- Trafalgar LawAcademy Student
Pripreme za zavrsnu borbu
Wed 21 Nov 2012, 23:12
Ovako , sjebali su nas i to tesko , ali jos imamo tajno oruzije a sada cemo se braniti i Tobi i ja nemamo vise seal budjavi...
Borci koje imamo:
Zabuza,Hollow Nagu,Nagu,Mamori,Azken,Zoro,Aiko,Hollow Ulquiorra,Horus,Konan,5 Himera(za sada),Ayon....
Oslabili smo , ali smislicu plan da ih pobedimo
Bombe imam u svetu zmija i opet cu ih staviti u vas...
Imamo celo carstvo zmija , kod mene su za sada 500 zmija a bice ih jos , napravicemo nivoe ovde smo mnogo bezbedniji i u prednosti smo
Borci koje imamo:
Zabuza,Hollow Nagu,Nagu,Mamori,Azken,Zoro,Aiko,Hollow Ulquiorra,Horus,Konan,5 Himera(za sada),Ayon....
Oslabili smo , ali smislicu plan da ih pobedimo
Bombe imam u svetu zmija i opet cu ih staviti u vas...
Imamo celo carstvo zmija , kod mene su za sada 500 zmija a bice ih jos , napravicemo nivoe ovde smo mnogo bezbedniji i u prednosti smo
Re: Pripreme za zavrsnu borbu
Wed 21 Nov 2012, 23:33
Posto ovde imamo mnogo itema od Andaimeovih rusevina i njegove baze nesto cemo izvuci exploding kartice i slicno
Za jedan plan upotrebicemo 100 zmija koje ce biti sakrivene po sumi , po njima ce biti zalepljeni exploding tags ( Sve to saljem adminu )
Nase mesto gde cu ja kontrolisati borbu ce biti porkvieno Aburame tehnikom u velikoj kolicini u radijisu od 200-300 metara tako da ce nas i Kisai tesko naci, posle zmija cekace ih 100 zmija sa kojima ce morati da se bore ( Jednostavno da ih iscrpimo ) , oko naseg mesta napravicemo barijeru koju cu jos kreirati , Zoro ce postaviti oko nase teritorije ispod zemlje kosti koje ce aktivirati ako oni dodju ( To ja pisem sa ovog profila ionako ja upravljam Zoro-om)
U svima vama ce biti bombe od damage 1200
Sada je skoro sve spremno !!!!
1) Tesko ce nas naci zbog moje aburame sposobnosti
2) Zmije cekaju na ulazku u sam svet
3)Odmah ako prezive eksploziju zmija ceka ih jos 100 zmija sa kojima ce se boriti
4)Ako nas pronadju imamo kaguya kosti oko terena
Sada jedno od zavrsinih planova su :
Zoro ti si na redu!!!
Za jedan plan upotrebicemo 100 zmija koje ce biti sakrivene po sumi , po njima ce biti zalepljeni exploding tags ( Sve to saljem adminu )
Nase mesto gde cu ja kontrolisati borbu ce biti porkvieno Aburame tehnikom u velikoj kolicini u radijisu od 200-300 metara tako da ce nas i Kisai tesko naci, posle zmija cekace ih 100 zmija sa kojima ce morati da se bore ( Jednostavno da ih iscrpimo ) , oko naseg mesta napravicemo barijeru koju cu jos kreirati , Zoro ce postaviti oko nase teritorije ispod zemlje kosti koje ce aktivirati ako oni dodju ( To ja pisem sa ovog profila ionako ja upravljam Zoro-om)
U svima vama ce biti bombe od damage 1200
Sada je skoro sve spremno !!!!
1) Tesko ce nas naci zbog moje aburame sposobnosti
2) Zmije cekaju na ulazku u sam svet
3)Odmah ako prezive eksploziju zmija ceka ih jos 100 zmija sa kojima ce se boriti
4)Ako nas pronadju imamo kaguya kosti oko terena
Sada jedno od zavrsinih planova su :
Zoro ti si na redu!!!
- Roronoa Zoro.Special Jounin
Wed 21 Nov 2012, 23:36
Kosti sam postavio!!!
A sada!!!
Second Form!!!
x10
Ova teritorija je sada kao lavirint , ogromno prostranstvo malih stenovitih planina ostrih vrhova i slicno
Moji posao je zavrsen , sada izlazim iz second forme , cuvam se za sledeci mec, onaj Kasai klinja je postao jak
A sada!!!
