Polazak u finalnu borbu
+3
Jegan
Erza Namikaze
Hei Kaguya
7 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
- Hei KaguyaAcademy Student
Polazak u finalnu borbu
Fri 09 Nov 2012, 17:00
Svi koji zele da krenu samnom i da napadnemo Lawa i Tobija direktno neka dodju ovde!
- Erza NamikazeAcademy Student
Re: Polazak u finalnu borbu
Fri 09 Nov 2012, 18:21
Ja hoću...a valjda prvo treba da vidimo šta ćemo sa ovim zmijama..
Fri 09 Nov 2012, 18:25
Sredicemo lako zmije mi...
- Erza NamikazeAcademy Student
Fri 09 Nov 2012, 18:33
Nisam ni sumnjala. hah.
- JeganSpecial Jounin
Fri 09 Nov 2012, 18:35
Odjednom pojavljuju se dva borca
Ne idete vi nigde ne dok nas ne porazite prvo!!!
Ne idete vi nigde ne dok nas ne porazite prvo!!!
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Fri 09 Nov 2012, 18:37
Da prvo nas porazite!
Fri 09 Nov 2012, 18:47
Hoce da nas sprece da dodjemo do njih, njihovi najaci edo borci su porazeni svi osim Fuhena. pored njih su ostali samo Gaara ali za prvog Raikagea se nista ne zna verovatno je i on dosta jak gledano da je prvi...
To znaci da su sada slabiji jedino Fuhen im je jaci ako su nasi podaci tacni...Ostali nebi trebalo da su jaki lako ih svi sami mozete poraziti a kada dodjete do Lawa i Tobija tada cu ja vec stici da vam pomognem. Uostalom Kotsuko ide sa vama!
Bacam nekoliko kunaia Kasaiju, Erzi, Shikamaruu i Sarutobiju i ko jos ide nzm hvatajte ovo imate po 1000 chakre u njega ako vam zatreba koristitie je a trebace vam sigurno.
Ja cu ostati ovde da porazim i seal raikagea i kazekazekagea!!!
Kasai hvataj ovo, to je jedna Uramijeva zenkai bomba poslednja aktiviraj je i oticicete na mesto gde je Law!!!
Sada idemo boricemo se sada i ovde raikage Lazo i kazekage Sabaku!
To znaci da su sada slabiji jedino Fuhen im je jaci ako su nasi podaci tacni...Ostali nebi trebalo da su jaki lako ih svi sami mozete poraziti a kada dodjete do Lawa i Tobija tada cu ja vec stici da vam pomognem. Uostalom Kotsuko ide sa vama!
Bacam nekoliko kunaia Kasaiju, Erzi, Shikamaruu i Sarutobiju i ko jos ide nzm hvatajte ovo imate po 1000 chakre u njega ako vam zatreba koristitie je a trebace vam sigurno.
Ja cu ostati ovde da porazim i seal raikagea i kazekazekagea!!!
Kasai hvataj ovo, to je jedna Uramijeva zenkai bomba poslednja aktiviraj je i oticicete na mesto gde je Law!!!
Sada idemo boricemo se sada i ovde raikage Lazo i kazekage Sabaku!
- Kuchiki ByakuyaAcademy Student
Fri 09 Nov 2012, 18:54
Idem i ja sacekajte me!
Fri 09 Nov 2012, 20:34
Health:1000
Energy:1000
Chakra:940
Haaaaaaaaaaa pretvaram sve okolo u pesak!!!!!
Zatim
Pesak prolazi kroz Lazu ali ga ne ubija
Igraj Hei laza nece jos!
Chakra:940
Haaaaaaaaaaa pretvaram sve okolo u pesak!!!!!
Zatim
Pesak prolazi kroz Lazu ali ga ne ubija
Igraj Hei laza nece jos!
Fri 09 Nov 2012, 20:43
Health:3550
Energy:3500
Chakra:3120
Brzina:660
Snaga:1280
Inteligencija:250
Pokretljivost:400
Kontrola chakre:950
Aktiviram ovaj stit kombinaciji sa steel release
Defense mi je 400 sada plus od struje 300 znaci imam 700 defene uz to odlazim visoko koristeci vatrena krila da se izvucem od peska sada kada je mirno vracam se...
