Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grof je dosao nazad!

+5
12563
Sei Hyuuga
Kobura no Orochi
Stewcha
count Alucard
9 posters
Go down
count Alucard
count Alucard
Special Jounin

Grof je dosao nazad! Empty Grof je dosao nazad!

Fri 04 Jan 2013, 00:00
Ja sam samo dosao da vam kazem da sam ja i dalje ziv xD

Imam preko 1000 godina. Jbg takav medical jutsu imam mogu zivim vecno a i klan mi je to doprineo...

I sa punim pravom bi mogao da se vratim da igram samo moram ove klase i ovo da vidim kako je to sad i da se prilagodim tome Very Happy

Voleo bi da mi admini stvarno prilagode profil i ostalo prema novim pravilima Very Happy

mogao bi pocnem igram i imao bi ono sto odaberem... jedino nebi morao da se levelujem bio bi lvl 150 odma i imao bi medical tehnike.

Da vas podsetim imao sam medical jutsu kao i moci mog klana Tokaji kao i zabranjenu tehniku da seal nekom dusu.

Ja sam spojio te tehnike i kreirao licnu da mogu seal neciju dusu u mene ako ga ubijem i tako njegov zivot postane moj. sto znaci ako umrem opet se regenerisem i sastavim i zivim.

kako sam pobio puno njih tokom ovih godina imam dosta dusa seal u mene tako da sam besmrtan ne mogu umreti vise...

Ali ne brinite imacu moj zamak i ziveti za mene...Necu se mnogo mesati u igru...Bicu neka vrsta mudraca samo
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Grof je dosao nazad! Empty Re: Grof je dosao nazad!

Fri 04 Jan 2013, 00:19
Znam dobro o cemu pricas.

Pa imas pravo mogao bi nastavis. Ali tvoj profil i ostalo bi morao ceo da se sredi i prilagodi novim pravilima jer si ti jos sa prve verzije foruma.

Inace nemoj da mislis da ce biti neki "bog" ili slicno jer ako nstavis da igras bices normlane jacine kao sto je svaki ninja lvl 150 na ovim novim pravilima.

A to sto ne mozes da umres koliko znam ako umres prodje jedan potez pre nego sto se vratis u zivot. Tako da po ovim novim pravilima to nije nista...Lako se mozes poraziti cak iako si besmrtan ...

Tako ako zelis bices preuredjen i moci ces da nastavis da igras.
Kobura no Orochi
Kobura no Orochi
Academy Student

Fri 04 Jan 2013, 01:16
E ako je tako,da se i mi vratimo,ipak Edo Tensei Very Happy
Sei Hyuuga
Sei Hyuuga
Academy Student

Fri 04 Jan 2013, 01:17
U zdravlje!
12563
12563
Academy Student

Fri 04 Jan 2013, 01:17
Jes indid
Burama Hyuusen
Burama Hyuusen
Jounin

Fri 04 Jan 2013, 01:18
Jes vala ne secam se da smo se razneli Edo bombom
Gon Freecss
Gon Freecss
Genin

Fri 04 Jan 2013, 01:19
kulijanaaaa
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Fri 04 Jan 2013, 01:20
Ajmo sada havarija,Imortality jutsu!
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Fri 04 Jan 2013, 01:21
Sprdamo se mi malo... Inace Alucarde ne mozes jer ono znas i sam kako je sve otislo *BUUUMMM* i nisi mogao da se regenerises cak ni Edo ljudi to vise nisu mogli tako da ono nemoj sada da filozofiras...
K.
K.
Jounin

Fri 04 Jan 2013, 01:44
Brate mogu i ja da kazem sada posto sam bio u summon svetu gavrana dok je bio onaj smak sveta i u medjuvremenu sam razvio human puppet jutsu tako da sam i ja sada ziv , ali ja nisam nista radio dok je bio smak sveta tako i ti nista nisi mogao da radis izmedju prvog i drugog perioda , tako da ipak bi trebalo da imas jednu dusu (A i recimo da imas vise , sigurno nisi preko 100 godina ziveo sa svakom (Recimo 70 u proseku) , izgubio si 3 dok si bio ziv (Jednu kada si umro u pesku , jednu tamo u onoj borbi sa jadenom , jednom kada je bio smak sveta) tako da bi trebalo najmanje da imas otrpilike 20 ubistava da bi bio jos uvek ziv , ti nisi uzeo ni jedno tako da nista
Sponsored content

Back to top