Second Form!!!
x10
Ova teritorija je sada kao lavirint , ogromno prostranstvo malih stenovitih planina ostrih vrhova i slicno
Moji posao je zavrsen , sada izlazim iz second forme , cuvam se za sledeci mec, onaj Kasai klinja je postao jak
- Ulquiorra SchifferAcademy Student
Wed 21 Nov 2012, 23:40
Dobro Lawe , ja cu odraditi svoje , uzimam nesto iz Lawovog dzaka koji mi on daje i letim po terenu
Inace Zoro , posto si ti pripadnik Hollow klana tj hibrid Naguov , savetujem ti da se podelis u Hollow Zoroa jel inace to je po pravilima i uredu je , on ima 1000 normalne i hollow chakre u sebi
- Roronoa Zoro.Special Jounin
Wed 21 Nov 2012, 23:43
Tako je !!!
HOLLOW MASK JUTSU!!!!
SEPEREATE!!!!
HOLLOW MASK JUTSU!!!!
SEPEREATE!!!!
Wed 21 Nov 2012, 23:45
Sada idemo negde dalje na bezbednije mesto
Fri 23 Nov 2012, 23:07
Dobro , idemo opet stavljam u vas bombe!!! ( proces toga je da mi zoro da chakru a onda ga ubijem pa opet tako , tako da sve vas punim bombama odmah na 5k)
Znaci Zoro ima 1000 chakre udje da mi 1000 udje u drugu formu pa jos 2000 i onda ga ubijem pa opet tako
Imacemo par odreda koji ce ici zajedno:
1) Hollow odred a tu su Hollow Zoro,Hollow Nagu i Hollow Ulquiorra.
2) Zoro ,Zabuza i Nagu
3) Mamori,Aiko,Azken
4) Kod mene ce biti Horus i zmije , dok ce 100 zmija sa exploding tags biti u okolini a ostalih 400 zmija ce pomagati odredima u borbama
Izgleda da je stari Rayleigh idalje ziv , bas kao i Zanzuna , poseti cu ih
Znaci Zoro ima 1000 chakre udje da mi 1000 udje u drugu formu pa jos 2000 i onda ga ubijem pa opet tako
Imacemo par odreda koji ce ici zajedno:
1) Hollow odred a tu su Hollow Zoro,Hollow Nagu i Hollow Ulquiorra.
2) Zoro ,Zabuza i Nagu
3) Mamori,Aiko,Azken
4) Kod mene ce biti Horus i zmije , dok ce 100 zmija sa exploding tags biti u okolini a ostalih 400 zmija ce pomagati odredima u borbama
Izgleda da je stari Rayleigh idalje ziv , bas kao i Zanzuna , poseti cu ih
Sat 24 Nov 2012, 18:26
Dobro , idemo opet stavljam u vas bombe!!! ( proces toga je da mi zoro
da chakru a onda ga ubijem pa opet tako , tako da sve vas punim bombama na 10k)
da chakru a onda ga ubijem pa opet tako , tako da sve vas punim bombama na 10k)
Sun 25 Nov 2012, 16:22
da chakru a onda ga ubijem pa opet tako , tako da sve vas punim bombama na 50k)
Znaci Zoro ima 1000 chakre udje da mi 1000 udje u drugu formu pa jos 2000 i onda ga ubijem pa opet tako posto je Edo borac
50K!!!!
da chakru a onda ga ubijem pa opet tako , tako da sve vas punim bombama na 50k)
Znaci Zoro ima 1000 chakre udje da mi 1000 udje u drugu formu pa jos 2000 i onda ga ubijem pa opet tako posto je Edo borac
50K!!!!
Mon 26 Nov 2012, 21:48
da chakru a onda ga ubijem pa opet tako , tako da sve vas punim bombama na 1 milion svakoga) !! BOBMA JE PUNA!!!
1 000 000 !!!!
da chakru a onda ga ubijem pa opet tako , tako da sve vas punim bombama na 1 milion svakoga) !! BOBMA JE PUNA!!!
1 000 000 !!!!
Tue 27 Nov 2012, 00:04
Znaci imamo Nagua,Hollow Nagua,Hollow Ulquiorru,Zoroa ( koji nema bombu) , Hollow Zoro , Aiko Shadow,Horus,Konan,Azken,Zabuza
To je 9 miliona ukupnog damage heheheh
A sada idem da pravim neke eksperimente
To je 9 miliona ukupnog damage heheheh
A sada idem da pravim neke eksperimente
Tue 27 Nov 2012, 21:54
Punim sve na 100 miliona !!!
Tue 27 Nov 2012, 21:54
Znaci svaki edo ima u sebi damage 100 miliona xD