Chakra:3120
Snaga:1280
Aktiviram ovaj stit kombinaciji sa steel release
Defense mi je 400 sada plus od struje 300 znaci imam 700 defene uz to odlazim visoko koristeci vatrena krila da se izvucem od peska sada kada je mirno vracam se...
Fri 09 Nov 2012, 20:53
Health:1000
Chakra:880
Niko ne moze da porazi moj pesak...Niko!!!
Na pesku ako stanes bices stunovan
Uz to sada ne mozes da vidis i mnogo teze ces se boriti...
Chakra:880
Niko ne moze da porazi moj pesak...Niko!!!
Na pesku ako stanes bices stunovan
Uz to sada ne mozes da vidis i mnogo teze ces se boriti...
Fri 09 Nov 2012, 21:00
Chakra:3090
Snaga:1580
Defense:700
Jos uvek mi je aktivirana Pedina tehnika zbog toga u balonu oko mene nece uci pesak a i mogu disati lepo i videti...Mozda ne mogu videti sta je oko mene ali mogu drzati otvorene oci...
Moje oko vidi toplotu i slicno tako da cu znati gde si hahahahahha ovo nije nista za mene ova oluja a ovo izbegavam samo polecem u vazduh malo cu stojati iznad peska...
ispaljujem ovo na tebe
Damage je oko 2000 racunaj mrzi me da racunam samo moze 500 vise bude...
A da 330 damage ti je zagarantovan zbog brzine
Chakra:3090
Jos uvek mi je aktivirana Pedina tehnika zbog toga u balonu oko mene nece uci pesak a i mogu disati lepo i videti...Mozda ne mogu videti sta je oko mene ali mogu drzati otvorene oci...
Moje oko vidi toplotu i slicno tako da cu znati gde si hahahahahha ovo nije nista za mene ova oluja a ovo izbegavam samo polecem u vazduh malo cu stojati iznad peska...
ispaljujem ovo na tebe
Damage je oko 2000 racunaj mrzi me da racunam samo moze 500 vise bude...
A da 330 damage ti je zagarantovan zbog brzine
Fri 09 Nov 2012, 21:05
Health:670
Chakra:820
Tvoja brzina zaboravio sam na to to je jedino sto imas prednost trenutno ako se nastavi porazices nas...
Zato cu okoncati ovo odmah!!!!
Izbegavam sa klona
Chakra:820
Tvoja brzina zaboravio sam na to to je jedino sto imas prednost trenutno ako se nastavi porazices nas...
Zato cu okoncati ovo odmah!!!!
Izbegavam sa klona
Fri 09 Nov 2012, 21:11
Chakra:3060
3
za tri poteza cu opet koristiti zagarantovan damage a mislim da znas sta znaci kada imas 500 poena vise od nekog to znaci da si GOTOV za tri poteza Gaaro mrtav si!!!!!!!!!!!!!!
Moj napad te je zakacio imas nekoliko metaka u sebi sada aktiviram ovo
Haaaaaaaa izaci ce i poraze kao siljci damage je 50 ali zbog pokretljivosti ciljacu ti vitalne tacke tela damage je zapravo 450
to ti je neizbezno samo da znas
Chakra:3060
3
za tri poteza cu opet koristiti zagarantovan damage a mislim da znas sta znaci kada imas 500 poena vise od nekog to znaci da si GOTOV za tri poteza Gaaro mrtav si!!!!!!!!!!!!!!
Moj napad te je zakacio imas nekoliko metaka u sebi sada aktiviram ovo
Haaaaaaaa izaci ce i poraze kao siljci damage je 50 ali zbog pokretljivosti ciljacu ti vitalne tacke tela damage je zapravo 450
to ti je neizbezno samo da znas
Fri 09 Nov 2012, 21:25
Health:220
Chakra:720
Khaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ovo ti necu zaboraviti u sledecem potezu si mrtav ubicu te pre nego sto budes koristio zagarantovano brzinu!!! Ti si vec mrtav!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kamui!!!!!!!!!!
