TRUE POWER WILL RISE
+6
Moto Tokuzen
Himiko Yumi
Yusei Nara
Peda Carski
Raiken Mystogan
Makoto Shishio
10 posters
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
- Raiken MystoganSpecial Jounin
Re: TRUE POWER WILL RISE
Tue 26 Feb 2013, 20:15
1000
1000
1000
(onaj napad koji sam koristio da sve uspavam i stvorim iluzije mi je iscrpio svu chakru ali srecom uvek imam 2000 chakru tako da mi je ostalo jos 1000 samo valjda ce biti dovoljno za borbu kunieda nije za salu ako je ozbiljna)
zavrsicu ovo brzo!!!
1000
1000
(onaj napad koji sam koristio da sve uspavam i stvorim iluzije mi je iscrpio svu chakru ali srecom uvek imam 2000 chakru tako da mi je ostalo jos 1000 samo valjda ce biti dovoljno za borbu kunieda nije za salu ako je ozbiljna)
zavrsicu ovo brzo!!!
- Himiko YumiSpecial Jounin
Tue 26 Feb 2013, 20:22
1000
1000
640
Zazalices sto si me naterao da koristim moju punu moc!!!
Necu ti dati vreme a ni prostor da koristis genjutsu!!!
Toliko kostiju izlazi brzo da ako ne zelis da umres moraces pobegnes daleko od njih a onda neces biti u dometu da mozes radis genjutsu, uz to, pored ovoga tvoje bube su beskorisne cim budu dosle kosti ce se aktivirati rasiriti i svaku bubu kao igla probosti jer prate chakru!
Jedino sto mozes koristis protiv mene ti je barrier i seal jutsu ali to nije dovoljno da me zaustavi!!!
1000
640
Zazalices sto si me naterao da koristim moju punu moc!!!
Necu ti dati vreme a ni prostor da koristis genjutsu!!!
Toliko kostiju izlazi brzo da ako ne zelis da umres moraces pobegnes daleko od njih a onda neces biti u dometu da mozes radis genjutsu, uz to, pored ovoga tvoje bube su beskorisne cim budu dosle kosti ce se aktivirati rasiriti i svaku bubu kao igla probosti jer prate chakru!
Jedino sto mozes koristis protiv mene ti je barrier i seal jutsu ali to nije dovoljno da me zaustavi!!!
Tue 26 Feb 2013, 20:27
1000
1000
940
Bezim brzo u visinu sto vise i tako izbegavam
prokletstvo, suvise je jaka trenutno nisam imao vreme da se spremim genjutsu i bube su mi onemoguceni trenutno
Napadam ovim sa visine saljem na tebe ovaj napad
1000
940
Bezim brzo u visinu sto vise i tako izbegavam
prokletstvo, suvise je jaka trenutno nisam imao vreme da se spremim genjutsu i bube su mi onemoguceni trenutno
Napadam ovim sa visine saljem na tebe ovaj napad
Tue 26 Feb 2013, 20:29
1000
1000
610
Ne ides ti nigde brzo se krilima zalecem prema tebi gore i radim ovo
Damage je 300
1000
610
Ne ides ti nigde brzo se krilima zalecem prema tebi gore i radim ovo
Damage je 300
Tue 26 Feb 2013, 20:37
1000
1000
200
Koristim ovo da eksplozijom rasteram dim i bezim dalje pomocu oblaka
sada kada si blizu mene opet mogu genjutsu radim ovo i gotovo je
sharingan!!!!!!!!!!!!!!
ovaj genjutsu je sada mnogo jaci level je 200 zbog sharingana je +50 levela ima, moraces sebi oduzmes najmanje 600 health ako zelis da se oslobodis
1000
200
Koristim ovo da eksplozijom rasteram dim i bezim dalje pomocu oblaka
sada kada si blizu mene opet mogu genjutsu radim ovo i gotovo je
sharingan!!!!!!!!!!!!!!
ovaj genjutsu je sada mnogo jaci level je 200 zbog sharingana je +50 levela ima, moraces sebi oduzmes najmanje 600 health ako zelis da se oslobodis
Tue 26 Feb 2013, 20:45
1000
1000
0
iz jedne ruke
iz ustiju
odjednom samo izlecem na tebe i radim ovo neizbezno ti je damage je 600 nemas dovoljno chakre da izbegnes a dim ce ti isto naneti 600 damage
ja sam sensor nisam glupa da dodjem kod tebe i upadnem u genjutsu jos od momenta kada sam poletela ovde zatvorila sam oci i koristila sensor sposobnosti koje su mi na velikom nivou u sebi imam gene od zmije i slepog misa tako da oko sebe mogu osecam vibracije i ostalo i lako te vidim cak i sa zatvorene oci zahvaljujuci sensor sposobnostima mogu to koristiti i boriti se sa tobom!
genjutsu koji si iskoristio nije delovao a u tom momentu sam te napala ovim ne mozes se odbraniti
gotovo je Raiken!!!
