zenkai 3
+2
Namikaze Minato
Stewcha
6 posters
zenkai 3
Sun 03 Apr 2011, 18:49
>>>>(Kobachu)Xaxaxaxax lord Kisai ce nas lepo nagraditi ako skupimo korisne situacije o Hokageu...
>>>(Lehton) Da, lord Kisai je uvek darezljiv, ali ako se vratimo bez icega bolje da se ne vracamo jer nekoliko put smo ga izneverili...
>>>(Kobachu) U pravu si, a i Kotsu me mnogo jezi kada ga vidim vrlo je strasan...
>>>(Lehton)Sta?! Imamo uljeza osetio sam cakru ninje okolo...
O ne! Uhvacen si, to je bio sensor ninja i osetio te je, izgleda da ces morati da se boris
>>>(Lehton)Hahahah ovo je samo obican genin,Kabachu prepusti ga meni odavno se nisam zabavio...
*(Moras da se boris postuje ovde jedan post, i klikni na zapocni borbu kada pobedis nastavi dalje ako izgubis pao si misiju...Koristi borba sa geninom)
Zapocni borbu
Lehton:
Health 200
-----------
Nastavi dalje>>>>
>>>(Lehton) Da, lord Kisai je uvek darezljiv, ali ako se vratimo bez icega bolje da se ne vracamo jer nekoliko put smo ga izneverili...
>>>(Kobachu) U pravu si, a i Kotsu me mnogo jezi kada ga vidim vrlo je strasan...
>>>(Lehton)Sta?! Imamo uljeza osetio sam cakru ninje okolo...
O ne! Uhvacen si, to je bio sensor ninja i osetio te je, izgleda da ces morati da se boris
>>>(Lehton)Hahahah ovo je samo obican genin,Kabachu prepusti ga meni odavno se nisam zabavio...
*(Moras da se boris postuje ovde jedan post, i klikni na zapocni borbu kada pobedis nastavi dalje ako izgubis pao si misiju...Koristi borba sa geninom)
Zapocni borbu
Lehton:
Health 200
-----------
Nastavi dalje>>>>
- Namikaze MinatoAcademy Student
Re: zenkai 3
Sun 03 Apr 2011, 18:56
Nemam izbora moram se boriti... I ima da te pobedim prokelti Zenkai