Chakra:720
Khaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ovo ti necu zaboraviti u sledecem potezu si mrtav ubicu te pre nego sto budes koristio zagarantovano brzinu!!! Ti si vec mrtav!!!!
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kamui!!!!!!!!!!
Fri 09 Nov 2012, 21:32
Chakra:3000
Snaga:1600
2
Skoro sam zaboravio da ti posedujes drugo oko od Kakashija..Jedno ti jedno Urami!!!
Neces me tako lako uhvatiti u to
jos 2 poteza i mrtav si a onda cu te seal!!!
Ti si necastan shinobi tvog ucitelja Kakashija prvog kazekagea koji ti je dao Shukakua i ucinio to da posedujes to sto si imao taj pesak da kontrolises on je zasluzan. A sta si ti uradio ti si ga izdao ubio ukrao njegove oci i skrnavio njegovo telo koristeci ga kao edo!!!
Mrzim takve shinobije koje ne postuju druge!!
Izbegavam to
Damage je mnogo veliki oko 5000
2
Skoro sam zaboravio da ti posedujes drugo oko od Kakashija..Jedno ti jedno Urami!!!
Neces me tako lako uhvatiti u to
jos 2 poteza i mrtav si a onda cu te seal!!!
Ti si necastan shinobi tvog ucitelja Kakashija prvog kazekagea koji ti je dao Shukakua i ucinio to da posedujes to sto si imao taj pesak da kontrolises on je zasluzan. A sta si ti uradio ti si ga izdao ubio ukrao njegove oci i skrnavio njegovo telo koristeci ga kao edo!!!
Mrzim takve shinobije koje ne postuju druge!!
Izbegavam to
Damage je mnogo veliki oko 5000
Fri 09 Nov 2012, 21:41
Health:220
Chakra:620
Usisavam tvoju zver od struje i ona nestaje
Gotovo je Hei!!!!Porazicu te dzabe to sve pricas gari ovo sam ja Law, gara je velike volje zato sam ga kompletno zarobio da nema svoju volju jer poseduje edo ako ga pustim oslobodice se!!!
Hei!!!! Mrtav si!!!!!!! Tvoja je velika greska sto si ostao na ovakvom pescanom terenu!!!!!!!!!!
Gara poseduje Hero water naravno popio ga je pre nego sto dosao i ima 10.000 chakru i sa tom chakrom aktivira ovo!!!
Cestice su vec zakacene za tebe ne mozes pobeci od ovoga jer je teren ogroman sa pesak na velikoj razmeri uz to je i oluja tu a za tebe se lepo 10.000 tona peska gde god da odes ne mozes tako brzo napustiti ovaj pescani teren tako da do tada pesak ce ti se sve zalepiti i zatvoriti!!!!!!
ne mozes to nikako da izbegnes!!!!Imas veliku snagu ni nista!!!
Samo ti space time moze pomoci da izbegnes nesto toliko jako!!!
Ali to nije sve peskom do tebe stavljam Zenkai bomb koja se zalepila za tebe. I najmanji pokret ili bilo gde da odes summoningom ili slicno aktivirace se i poslace te u jednu staru posebnu dimenziju koji je Pain koristio da se borimo sa njim.
Cak i da prezivis sve ovo ostaces zarobljen u toj dimenziji i samo sa space time se mozes vratiti cak i da se vratis trebace ti vreme da se vratis tako da ostalima neces dodji na vreme da pmognes hahahahahahhaahhahaha
Ne mozes se kretati stiska te pesak tako da skoro nijedan jutsu ne mozes uraditi ili nesto
A i Laza ima nesto da napise!!!
Chakra:620
Usisavam tvoju zver od struje i ona nestaje
Gotovo je Hei!!!!Porazicu te dzabe to sve pricas gari ovo sam ja Law, gara je velike volje zato sam ga kompletno zarobio da nema svoju volju jer poseduje edo ako ga pustim oslobodice se!!!
