Tema za zahteve
+83
10216
Takashi Kanzaki
Senji
Yuuki Asuna
Sakura Haruno*
475857
Mr. 0
Orami
574587548758
4541564521685
455654852
6451118698
Tobito
Lord Kakashi
Sajin Komamura
Feitan
Kiro Hagane
Kiro Uchiha
Eren
Orochimaru.
45684516
SC-001
4865416
Gon Freecss
Milivoje
Vergil Uzumaki
Ryuuk
Xin
SnG
Kyosuke Misuhi
Meredy
Tokuchi Toua
Takashi Grans
84659
596
Izanami Uchiha
48564685146
Gray Hyuga
Tobi.
Sabaku No Fukushuu
Kotetsu Endo
Minato Uzumaki
Conte
Vash Stampede
6485685426
sasuke uchiha 佐助
Kosaraky Senju
Deadpool
485654868
6456855
Gold Roger
4152646456
TK-004
Siegrain
Papa
Danzo
Tobi
Dorimaru
Kuneido Ketsukei
Kratos
485648569
5465416
555555555
Conte Uzumaki....
Zen
Guts
Itachi Hagane
4564856
Zero
Sena Clock
Basil
Naruto Uzumaki.
Saito
45165416
Sasuke Uchiha.
Milivoje Jr.
Zangetsu
Jumive
Dante Uchiha
Kato Suigetsu
Zetsu...
Kasumi Kotaro
Stewcha
87 posters
- Kyosuke MisuhiJounin
Re: Tema za zahteve
Thu 25 Jul 2013, 18:20
alo nemojte spamovati ovde jeste vi ludi ovo je tema na zahtev!!!!
- Lord KakashiAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 18:27
Ne admin se nikada nije davao,a i dok sam ja ovde potrudicu se da Raizen ne dodje do te pozicije.
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:46
Ahahahahaha Ajde admini moji da mi lepo objasnite kako sam ja to mrtav kad on to nije mogao da uradi jer je to bio genjutsu !
Fri 26 Jul 2013, 00:21
Genjutsuom moze da se ubije jer i on nanosi damage,to da znas po meni je on sve po pravilima radio.Nije da necu da ti pomognem ja i ti jesmo dobri drugari,ali skroz je dobar potez odradio.
- FeitanAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 00:23
Ali nbt je sve to ali on je meni bacio genjutsu za nevidljivost znc da je on meni to bacio halucinaciju cak imam i stewchin post sto je meni slicno rekao da genjutsu se prikaci moj tok chakre do mozga i tako mi stvara halucinacije da je on nevidljiv i tako da sam mu ja vratio na njega moj genjutsu hocu reci da sam ja tad bio ne vidljiv a ne on i hocu sliku da li je poslao skriveni potez.
- ErenGenin
Fri 26 Jul 2013, 12:30
http://www.nnw-serbia.com/t6476p630-trening-dobivate-xp-poene
200XP
http://www.nnw-serbia.com/t10905-pomoc-u-bolnici
900 XP,4000 Ryo,250 Creator poena
200XP
http://www.nnw-serbia.com/t10905-pomoc-u-bolnici
900 XP,4000 Ryo,250 Creator poena
- FeitanAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 18:04
Kada cete da mi napravite to selo cekam vec nedelju i jace
- Kato SuigetsuANBU
Fri 26 Jul 2013, 20:36
Skinite mi ovo da sam mrtav i sklonite ovo anbu stavite Jounin
- Kato SuigetsuANBU
Fri 26 Jul 2013, 20:41
Pa nsiam mrtav to je bila lazirana smrt xDDDDD I eto resio sam da se vratim na ovaj prof xD
- TobitoAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 20:44
Neka dodje medical ninja da mi presadi ems od Faitana i napisite mi koje jutsueje sve imao kao i holow mask
- Dante UchihaAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 20:59
Ovako ovo je smesno...ne bih ga branio Tobito ali duzan sam ovom sinobiu...ipak ako si veliki ninja moras priznati koliko je debilno izgledala vasa borba vazni su samo prvi postovi...znaci ti si iskoristio genjutsu da on misli da si ti nevidljiv...ako on preokrene to sa onom svojom tehnikom on ce da ucini sebe nevidljivim za tvoje oci jer je napao tebe tvojokm tehnikom na taj nacin...ti nisi mogao da postavis seal posto ga nisi video i + nisi se oslobodio od tog genjutsua(ni sa sharinganom,a nisi se ni ubo kunaiem)...sto znaci da si samo napao u prazno...on kao samuraj u tom potezu je mogao sa svojom brzinom da te pretvori u pepeo...ali je neiskusan i podvlacim gl*p!
Tako ako odlucis da nastavis borbu ti ces se tesko izvuci iz onoga...tako da vam preporucujem da se razidjete i ti Feitan da pazis koga napadas!!!
I jos jedna stvar...ovakav propust bi i retard video u borbi...gde ste admini...potvrdite ovo sto sam rekao...
Tako ako odlucis da nastavis borbu ti ces se tesko izvuci iz onoga...tako da vam preporucujem da se razidjete i ti Feitan da pazis koga napadas!!!
I jos jedna stvar...ovakav propust bi i retard video u borbi...gde ste admini...potvrdite ovo sto sam rekao...
Fri 26 Jul 2013, 21:01
Ja sam svoje izneo jos juce po meni je Tobito odigrao pravilan potez.
- TobitoAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 21:01
Ako nastavimo svakako ce umreti jer ako prezivi umrece sigurno nema mu spasa jer ga necu ostaviti na miru a ja uvek dobjem ono sto zelim be obzira ko je!
Ja sam koristio sensor ako si video i video gde je a on sto nije izbegao moj napad niko mu nije kriv tako da zbogo Feitane
Ja sam koristio sensor ako si video i video gde je a on sto nije izbegao moj napad niko mu nije kriv tako da zbogo Feitane
Fri 26 Jul 2013, 21:03
Senzor te ne izvlci iz genjutsua...
Fri 26 Jul 2013, 21:03
Tobito je koristio genjutsu da bude nevidljiv a Feitan je upalio ems i uradio genjutsu bloker kojim okrenes genjutsu koji napada nekog i napadnes sam sebe. Feitan je samo to uradio dok je Tobito postao nevidljiv i napao ga sa pupet curse tajni skriveni potez.
Feitan jeste upalio sharingan i sve ali nije napisao nigde otkrij tvoj potez i tako to ili slicno a tobito je odmah nakon toga koristio sensor i znao gde je Feitan.
Feitan u prvom potezu nista nije uradio osim sto to postao nevidljiv nije izbegao pupet curse ili slicno sto znaci da je gotov.
Pobeda je od Tobita jer je Feitan napravio gresku koja ga kostala zivota.
Sva tri admina se vec slozila oko toga.
Feitan jeste upalio sharingan i sve ali nije napisao nigde otkrij tvoj potez i tako to ili slicno a tobito je odmah nakon toga koristio sensor i znao gde je Feitan.
Feitan u prvom potezu nista nije uradio osim sto to postao nevidljiv nije izbegao pupet curse ili slicno sto znaci da je gotov.
Pobeda je od Tobita jer je Feitan napravio gresku koja ga kostala zivota.
Sva tri admina se vec slozila oko toga.
- TobitoAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 21:05
Svakako genjutsu nebi ni delovao na mene jer sam aburame...
Fri 26 Jul 2013, 21:10
Pa zar nisi malopre rekao da si uchiha???
- TobitoAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 21:12
Ne znas ti nista o meni ja sam jedini ninja sa sve klanove. Perfektni eksperiment bounty organizacije jos dok su Falco i Achiro bili zivi...
Fri 26 Jul 2013, 21:15
Jest sad i ti preterujes...ja se izvinjavam nisam se prestavio ja sam BOG od sad da se zna kad ja kazem umri znaci umro si???...Takav ninja ne moze da postoji jer su to admini zabrnili niko nemoze da ima sve klanove to telo ne moze da izdrzi...
- TobitoAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 21:19
Ne moze niko ali ja sam kreiran moje telo od najacih ninji ove ere (5-6) njih uz kombinaciju toliko mocnih ninji , njihovih jutsua i na desetine zabranjenih to je moguce... Hteli su da kreiraju oruzje za rat sto je bio ali nisu mogli da me kontrolisu tako da sam pobegao i lutao svetom i hteo ih ubijem.
Zato su me i jurili i hteli zarobe jer sam suvise opasan. Nakon toga su eksperimentisali na Rokudo Mukura koji je postao eksperiment br 2 za razliku od mene njega su mogli da kontrolisu ali je slabiji od mene. Gledano da sam ja taj koji ga je ubio prvi put ja sam i jaci od Rokudo Mukura...
Sada kada su sve ninje sto me kreirale osim Raikena i Yudaia mrtve nema niko ko bi mogao da me kontrolise... Sada sam slobodan i spreman da unistim ovaj svet...
Zato su me i jurili i hteli zarobe jer sam suvise opasan. Nakon toga su eksperimentisali na Rokudo Mukura koji je postao eksperiment br 2 za razliku od mene njega su mogli da kontrolisu ali je slabiji od mene. Gledano da sam ja taj koji ga je ubio prvi put ja sam i jaci od Rokudo Mukura...
Sada kada su sve ninje sto me kreirale osim Raikena i Yudaia mrtve nema niko ko bi mogao da me kontrolise... Sada sam slobodan i spreman da unistim ovaj svet...
Fri 26 Jul 2013, 21:24
Znas da ti ja ne stojim na tom putu ko i ranije...ali i ja i ti znamo sta se desilo kada nam je Mokuro upao u stari hideout,i sta si mi rekao tada:wing:
Inace nebitno za Feitana rekao mi je da prestaje da igra zbog stewche xDD
Inace nebitno za Feitana rekao mi je da prestaje da igra zbog stewche xDD
- TobitoAcademy Student
Fri 26 Jul 2013, 21:34
Inace postoje klanovi koje se ne mogu presaditi nikako cak ni ja nemam sve...
Sto se tice Raikena dogovoricemo se da iskoristimo to sto on nije tu jer jedino on moze me zaustavi...
Sto se tice Raikena dogovoricemo se da iskoristimo to sto on nije tu jer jedino on moze me zaustavi...
- 6451118698Genin
Sat 27 Jul 2013, 00:41
http://www.nnw-serbia.com/t10906-shusuke-genin-ispit#204796
1 Skill Poen na Summonign i Yuki klan imate u dobrodsli studenti
1 Skill Poen na Summonign i Yuki klan imate u dobrodsli studenti