Odsustva sa foruma
+16
Papa
Saito
Jushiro
Dante Uchiha
Ryuk
Basil
Achiro Uchiha
Kratos
Jumive
Sena Clock
Honoka
Kasumi Kotaro
hosper
Sengoku Iori
Kirito Kirigaya
Stewcha
20 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
- Dante UchihaAcademy Student
Re: Odsustva sa foruma
Fri 10 May 2013, 21:43
To ti obavestavaj Svetog Petra a ne Stewcu...to si lepo pre dva dana trebao ovde da napises...i kao sto Stewca obozava meni da natrlja na nos:"Greske se skupo placaju"
- JushiroAcademy Student
Tue 14 May 2013, 16:59
izvinite sto sam bio odsutan mesec dana nije radio net i komp
- Sena ClockJounin
Thu 23 May 2013, 08:24
NISAM BIO TU DVA DANA A I NECU NAREDNIH 10 DANA
- SaitoAdministrator
Wed 29 May 2013, 07:32
Danas necu biti tu ceo dan Mozda svratim uvece ali do sutra ujutru vam je sve dodato
- SaitoAdministrator
Thu 06 Jun 2013, 21:07
Zalim clanovi ali mislim da necu biti tu nekih nedelju dana mozda i vise imam obaveza mislio da mogu i da dodajem sredjujem forum i da ih zavrsavam ali ne ide tako da me nece biti nekoliko dana
- PapaGenin
Thu 06 Jun 2013, 21:10
Samo me ubaci u Samuraj country, imam dozvolu.
- Kuneido KetsukeiJounin
Fri 07 Jun 2013, 11:42
ovako ja necu biti tu danas od 1 pa dek dolazim u nedelju ali ulazicu povremeno na forum sto se tice cunnin ispita nek mi stewcha u ovaj sat javi dali sam proso ako nisam nastavite odma danas drugi dio a ako sam proso onda igracemo drugi dio tamo oko 6 ili 7h
- SaitoAdministrator
Wed 12 Jun 2013, 19:42
Ljudi ovako izvinjavam se ali ovih nekoliko dana tj sve do 19 imam neke probe prijemne ispite i ta cudesa tako da cu biti malo odsutan ali posle mog povratka ocekujte sve i svasta Dodavanje i sve to tako kako ide
- GutsAcademy Student
Sat 20 Jul 2013, 08:40
Ja cu biti od danas nekoliko dana na selu a tamo nemam net pa necu moci da dolazim na forum !
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Wed 04 Sep 2013, 10:40
Najavicu odsustvo nekih 2-3 dana jer mi je deda umreo tako da cu imati dosta posla i necu stici da dolazim, mozda uvece samo...
Tako da do tada pauziracemo ono sa turnir i ostalo (vi ga zavrsite taman kad se vratim nastavicemo borbu sa S.a).
Tako da do tada pauziracemo ono sa turnir i ostalo (vi ga zavrsite taman kad se vratim nastavicemo borbu sa S.a).
- Arcana FamiglaAcademy Student
Wed 11 Sep 2013, 20:21
Zelim da izjavim da nisam u S. ovu barijeru jer ja se nisam pojavljao u svetu sto znaci nije mogao da me dovede tamo,a saznao sam da mi je admin ulazio na profil bez moje dozvole i stavio mi lika u barijeru(sto ja ne zelim) cekam odgovor od Stewche dali sam u barijeri ili nisam pa da zavrisimo!
Wed 11 Sep 2013, 21:31
Ovako cemo ja postujem pa sta bude bice ili se vazi li ne ja sam dao staje i kako je!
Thu 12 Sep 2013, 18:36
Stewcicnoo ae presudi da vidim na cemu sam
Page 2 of 2 • 1, 2