Hei!!!! Mrtav si!!!!!!! Tvoja je velika greska sto si ostao na ovakvom pescanom terenu!!!!!!!!!!
Gara poseduje Hero water naravno popio ga je pre nego sto dosao i ima 10.000 chakru i sa tom chakrom aktivira ovo!!!
Cestice su vec zakacene za tebe ne mozes pobeci od ovoga jer je teren ogroman sa pesak na velikoj razmeri uz to je i oluja tu a za tebe se lepo 10.000 tona peska gde god da odes ne mozes tako brzo napustiti ovaj pescani teren tako da do tada pesak ce ti se sve zalepiti i zatvoriti!!!!!!
ne mozes to nikako da izbegnes!!!!Imas veliku snagu ni nista!!!
Samo ti space time moze pomoci da izbegnes nesto toliko jako!!!
Ali to nije sve peskom do tebe stavljam Zenkai bomb koja se zalepila za tebe. I najmanji pokret ili bilo gde da odes summoningom ili slicno aktivirace se i poslace te u jednu staru posebnu dimenziju koji je Pain koristio da se borimo sa njim.
Cak i da prezivis sve ovo ostaces zarobljen u toj dimenziji i samo sa space time se mozes vratiti cak i da se vratis trebace ti vreme da se vratis tako da ostalima neces dodji na vreme da pmognes hahahahahahhaahhahaha
Ne mozes se kretati stiska te pesak tako da skoro nijedan jutsu ne mozes uraditi ili nesto
A i Laza ima nesto da napise!!!
Fri 09 Nov 2012, 21:43
1
Khhhhhhh prokletnice posteno uuhvatio si me u ovo ali nemoj misliti da cu stojati ovako i cekati da me ubijes i posaljes u tu dimenziju!!!
1
Khhhhhhh prokletnice posteno uuhvatio si me u ovo ali nemoj misliti da cu stojati ovako i cekati da me ubijes i posaljes u tu dimenziju!!!
- JeganSpecial Jounin
Fri 09 Nov 2012, 21:50
Moja posebna moc je explosion release!!!
Na pocetku sam pio Hero water 4 gutljaja moja chakra je ogromna moja chakra je toliko velika da je ogromna 10 miliona
10.000.000
ovo telo ne moze umreti a i male povrde odmah zarastu tako da necu umreti od predoziranja chakre hahahahahhahaha
Na pocetku sam spojio moju chakru za celim peskom i terenom
Sada cu je aktivirati damage je toliko veliki da ga NIKO i NISTA ne moze spreciti
svud gde je pesak ce eksplodirati i eksplozija ce zahvatiti i okolinu
to znaci unistice celo selo lisca i ogroman teren nezamisljiv oko sela
ko god daje bio ovde nepostoji mogucnost da je izbegne posto si zarobljen tu hei i ti ces umreti!!!!
Nazalost umrecemo i ja i Gaara ali mi cemo se ponovo sastaviti nakon 1 poteza hahhahahahahahahahhahaah
A sada
Eksplodiraj!!!!!!!!!!!!!
Na pocetku sam pio Hero water 4 gutljaja moja chakra je ogromna moja chakra je toliko velika da je ogromna 10 miliona
10.000.000
ovo telo ne moze umreti a i male povrde odmah zarastu tako da necu umreti od predoziranja chakre hahahahahhahaha
Na pocetku sam spojio moju chakru za celim peskom i terenom
Sada cu je aktivirati damage je toliko veliki da ga NIKO i NISTA ne moze spreciti
svud gde je pesak ce eksplodirati i eksplozija ce zahvatiti i okolinu
to znaci unistice celo selo lisca i ogroman teren nezamisljiv oko sela
ko god daje bio ovde nepostoji mogucnost da je izbegne posto si zarobljen tu hei i ti ces umreti!!!!
Nazalost umrecemo i ja i Gaara ali mi cemo se ponovo sastaviti nakon 1 poteza hahhahahahahahahahhahaah
A sada
Eksplodiraj!!!!!!!!!!!!!
