Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Sarutobi Konohamaru
Sarutobi Konohamaru
Jounin

Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty Re: Sarutobi Konohamaru vs Garakama

Tue 13 Nov 2012, 05:59
Health(Zivot) 450
Energy(Energija) 630 -20-150
Chakra(Cakra) 430 -30-30

moram da ti izdvojim tezice pa da naucis Razz :
1)
pa ti nisi mogao mene da vidis pod vodom kako te napadam(ja se pomocu ove tehnike "uklapam" sa vodom, postajem nevidljiv i slicno... )
ja sam inace stvorio jednog vodenog klona koji izlazi(tj. njegova ruka koja ti zabada blade, a zatim i on)..
morao si koristiti neku napredniju tehniku da bi ovo izbegao tj. znao kada cu napasti i gde sam..

2)
ove zmijice(jegulja) nikako me nije mogla pratiti dok sam u ovoj tehnici(Hidding in Water), kao sto sam gore rekao ja sam nevidljiv,
mogu da disem, a da ti to ne primetis(slicno tehnici Hidding in Rock---normalno moze da se dise, sta mislis kako bi se oni ugusili sto postaju stena...
ne oni se samo sakriju u nju) itd..ali ajde racunam da je jegulja brzo obmotala mog vodenog klona cim je izasao skroz iz vode..

3)
naravno da sam skontao jegulju jer nije znala sta ce sa sobom dok ja nisam pustio klona da izajdje i napadne tebe xDD
daleko od toga da ce me elektricni dmg od 50 sprziti i slicno xDD ali priznajem da cu morati da primim 100 dmg jer sam sakriven u vodi..nisam pauziran zato sto nije obmotala mene i nije bog zna koliki dmg..
4)
gde si otisao ? od struje bi se jedino izvukao da si sisao sa zemlje koju si izdigao ono na pocetku xd

a sad da naplatimo dugove xD

izlazim ispred tebe i ponavljam stari potez sa johyom, znaci obmotavam te sa njim i aktiviram 5 svetlecih kartica koje su na njegovom kraju..

Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Scaled.php?server=208&filename=johyo

Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 102x5

a kako sam siguran da ces pokusati da se izvuces iz ovih stunova, i dok se oslobadjas dolazim konacno pravi ja iza tebe

Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 2410 (ulozeno 2oo chakre)
i radim:

Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 305(ulozeno 150 energy)

ovo nisi mogao izbeci tri stuna i to skoro jedan za drugim, priznaj da si pauziran Razz
i bolje bi ti bilo da nisam pisao ovaj roman za Dz. >: 0
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student
https://www.youtube.com/user/Koshirozation?feature=mhee moze you

Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty Re: Sarutobi Konohamaru vs Garakama

Tue 13 Nov 2012, 09:36
Health:
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Health11Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Left_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Fg11Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Right_bar_bleue 900
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Energy10 Energy:
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Left_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Fg13Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Right_bar_bleue 950
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Chakra10 Chakra:
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Left_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Fg12Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Right_bar_bleue 400

Pa mislim da si pisao za dzabe roman Very Happy

To je bio tvoj vodeni klon sto je i jos bolje za mene posto kada je izasla njegova ruka mogoa sam je uociti ( jel ipak to se pomera voda) a pritom u proslom potezu ja sam stavio ruke u vodu i izvadio sam ih ( sto znaci da sam ili morao da cucnem ili nesto tako posto sam stajao na vodi ) tako dam sam mogao da izbegnem lagano napad jos to je samo vodeni klon Very Happy

Reci da nije mogla da te prati ja sam mislio da te je pratila dok si poceo da izlazis posto sam mislio da si to pravi ti Very Happy

Znaci da je uhvatila vodenog klona kog cim je obmotala on se raspao u vodu ?

Oke...

Kako god da okrenemo jegulja je uradila vodeni napad i sprzila celu vodu dok sam ja otisao na suvo i da mogao sam da izbegnem posto sam i napisao da odlazim na suv deo ( ipak i napisao sam da stvaram malo jezerce ni duboko a ni plitko mnogo ) ....

Inace i ja tebi ne moram da kazem gde sam otisao , em imam Hidden Chakra Chain pritom si ti rekao da si u vodi ( Potvrdio si da si i ti bio u vodi time sto si napisao da si skontao jegulju ) Very Happy

Ona je uradila strujni napad i ti ces zasigurno biti stunovan Smile
Sarutobi Konohamaru
Sarutobi Konohamaru
Jounin

Tue 13 Nov 2012, 20:32
Health(Zivot) 500
Energy(Energija) 680
Chakra(Cakra) 430

ni pomeranje vode ti nece biti od pomoci jer je ovde pljusak i to x2, voda se kako god da okrenes pomera..
ali opet i da sam uspeo u ovom napadu to mi ne bi bas puno pomoglo..

priznajem, recimo da nisam ocekivao da jegulja moze da koristi struju i zato sam se zadrzao u vodi

>: 0
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student

Tue 13 Nov 2012, 21:58
Health:
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Health11Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Left_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Fg11Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Right_bar_bleue 900
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Left_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Fg13Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Right_bar_bleue 950
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Left_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Fg12Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Right_bar_bleue 400

Pa oke nisam ja pobegao od kise ali i ti si stunovan ( ja sada ne skidam chakru posto ovo nisu potezi , raspravljamo ) Very Happy

Na recima me neces pobediti Sarutobi , zeznuo si se i sada si stunovan Very Happy
Sarutobi Konohamaru
Sarutobi Konohamaru
Jounin

Wed 14 Nov 2012, 12:46
priznajem imao sam sansu da izadjem iz vode jer sam video jegulju, tako da sam pauziran sad, zajebao sam se xD
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student

Wed 14 Nov 2012, 12:56
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Left_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Fg12Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Empty_bar_bleueSarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 Right_bar_bleue 340

Imas srece Sarutobi sto Law nije aktivirao panteru u meni , inace odavno bi bio mrtav .

* Nagu prilazi Sarutobiju i stavlja mu puppet curse *

Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 7310

Ides kod Lawa, zao mi je....

* Nagu nestaje sa mesta gde su bili *
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Član 'Nagu Garakama' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Putovanje' :
Sarutobi Konohamaru vs Garakama  - Page 2 18788350
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student

1
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student

2
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student

Wed 14 Nov 2012, 12:57
3
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student

4 ( Uskoro sam tu nadam se da sam dobro zapamtio mesto!!!!
Nagu Garakama
Nagu Garakama
Academy Student

5 !!!!!
Sarutobi Konohamaru
Sarutobi Konohamaru
Jounin

Wed 14 Nov 2012, 21:20
(konohamaru porogovara posle elektro-soka..)
u covece pantera+vokodlak=??
ma ne bi tebi nista pomoglo ni ceo zoo vrt da si doveo, jedino ova sugava JEGULJA. Razz
Sponsored content

Back to top