Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Peda Carski
Peda Carski
Special Jounin

Light Yagami vs. Peda Carski - Page 2 Empty Re: Light Yagami vs. Peda Carski

Sun 27 Jan 2013, 14:43
Light!!!! Osveticu se za ovo poneo si se kao kukavica i zrtvovao sebe na ovakvoj nebitnoj borbi jer si znao da ne mozes da me porazis!!!

Zato ces ispastati haaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kira
Kira
Special Jounin

Sun 27 Jan 2013, 14:45
Brate pazi.. ti si ogroman a uvukao si nogu i sve papir tagove u sebe i odskocio nazad samim tim si pobjegao od mene i od svega i odnio eksploziju od mene .. jos plus ako se racuna to da ima mojih papira na podu koji su jos dalji od tebe to znaci da si samo ti poginuo
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Sun 27 Jan 2013, 14:46
Tehnika koju Peda koristi se naduva kao lopta i plus to bi mu pomoglo cak da oduva neki dim i slicno...Ali sa tim je mogao samo 400 da ublazi eksploziju jer toliko je imao damage toga...

Sto se tice tebe bez obzira i ti si izgubio bez obzira u koliko papira da si se podelio eksplozija bi te lakse zakacila i vreo talas i slicno sprzio...Tako da ovako nesto je i tvoja slaba tacka jer kada si a i koliko znam jos nemas tehniku da se transformises telo licno u papire nego sada trenutno mozes samo da upravljas sa njima.

Oboje ste izgubili...
Peda Carski
Peda Carski
Special Jounin

Sun 27 Jan 2013, 14:48
Kukavica kao Light je izgubila na podao nacin...Ja mozda jesam izgubio ali i on je izgubio ali on je izgubio kao kukavica dok sam ja izgubio kao pravi muskarac! Inace da je isla borba nebi me porazio...
Kira
Kira
Special Jounin

Sun 27 Jan 2013, 14:51
-.-""
Zar nije Choji koristio ovu tehniku tako sto je uvukao svoje noge ruke i glavu unutra a zatim se zarotirao ???? i nema veze to sa papiri na podu,recimo da nisam na podu hajd' ovaj covjek ima health 450 i deff od ove tehnike (deff se odnosi na okolinu) 400 to je 950. Plus sto je brzinom pobjegao od mene i jos dio eksplozije ublazio ??
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Sun 27 Jan 2013, 14:54
OPet nije dovoljno da oboje prezivite...

Inace to sto uvlaci ne uvlaci nista u sebe nego se rasiri i naduje kao balon zato mu nestanu noge ruke i slicno jer se rasire...

Inace ovo je gotovo zakljucacu temu
Sponsored content

Back to top