1.Spad vs Konohamaru
+2
Hisagi Shuuhei
Trafalgar Law
6 posters
- Hisagi ShuuheiChunin
Re: 1.Spad vs Konohamaru
Thu 08 Nov 2012, 12:10
Odjednom iz vazduha visoko na Konohamarua nevidljivo i neprimetno (ne mozes osetiti chakru ili bilo sta slicno) leti ovo i sece ga
Brzina je 1000 zagarantovan NEIZBEZAN damage je 100 tako skini 100 health
Zatim sve opet nestaje nastavi borbu
Brzina je 1000 zagarantovan NEIZBEZAN damage je 100 tako skini 100 health
Zatim sve opet nestaje nastavi borbu
- NNW Game MasterAdministrator
Thu 08 Nov 2012, 13:47
Član 'Spad' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- Sarutobi KonohamaruJounin
Thu 08 Nov 2012, 14:59
hahahha pocnimo...
ustvari moram nesto prvo da uradim...
(cuje se zvuk lanaca)
tacno ne mogu izbeci ali mogu blokirati, a kako napadas sa lancima ovo je sasvim dovoljno da se odbranim.
ustvari moram nesto prvo da uradim...
(cuje se zvuk lanaca)
tacno ne mogu izbeci ali mogu blokirati, a kako napadas sa lancima ovo je sasvim dovoljno da se odbranim.
Član 'Sarutobi Konohamaru' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Kockanje' :
Rezultat :
'Kockanje' :
Rezultat :
Član 'Sarutobi Konohamaru' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- Trafalgar LawAcademy Student
Thu 08 Nov 2012, 15:00
Znas li ti koja je to brzina , 1000 brzine preko toga ne moze da se stavi uopste sposobnosti , ti nisi imao sanse ni da reagujes na tvom nivou protiv njegove moci....
Thu 08 Nov 2012, 15:30
bar sam pokusao..
500
750
800 -30-5
pa vreme je i mi da pocnemo...
500
750
800 -30-5
pa vreme je i mi da pocnemo...
- SpadSpecial Jounin
Thu 08 Nov 2012, 15:38
1000
1000
1000-35
saljem ovo na tebe
( damage je 200 ) Koristim zagarantovani damage mojom brzinom koja je 100 znaci damage zagarantovani je 50
1000
1000-35
saljem ovo na tebe
( damage je 200 ) Koristim zagarantovani damage mojom brzinom koja je 100 znaci damage zagarantovani je 50
Thu 08 Nov 2012, 16:29
450
750
675
pogodio si mog klona.
odjednom za noge te hvata moj drugi klon, dok ti shvatis sta se desava ja se pojavljujem iza tebe i zarobljavam te:
ne mozes pobeci
a da klona sam napravio odmah nakon poplave i nisi ga mogao videti , klon je dosao do tebe sad i uhvatio te
750
675
pogodio si mog klona.
odjednom za noge te hvata moj drugi klon, dok ti shvatis sta se desava ja se pojavljujem iza tebe i zarobljavam te:
ne mozes pobeci
a da klona sam napravio odmah nakon poplave i nisi ga mogao videti , klon je dosao do tebe sad i uhvatio te
- SpadSpecial Jounin
Thu 08 Nov 2012, 19:21
1000-30
1000
965-60
nisi los klinac ali to nije dovoljno da bi mene porazio !
radim ovo
posto mi ne trebaju ruke ili ti znaci za ove kaguya tehnike samo su kosti izasle iz mene i par njih ti je posekla ruku kojom drzis zatvor ali to nije sve:
damage je 100 i zbog moje pokretljivosti-200
ako ne pustis zatvor tvoju dragocenu ruku ce iseci kosti
1000
965-60
nisi los klinac ali to nije dovoljno da bi mene porazio !
radim ovo
posto mi ne trebaju ruke ili ti znaci za ove kaguya tehnike samo su kosti izasle iz mene i par njih ti je posekla ruku kojom drzis zatvor ali to nije sve:
damage je 100 i zbog moje pokretljivosti-200
ako ne pustis zatvor tvoju dragocenu ruku ce iseci kosti
Thu 08 Nov 2012, 21:50
450
750
260
hahah zaboravljas na mog klona koji te je uhvatio pod vodom, e pa on sada stavlja svoju ruku na kuglu kako bi ostala stabilna a ja brzo pustam zbog kostiju
radim ovo:
i vracam ruku na kuglu, jer predpostavljam da ces pokusati i mog klona da napadnes kostima..
sada tvoje kosti nemaju efekta..
750
260
hahah zaboravljas na mog klona koji te je uhvatio pod vodom, e pa on sada stavlja svoju ruku na kuglu kako bi ostala stabilna a ja brzo pustam zbog kostiju
radim ovo:
i vracam ruku na kuglu, jer predpostavljam da ces pokusati i mog klona da napadnes kostima..
sada tvoje kosti nemaju efekta..
