Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Sabaku No Gaara vs. Kakashi Empty Sabaku No Gaara vs. Kakashi

Mon 28 Mar 2011, 23:15
Sabaku No Gaara
Health: 710
Energy: 590
Chakra: 710
-----------

Kakashi vrijeme je za tvoju smrt!!!

Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Sabaku No Gaara vs. Kakashi Empty Re: Sabaku No Gaara vs. Kakashi

Mon 28 Mar 2011, 23:22
Kisai Uchiha:

Health:800/800
Chakra:740/800
Energy:800/800

------------------

Mangekyo sharingan (chakra 30/Kakashi Hatake)
Mozez naterati protivnika da uradi sve sto ti zamislis...
*Samo ces stojati i neces se mrdati ili ici bilo gde sve dok ja ne oslobodim sharingan na tebi... ( Svaki post koji pisem dok tebe drzim ovako zarobljenog skida mi chakru koju trosi magnekyo)

Posto ja drzim kakashija upravljacu sa njega tako da cu koristiti napade iz njegovog spiska...

Kakashi Hatake:

Health:550/800
Chakra:800/800
Energy:700/800

Kakashi je obuzet i nemoze se pomerati Kisai upravlja sa njim uzima

*Dual rising blades Damage:250/Energy:100
(ako zelite da kontrolisete vetar sa maceve damage ce biti 120 a potrosnja cakre 20, ali morate znati vetar jutsu)

i napada sam sebe zariva u stomak mac....

Gara sada ga napadni ti slobodno sa tvoj najaci napad nemoze da pobegne dok mu je um pod mojoj kontrolom!!!!!

Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:25
Sabaku No Gaara
Chakra: 410
-----------
He ovo sam cekao odavno Kakashi ovo sam cuvao bas za tebe...
Sabaku Kyuu - Tip: ninjutsu (Damage:300/Chakra:300) -- Ovo vam omogucavai da stunujete jedan potez
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:29
Samo ti sanjaj mali idiote stunovan si...
Kakashi hatake
Health: 395
Energy: 910
Chakra: 960
---------------
Sabaku No Gaara
Chakra: 410
-----------
Sabaku Soso - Sand Burial - (Damage:250/ 300) - Pjescana sahrana
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:31
Kisai Sada je na tebi red da vidimo sta ces natjerati kakashi-a, msm ovog sto pise ignoriraj jer se ne pridrzava pravila...
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:32
Kisai Uchiha:

Health:800/800
Chakra:710/800
Energy:800/800

------------------

Mangekyo sharingan (chakra 30/Kakashi Hatake)
Mozez naterati protivnika da uradi sve sto ti zamislis...
*Samo ces stojati i neces se mrdati ili ici bilo gde sve dok ja ne oslobodim sharingan na tebi... ( Svaki post koji pisem dok tebe drzim ovako zarobljenog skida mi chakru koju trosi magnekyo)

Posto ja drzim kakashija upravljacu sa njega tako da cu koristiti napade iz njegovog spiska...

Kakashi Hatake:

Health:0/800
Chakra:800/800
Energy:600/800

Kakashi je i dalje obuzet gotov je!!!

Uzima opet

*Dual rising blades Damage:250/Energy:100
(ako zelite da kontrolisete vetar sa maceve damage ce biti 120 a potrosnja cakre 20, ali morate znati vetar jutsu)

I bode sebe opet i ujedno umire!!! potrosio je sav health...
-----------------------

Axaxaxaxa nemogu da verujem ovo je suvise lako bilo!!!! Borba do smrti je bila i kakashi je gotov nema ga vise mora novi profil da pravi..... Aaxaxaxaxaxaxaxaxa tako lako

Uostalom jos jednom sam mogao samo da iskoristim magenkyo posle bi se oslobodio dobro je da smo ga lako zavrsili.. axaxaxa

Gara cestitam Kakashija vise nema!!!! Ovo ce znaciti uklanjanje sa admina i ban profila.. morace novi... ali ipak mu samo ostavi profil da vidi kako je zavrsio uz qurac jer je bio neoprezna... Da smo se borili u nekim drugim uslovima dobro bi nas namucio ali sad je gotov axaxaxa
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:36
Nisi morao onaj on bio stunovan od mene na duze... onaj tvoj potez uzima 300 damage i stunuje tako da sam ga zavrsio mislim sam se ubio sa dual rising blades od 250 damage tako da nema problema ionako je gotov

Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:41
Kakashi je mrtav i njegovo tijelu cu zapecatiti da ga nemogu ukrasti...