Fri 09 Nov 2012, 21:55
0
Ovo ce unistiti cak i Konsaija i Hisashija nadam se da su ove budale Kotsuko, Shikamaru, Kasai, Erza i Srutobi i ostali koristili zenkai bomb da pobegnu odavde i odu do Lawa drugacije se ne mogu spasiti...
zarobljen sam eksplozija je suvise jakaaaaaaa
morammm...........
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
0
Ovo ce unistiti cak i Konsaija i Hisashija nadam se da su ove budale Kotsuko, Shikamaru, Kasai, Erza i Srutobi i ostali koristili zenkai bomb da pobegnu odavde i odu do Lawa drugacije se ne mogu spasiti...
zarobljen sam eksplozija je suvise jakaaaaaaa
morammm...........
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- JeganSpecial Jounin
Fri 09 Nov 2012, 22:01
Ostao je toliki krater da se vidi cak iz svemira. Sve okolo je postala pustara i nema vise nista ni suma ni drvece nista...
Samo dva edo borca koja se regenerisu unistilo je toliku povrzinu umalo citav kontinent cak se nalet vetra osetio u svim ostalim selima...
poginulo je na milione ljudi iz okolnih mesta i ostalo
- Kotsuko HaganeAcademy Student
Fri 09 Nov 2012, 22:06
*sreca nisam bio tu ovo je samo moj klon ahh nisam dosao na vrijem hei trebao si mi da mi posaljes poruku da te soslobodim pjeska ahhh ja sam mogao da ponistim onu tehniku ustvari ja sam njen stvoritelj svih novih send tehnika realno neznam dali si izbjegao sve je obrisano a ja sam inace na planini zaba... u njiihovom svjetu
- GostGuest
Fri 09 Nov 2012, 22:08
Neee sta je ovo brzooo ZENKAI BOMB ( nestaju !! )
Izvinite sto kasnim nisam vidio na vrijeme poruku
Izvinite sto kasnim nisam vidio na vrijeme poruku
Fri 09 Nov 2012, 22:09
Ovo je trenutak koji sam cekao kada se regenerisem da dobijem moju volju...
Lawe ovo ti je najveca greska jer ja znam edo a sada!!
Relese!!!!!!!!!!!!!!
(Gara prekida vezu sa Lawa i postaje u svojoj kontroli slobodan)
Slobodan sam zatim brzo hvatam lazu radim znakove rukama i oslobadjam i njega koji u mojoj kontroli...
Ovo je nemoguce...Toliko razorno sve pretvoreno u pustinju nema ni znaka da je ovde nekad bilo selo...
Gde sada da se uputim....Jos uvek imam dve zenkai bombe...
Lawe ovo ti je najveca greska jer ja znam edo a sada!!
Relese!!!!!!!!!!!!!!
(Gara prekida vezu sa Lawa i postaje u svojoj kontroli slobodan)
Slobodan sam zatim brzo hvatam lazu radim znakove rukama i oslobadjam i njega koji u mojoj kontroli...
Ovo je nemoguce...Toliko razorno sve pretvoreno u pustinju nema ni znaka da je ovde nekad bilo selo...
Gde sada da se uputim....Jos uvek imam dve zenkai bombe...
- JeganSpecial Jounin
Fri 09 Nov 2012, 22:15
(Dolazim svesti jer me Gara oslobodio)
Nemoguce!!! Koristio je moje telo da ucinim nesto ovako strano...Unistio sam ceo kontinent celu zemlju vatre!!!!
Nikada ovo sebi necu oprostiti umalo nisam unistio sve zivo...
Gaara!!? Ti si Sabaku no Gaara? secam te se kada si bio mali pre nego sto sam umreo....
Nemoguce!!! Koristio je moje telo da ucinim nesto ovako strano...Unistio sam ceo kontinent celu zemlju vatre!!!!
Nikada ovo sebi necu oprostiti umalo nisam unistio sve zivo...
Gaara!!? Ti si Sabaku no Gaara? secam te se kada si bio mali pre nego sto sam umreo....
Page 1 of 2 • 1, 2