- SpadSpecial Jounin
Thu 08 Nov 2012, 22:01
1000-30
1000
905
Postajem vuk i tvoj klon ne moze vise da drzi kuglu posto kao i sto vidis sam postao sam veci i nekim delom cak i izasao iz kugle tako da sam sada slobodan.
Odlazim malo dalje od tebe i tvog klona
tvoj red...
1000
905
Postajem vuk i tvoj klon ne moze vise da drzi kuglu posto kao i sto vidis sam postao sam veci i nekim delom cak i izasao iz kugle tako da sam sada slobodan.
Odlazim malo dalje od tebe i tvog klona
tvoj red...
Thu 08 Nov 2012, 22:49
450
750
200
cekaj samo malo, zar mislis da cu da stojim i gledam kako postajes vukodlak i povecavas se?
moj klon ce dovoljno dugo izdrzati, a ja radim
x2
dobijam veliku kuglu i sad ti nema izlaza..
750
200
cekaj samo malo, zar mislis da cu da stojim i gledam kako postajes vukodlak i povecavas se?
moj klon ce dovoljno dugo izdrzati, a ja radim
x2
dobijam veliku kuglu i sad ti nema izlaza..
- Roronoa Zoro.Special Jounin
Thu 08 Nov 2012, 22:53
Obican klon kao prvo ne moze da duplira a da moze ( nisam siguran ) nije ni jak kao 20% tebe a kamoli kao 5% Spadove moci u ovoj formi ...
Thu 08 Nov 2012, 23:10
nije klon duplirao on samo drzi rukom, a ja dupliram ovaj jutsu
i ne radi se o mojoj snazi, na Spada deluje pritisak vode, moj klon samo odrzava stabilnost kugle, dok ja ne dupliram i ne dobijem vecu kuglu, a to je brzo...
ako ne moze onda ok...
i ne radi se o mojoj snazi, na Spada deluje pritisak vode, moj klon samo odrzava stabilnost kugle, dok ja ne dupliram i ne dobijem vecu kuglu, a to je brzo...
ako ne moze onda ok...
Thu 08 Nov 2012, 23:15
Deluje pritisak vode ali idalje on moze da izadje iz nje...
Pa dobro ti si duplirao jutsu ali pre toga je Spad vec izasao malkice a kada izadje barem i malo mogao je da se oslobodi...
Ti si duplirao damage da, ali ti ne drzis kuglu i tvoj klon jednostavno nije dovoljno jak...
Pa dobro ti si duplirao jutsu ali pre toga je Spad vec izasao malkice a kada izadje barem i malo mogao je da se oslobodi...
Ti si duplirao damage da, ali ti ne drzis kuglu i tvoj klon jednostavno nije dovoljno jak...
Thu 08 Nov 2012, 23:36
recimo da je uspeo da probije tu "prvu" kuglu i da moj klon nije izdrzao, ali opet ja sam stvorio novu i to x2
za to vreme dok se oslobadja nije mogao odmah da pobegne tako da lako ga hvatam u ovu vecu kuglu...sad ok? xDD
za to vreme dok se oslobadja nije mogao odmah da pobegne tako da lako ga hvatam u ovu vecu kuglu...sad ok? xDD
Thu 08 Nov 2012, 23:38
Pa shvatas da se kugla ne povecava bas tako i ne mozes ustvari ni da dupliras tu kuglu koliko znam posto je to kartica sa efektom a moze se duplirati samo Grudge Rain i Onaj armor lighting tako
Thu 08 Nov 2012, 23:44
negde sam video da ninjutsu kad se duplira postaje veci i razorniji, a za efekat znam da ne moze da se duplira, on bi i dalje gubio 30 hp po potezu..
Thu 08 Nov 2012, 23:48
( sad odavde pisem xD )
Da ali uveli su da ne mogu da se dupliraju takve tehnike sta ti hoces da kazes da si duplirao damage i velicinu ali nisi i efekat? Pa ne moze to xD
Ako hoces mogu ja i sa Spadom na drugi nacin da izbegnem ...
Da ali uveli su da ne mogu da se dupliraju takve tehnike sta ti hoces da kazes da si duplirao damage i velicinu ali nisi i efekat? Pa ne moze to xD
Ako hoces mogu ja i sa Spadom na drugi nacin da izbegnem ...
Fri 09 Nov 2012, 00:24
ma nisam dmg duplirao, ovde je rezultat mog dupliranja jedino velicina, a posto kazes da to ne moze onda ok...nzm bilo mi je logicno da kad uradim x2 to bude vece..
nista onda nastavi kao da je izasao iz kugle
nista onda nastavi kao da je izasao iz kugle
Fri 09 Nov 2012, 00:28
Pa ako je izasao iz kugle onda je u kovcegu i vracen je i bice pozvan neki drugi put ...
Sutra se sve nastavlja
Sutra se sve nastavlja