Shishi Heikou Fujin - (Chakre:350)

Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:46
Dobro posle cu te lepo nagraditi sto si mi pomogao videces i kako ;)... Kakashijevo telo cuvaj bas u njemu je dar za tebe!!!
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:52
Sto se kakashi-a tice on je mrtav i sve je bilo po pravilu...
Admin poziciju je izgubio jer je brisao postove kada je gubio tj. brisao ih je u svoju korist, a to je strogo zabranjeno...
Plus sebi je dodao health, Energy i Chakru skoro 1000, a maximalno je 800 vi vidite koliko on ima, menjao je tekst poruke da bi varao u igri, imao je mnogo tehnika koje nisu cak nigde prikazane da se odobre, iako je bio admin mnogo put je ispravlja jer nije znao sta sme a sta ne... Tako da on je mrtav ja sam zapecatio njegovo tijelo i on uskoro dobija ban...NINJE HVALA VAM NA RAZUMIJEVANJU

Hvala KIsai ovo necu zaboraviti Smile
Kisai Uchiha
Kisai Uchiha
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:54
Mozda mnogi misle da sam zao ali samo zelim dobro ninja svetu... ali da bi se to postiglo neko mora pregaziti preko osecanja i uraditi mnoge stvari koje su zle ...
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Mon 28 Mar 2011, 23:58
Da Kisai slazem se, tijelo sam zapecatio u ovaj skrol i znam tacno gdje cu sakriti skrol niko ga nece moci naci... A tebi hvala jos jednom sutra se vidimo u mojoj Kazekage kancelariji za ostale dogovore...
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Tue 29 Mar 2011, 11:49
Pregledao sam sve od pocetka kada ste poceli konflikt u selu sakrivenom u liscu pa sve dok se niste premestili ovde za borbu...

Tamo su vodili razgovor Kisai I Conte u kancelariji hokagea (i taz je bio razgovor trenutno se vodio nije proslo nekoliko dana od toga tako da se smatra da su tamo bili trenutno. Kakashi je usao u kancelariju i postovao, prekinuo razgovor i direktno se pokazao Kisaiju i ostalima postovao je odmah posle Kisaija koji je bio napisao post pre sat-dva. Kisai je odmah u postu posle Kakashija upotrebio svoj magnekyo sharingan i zaposeo njegov um (to je njegova moc) gledano Kakashi nije mogao da se odbrani i upao je u dirketnu zamku bolje receno sam je dosao Kisaiju da umre xD. Dosao i je i Gaara i otvorili temu u mutliborbi. Kisai je zbog dejstva sharingan upravljao Kakashijem (cak je mogao i da napadne i da upravlja sa kakashija ali on je samo upravljao sa kakashija, gara je pomogao sve je ok nista nije protiv pravila bila je borba do smrti tako da je Kakashi umreo... Njegovo telo su uzeli nije protiv pravila...Kisai je mogao kao i svi samo cetri put zaredom da upotrebi isti napad znaci magnekyo je upotrebio 3 ostalo mu je bilo jos jednom... Kakashi je bio tu vidim celo vreme je gledao cak i postovao da je imao nesto mogao je da se odbrani (mada cisto sumnjam) ali on nije nista upotrebio...

Kakashi se samo zeznuo sto je upao u zamku i Kisai je bio brz odmah je delovao zato je ovako brzo zavrsio jedan od najacih ninji sa foruma...

Sve je ok po pravilu nista nije protiv...

A sto se tice skidanja Kakashija sa admina evo sledecei razlozi kojima se nisam nadao da ce to uraditi...

Mnogo je zloupotrebio admin poziciju...

*U mnogim borbama kada se borio ako mu nesto ne odgovara brisao postove da se izvuce.
*Svoj ninja profil je "nabudzio" da bude jak health,chakru,energy skoro 1000 a maksimum je 800.
*Ubacio je mnoge tehnike koje nije kupio samo je ubacio i to je to
*Imao je neke tehnike koje nisu odobrene
*Prepravio je post u temi pre ove gde su zapoceli borbu i napisao smoke boomb da se izvuce.
*Ovde je izvredjao Kisaija i Gaaru.
* ...

Posteno skoro svi na forum su se slozili protiv njega tako da admin mu je uklonjen kao i ovaj profil jer je umreo i borbi koje je bila borba do smrti...
Ako zeli moze sa novog profila da opet zapocne svoj ninja way.
Sponsored content

Back to top