja bili ucenici u Selu Magle svakoga dana slusali smo price o tebi...

Da Nagu i meni je drago sto ja tebe vidim !!!!
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 20:48
Drago mi je da to cujem od ninja Sela Magle hehehe Very Happy

Ova stvar me nervira sa kontrolom zasto su mene uopste pozivali ovde...
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:04
I treba da ti je drago... Gledano.. Mi smo i tvoji ucenici...Postali smo Kagei... Ja sam te nasledio...

Ali da tebe nije bilo.. ne bih ni postao Mizukage... Da te podsetim da sam ja Princ Leda!!!

Zar ti to ne govori nesto Urami?
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:08
Drago mi je sto te ponovo vidim Fuhene...Nazalost moj razlog zasto sam prestao da te posecujem je bio taj da sam postao mizukage a i poceli su problemi za zenkai ali sam zato poslao mog podanika Alkera da te cuva...

Secam se kada su Kaguye i Yuki ratovale...Mi Kaguye smo ih istrebili ali ja nisam mogao da dozvolim da ih skroz istrebe zato sam tebe tajno spasio i potajno odgajao...

Nazalost na kraju sam umreo i nikada nisam video u kakvog si coveka izrastao..Drago mi je da vidim da si postao Mizukage...
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:12
Heh.. pa hvala..oce...

Ti si mi pored Alkera bio jedina porodica, i veoma sam ti zahvalan na tome.... Ne brini se, nisam te obrukao ni jednog trena! I treba da si ponosan na mene...

Samo ne znam sta se desilo sa mojim sinovima... Ostavio sam im na cuvanje snezno kraljevstvo...Nadam se da su zivi i zdravi tamo, i da su postali velike ninje, bas kao ja....
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:13
Znaci imao si cak i sinove...Sta se desilo sa Alkera, Ognjena?
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:25
Ne bih da pricam o tome.. Ali kad si vec zapoceo temu...

Pa bio je to drugi shinobi rat... Orochimaru je jednom prilikom povukao svoju diviziju i izasao na polju sam... Tada sam ja postao Mizukage, a on je napo moje selo. Jedini ninja koji mu je stao na putu sam bio ja! Mislio sam da mogu da ga porazim, jer sam to vec jednom ucinio, ali presao sam se... Zelja za osvetom ga je cinila sve jacim, a uzgred je hteo i moj rokugan. Srecom, tog dana je dosao Alker da mi pomogne.. Inace on je tada bio Raikage, pored njega dosao je i Shadow, kojeg vrlo dobro znas... Pokusali su da me odbrane, i u toj bici su dali zivote za mene.. Alker je poginuo da bi mene spasio!... Tada sam vec bio na ivici smrti, bio sam iscrpljen i nisam mogao dalje... Video sam kako mi ceo zivot prolazi pred ocima, a zatim su dosli Hisagi i Nagu.. Moji najbolji prijatelji ^^ ... Nagu je zadrzavao Orochimarua, dok me je Hisagi ( najbrzi ninja tog vremena ) odneo do moje snezno kraljevstvo... Posto sam bio na ivici smrti, tamo sam i umro.. odnosno zaledio sam svoje telo... Ne znam sta je dalje bilo sa Hisagijem i Naguom, ali oni su to uradili da se orochimaru ne bi dokopao rukugana...

Malopre sam cuo da su Nagu i Hisagi umrli od starosti, i veoma mi je drago zbog toga ^^ ... Sto znaci da su se izvukli, a mozda i ubili Orochimarua...
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:29
Orochimaru... Jedini Orcohimaru kojeg sam znao u moje vreme je jedan genin iz sela lisca...Da li je to taj orochimaru!!!
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:32
Da tako je.. Orocimaru je posle rata ukrao skrolove i pobegao... Dobro je iskoristio priliku i zamajanost svih kagea, i ukrao skrolove prvog Hokagea...

Tim skrivenim tehnikama i znanjem je postao najjaci ninja tog vremena...Cak je sam organizaovao svoje selo..Selo skriveno u zvuku.... Tako da sama cinjenica da je osnovao selo opisuje njegovu sposobnost... Bukvalno je postao legenda bas kao vi, Conte, Kakashi, Daniel, Pain i Laza...
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:35
Prokletnik da sam samo bio tu!!! Ali dao sam moj zivot da porazim Kisaija umreo sam jer sa opteretio telo sa herowater. Inace drago mi je da je Pain pomogao Conteu i svim selima da poraze Kisaija u onim borbama ispred sela lisca!!! Bio je moj najveci neprijatelj!!!
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:39
Pa da.. Ali na kraju se ispostavilo da Kisai i nije toliki negativac.. Samo je imao drugaciji pogled na svet... Na kraju je poginuo da bi spasao Conte... A zatim je Conte posle smrti svog brata, probudio ono najjace u sebi i spasao svet.. Da nije bilo njihm ko zna da li bi ja i ti ovako caskali...
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:47
Da spasi Contea od koga...

I gde su vise ti borci...Zelim da vidim danasnje ninje!!!
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 21:53
Duga je to prica... U ono vreme iza svega je stojao Nagato.. Ali manimo se toga.. Zelim da vidim nove ninje!!

Da vidim koliko su generacije napredovale...

