- Himiko YumiSpecial Jounin
Kaguya temple
Tue 11 Dec 2012, 23:01
Ja Aoi Kunieda sam kao sto vidite vodja Kaguya klana! Ako je neko clan Kaguya klana neka dodje ovde jer cemo se postarati da nas klan bude najbolji!!!
Re: Kaguya temple
Tue 11 Dec 2012, 23:13
Moto Tokuzen...Ja i ti smo prvi clanovi ovog klana da li ces ti probuditi tvoje moci klana ili ne? (da li ces staviti poen uopste na kaguuya moci)
- Moto TokuzenSpecial Jounin
Tue 11 Dec 2012, 23:14
naravno a nakon toga kad postanem gennin stavicu poen na zemlju
Tue 11 Dec 2012, 23:16
I ja cu se potruditi da razvijem skroz moje moci klana kao i moci vode. Taman ce mi otici 4 poena na to stavicu tri na vodu i jedan na kaguya.
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Tue 11 Dec 2012, 23:18
Znam da nisam clan Kaguya klana , ja sam clan Aburame klana i vodja tog klana. Tako zelim da kreiramo alijansu ako zelite izmedju Kaguuya i Aburame klana?
- Moto TokuzenSpecial Jounin
Tue 11 Dec 2012, 23:19
ja cu 2 na zemlju jedan na kaguyu i samning ili puppet vidjecu vjerovatno...jednu od te 2 cu da uzmem
Kaguya je jedinstven poznat po Heiu,Alkeru i Uramiju nezlim da kaljam njihoa imena bar je tako receno tako da ja nisam za to
Kaguya je jedinstven poznat po Heiu,Alkeru i Uramiju nezlim da kaljam njihoa imena bar je tako receno tako da ja nisam za to
Tue 11 Dec 2012, 23:22
Jos nismo mi dovoljno jaki da uopste nesto odlucujemo...Ali gledano da ce nam trebati pomoc kada krenu misije bice nas troje mozemo se pomagati i slicno. Ali mislim da jos nismo spremni za alijansu...
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Tue 11 Dec 2012, 23:25
Lepo, kada krenu misije pre cemo je zavrsiti zajedno nego sami...Pa ako zelite uvek mozete navratiti u moju kucu.....
Tue 11 Dec 2012, 23:28
Dodji cemo nadam se da ce uskoro biti neka misija zelim da pocnem ozbiljno da treniram i istrazujem