Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Kaguya temple Empty Kaguya temple

Tue 11 Dec 2012, 23:01
Ja Aoi Kunieda sam kao sto vidite vodja Kaguya klana! Ako je neko clan Kaguya klana neka dodje ovde jer cemo se postarati da nas klan bude najbolji!!!
Moto Tokuzen
Moto Tokuzen
Special Jounin

Kaguya temple Empty Re: Kaguya temple

Tue 11 Dec 2012, 23:03
I ja sam tu...
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Tue 11 Dec 2012, 23:13
Moto Tokuzen...Ja i ti smo prvi clanovi ovog klana da li ces ti probuditi tvoje moci klana ili ne? (da li ces staviti poen uopste na kaguuya moci)
Moto Tokuzen
Moto Tokuzen
Special Jounin

Tue 11 Dec 2012, 23:14
naravno a nakon toga kad postanem gennin stavicu poen na zemlju
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Tue 11 Dec 2012, 23:16
I ja cu se potruditi da razvijem skroz moje moci klana kao i moci vode. Taman ce mi otici 4 poena na to stavicu tri na vodu i jedan na kaguya.
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Tue 11 Dec 2012, 23:18
Znam da nisam clan Kaguya klana , ja sam clan Aburame klana i vodja tog klana. Tako zelim da kreiramo alijansu ako zelite izmedju Kaguuya i Aburame klana?
Moto Tokuzen
Moto Tokuzen
Special Jounin

Tue 11 Dec 2012, 23:19
ja cu 2 na zemlju jedan na kaguyu i samning ili puppet vidjecu vjerovatno...jednu od te 2 cu da uzmem

Kaguya je jedinstven poznat po Heiu,Alkeru i Uramiju nezlim da kaljam njihoa imena bar je tako receno tako da ja nisam za to
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Tue 11 Dec 2012, 23:22
Jos nismo mi dovoljno jaki da uopste nesto odlucujemo...Ali gledano da ce nam trebati pomoc kada krenu misije bice nas troje mozemo se pomagati i slicno. Ali mislim da jos nismo spremni za alijansu...
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Tue 11 Dec 2012, 23:25
Lepo, kada krenu misije pre cemo je zavrsiti zajedno nego sami...Pa ako zelite uvek mozete navratiti u moju kucu.....
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Tue 11 Dec 2012, 23:28
Dodji cemo nadam se da ce uskoro biti neka misija zelim da pocnem ozbiljno da treniram i istrazujem
Sponsored content

Back to top