Ali uvek me nekako cudi.. Kako to da su starije generaciju uvek bile jace od novijih? ....Bar je to uvek bio slucaj kada sam ziveo..

Nadam se da sada i nije... u suprotnom.. Nema im spasa!
K.
K.
Jounin

Wed 07 Nov 2012, 22:44
Ajde da vidim te vase npc-ove , nas brani 400 lutaka od po 500 health
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 22:45
Koliko je smao reci u vasim ustima. Ja sma mladji od svih bvas, inace sam potomak to jest unuk Drugog Hokagea Minata Namikazea, a i sam sam bio Peti Hokage ovog sela. I sada me uzimaju iz mrtvih kako bih unistio sopstveno selo. Ovo ce biti zeznuto.

Slusajte vi stariji ako ne uspemo da se oslobodimo ove tehnike bece zeznuto, ja sam jedini shinobi posle Contea uChihemkoji je probudio Vecni mangekyo Saringan kao i moj pokojni brat Konsai Uchiha.

(Hisashi odjednom pocinje da radi znake rukama...)

Ooo neee... Neeeeee tu tehnikuuu

Vi kagei i stari shinobi pazite se sada, ja sam jedini kekei tota krisnik moj kekei tota je Lava Release. I jos jedan je bio Kisai Yokubi Kazekage i moj veliki prijatelj, inace sin Kazekagea Zaccuia yokubia. vi kao stare ninje sigurno znate sta je kekei tota.

Trebace mu malo vremena da aktiviram tehniku koju zeli.

(hisashi kada je cuo tajglas on se sledio...)

K, jesi to ti? Paaaa, da li je moguce.
Anonymous
Gost
Guest

Wed 07 Nov 2012, 22:53
pojavljuju se Sarutobi,Shikamaru, Erza i Kasai Znaci to su te slavne ninje ! O Hisashi, i ti si tu, sad te ovako iskoriscavaju. Nikad nisam mislio da cu se sa tobom boriti do smrti ali sta je tu je !
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 22:56
Pa drago mi je da smo se upoznali...

Lava release kazes!!! ( Fuhen gleda svojim rokuganom )

Veoma pametno... Kombinacija leda i lave! Niska temperatura sa visokom!!!

Pa lava ce se skameniti cim bude prizvana!!! A vidim neko je i stvorio roze barijeru... Pa da to je Crystal release koji je koristio Minato!

Imam losu vest za Konohu!!
Upravo ce biti bacena velika kolicina lave na konohu! A zahvaljujuci mojim ledom, ona ce se zakameniti i stvorice se nepropustljiv sloj preko kristalne barijere....Cela konoha ce biti prekrivena debelim slojem lave!! Takodje vidim da ce sve to da se zaledi! A zatim ce svi u Konohi umreti, jer ce kristalna barijera puci, i cela konoha ce biti proslost!!! ( Fuhen zatvara oci )
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 23:01
Fuhene predvideo si moj napad, rokugan cidtao sam dosta o njemu, poslednji koji ga je posedovao pre tebe bio je Tokai hayto ako sene varam. A ako niste upuceni jer u vase vreme nije postojala razvijena verzija bloodlinea tj keki tota, ovo je kombinacija tri elementa vode, vatre, i zemlje i time sto je na drugom jacem nivou od kekei gen kaia ona je i sammim tim jaca. Tako da ako lava bude prizvana na teren nijedan Kaguja kost nece da prodje kroz nju, jer koliko god one bile cvrste pod uticajem mog kekei tote bice istopljene. A zatim...

(Hisashi odjednom prestade da prica, kada ih je video, zanemeo je... A oci, oci su mu se napunile suza...)

Vi... Vii ste, paaa... Ovo je... Kasai, Sarutobi, Sikamaru... Jaa, pa... Kako cu se sa vama boriti...

(zatim okrenu pogled na Erzu...)

Ti....

(Samo je cutao i gledao je u oci... Onda su mu suze same potekle...)
Anonymous
Gost
Guest

Wed 07 Nov 2012, 23:04
Rokugan ! Znaci i gataru imamo na vratu -.-' Dobri stari Hisashi, uvijek u svom stilu hvalisanja (nasmija se )
Fuhen Fuyutama
Fuhen Fuyutama
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 23:08
Gatara kazes...Heh.. Ocigledno ne znas nisa o mojoj moci.. Pa reci cu ti.. Svojim okom ja mogu da vidim buducnost!

A vidim da ces ti za koji trenutak biti mrtav!!!
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 23:11
Napad na selo lisca - Page 2 29bjdbs
Hhhisashi...!!? (vrisnu)
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 23:15
Tu sam i ja da vam pomognem...Izvinite sto ste me cekali morao sam nesto uraditi na putu ovamo da pripremim jedan jutsu (tajno)...

Fuhen...Hisashi...Legendarni kaguya Urami Ketsukei....

Bice mi cast da se borim sa vama spremite se da iskusite moc struje!!! Koji od vas je moj protivnik!!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Wed 07 Nov 2012, 23:15
Erza... Ja... Ne mogu da poverujem u ovo... LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW!!!!!!!!! PROKLET BIOOOOOO!!!!!!!!

Napad na selo lisca - Page 2 82972940
Sponsored content

Back to top