- Dero GabaichiSpecial Jounin
Dogovaranja i ostalo...
Wed 23 Mar 2011, 20:25
Ja sam lider ove organizacije, nas jedini plan je da postanemo najaci ninje... Boricemo se da ispunimo cilj svakoga iz ogranizacije!!!!!!!
Re: Dogovaranja i ostalo...
Wed 23 Mar 2011, 22:54
Clanovi neka se ovde jave za dogovor...
- Conte UchihaAcademy Student
Thu 24 Mar 2011, 18:09
ok, koji ti je plan na umu?
- Kakashi Hatake.Academy Student
Mon 28 Mar 2011, 14:59
ovako blaza nas je napustio ali nebrinite možemo mi i bez njega........Dero koje su sljedeće naredbe.....Conte imobiliziraj sve svoje ninje za organizaciju i dolazim kod tebe u selo nadam se da češ me primiti privremeno
Mon 28 Mar 2011, 16:09
Xexe ovako posto si ti u opasnosti Kakashi najbolje da odete kod Contea u selo to je najbolje cuvano selo i dobro je sto saradjuje sa nama... ali ja cu biti ovde i pratiti situaciju i ako treba nesto pomoci... to je to za sad...
- Kakashi Hatake.Academy Student
Mon 28 Mar 2011, 16:09
hehe sad ću dobiti nove moći :sanji:
Thu 31 Mar 2011, 14:17
dugo me nije bilo xD, dero vidim izgubio si od gare, daj mi fb da mozemo da se dogovaramo tamo
- PainAcademy Student
Thu 31 Mar 2011, 14:31
-Asura Path-
Dero, posto sam i ja Pupet ninja, zelim da me izucis nekim tehnikama i da mi napravis neke lutke, bas kao tvoje
Thu 31 Mar 2011, 14:34
Nazalost izgubio sam od Gaare suvise je jak... a to se ticce lutaka kreiracemo neke lutke tvoj rinengan ce dobro doci da napravimo lutke koje ces da kontrolises sa daljine tako da necec morati ti da iddes u borbu sta kazez???
Thu 31 Mar 2011, 14:41
Prvo moramo kreirati lutku... Moramo nabaviti jednu...(ima da se kupi i prodavnicu oruzja) uzmi koliko zelis ....
Thu 31 Mar 2011, 14:48
odgovori mi na poruku dero
- PainAcademy Student
Thu 31 Mar 2011, 14:57
>> -Asura Path-
ok, samo mi reci koliko lutaka da kupim? posto je moje telo ziva lutka, odnosno kao sasorijevo moci cu vise od 10 lutaka da kontrolisem (i rinnengan plus)
ok, samo mi reci koliko lutaka da kupim? posto je moje telo ziva lutka, odnosno kao sasorijevo moci cu vise od 10 lutaka da kontrolisem (i rinnengan plus)