1000
0
iz jedne ruke
iz ustiju
odjednom samo izlecem na tebe i radim ovo neizbezno ti je damage je 600 nemas dovoljno chakre da izbegnes a dim ce ti isto naneti 600 damage
ja sam sensor nisam glupa da dodjem kod tebe i upadnem u genjutsu jos od momenta kada sam poletela ovde zatvorila sam oci i koristila sensor sposobnosti koje su mi na velikom nivou u sebi imam gene od zmije i slepog misa tako da oko sebe mogu osecam vibracije i ostalo i lako te vidim cak i sa zatvorene oci zahvaljujuci sensor sposobnostima mogu to koristiti i boriti se sa tobom!
genjutsu koji si iskoristio nije delovao a u tom momentu sam te napala ovim ne mozes se odbraniti
gotovo je Raiken!!!
Tue 26 Feb 2013, 20:49
1000
1000
40
koristim brzo ovo da se zastitim od dima i toga
sad posto je dim svud okolo koristim ovo da te pauziram nemas gde da pobegnes nemoguce je
sad posto si pauzirana radim ovo na tebe
gledano da ova barijera traje jedan potez ona nestaje
1000
40
koristim brzo ovo da se zastitim od dima i toga
sad posto je dim svud okolo koristim ovo da te pauziram nemas gde da pobegnes nemoguce je
sad posto si pauzirana radim ovo na tebe
gledano da ova barijera traje jedan potez ona nestaje
Tue 26 Feb 2013, 20:53
1000
1000
0
ko bi rekao da jos mozes se boris...Kako god nemas gde pobeci! dim zahvata ogromnu povrsinu a dole su kosti, tvoje bube su vec mrtve zbog dima ne mozes ih koristiti a i da pobegnes negde neces izdrzti tako dugo i udahnuces i umreces vremenom...Kako nema sta da te odrzava u vazduhu vise zbog dima bube nece delovati pasces dole na kosti i primices 600 damage od kostiju i plus ces se otrovati. svaki potez gubices 50 health, energy, chakru, inteligenciju, kontrolu chakre, brzinu, pokretljivost i snagu...
Nakon sto umres ovaj seal sto si mi postavio ce da nestane!
Zao mi je sto se ovako zavrsilo Raikene!!!
1000
0
ko bi rekao da jos mozes se boris...Kako god nemas gde pobeci! dim zahvata ogromnu povrsinu a dole su kosti, tvoje bube su vec mrtve zbog dima ne mozes ih koristiti a i da pobegnes negde neces izdrzti tako dugo i udahnuces i umreces vremenom...Kako nema sta da te odrzava u vazduhu vise zbog dima bube nece delovati pasces dole na kosti i primices 600 damage od kostiju i plus ces se otrovati. svaki potez gubices 50 health, energy, chakru, inteligenciju, kontrolu chakre, brzinu, pokretljivost i snagu...
Nakon sto umres ovaj seal sto si mi postavio ce da nestane!
Zao mi je sto se ovako zavrsilo Raikene!!!
Tue 26 Feb 2013, 20:58
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
videcemo Aoi axaxaxaxaxa pasces i ti jer ti je ovaj seal izazvao sok i pasces u nesvest i ti ces pasti na kosti i zadobiti damage
(dok padam prema kostima zao pogled zadrzavam i nestajem u dimu)
videcemo Aoi axaxaxaxaxa pasces i ti jer ti je ovaj seal izazvao sok i pasces u nesvest i ti ces pasti na kosti i zadobiti damage
(dok padam prema kostima zao pogled zadrzavam i nestajem u dimu)
- Moto TokuzenSpecial Jounin
Tue 26 Feb 2013, 21:03
Brzo dolazim i sa wood tehniku hvatam Aoi
- Yusei NaraJounin
Tue 26 Feb 2013, 21:07
lady Aoi!!! Koristim bube isto da je obavijem i pomognem da se spusti...Ne brini jos sam ziv zaustavio sam krvarenje pomocu buba vodimo je da je izlecimo Moto brzo hajde
- Peda CarskiSpecial Jounin
Tue 26 Feb 2013, 21:08
Ja sam medical ninja pomoci cu vam ali pre toga uzimam Raikenovo telo
Tue 26 Feb 2013, 21:09
Ali u cudu moje telo nije tu nestalo je bez traga.
- Makoto ShishioAcademy Student
Tue 26 Feb 2013, 21:09
1000
1000
1000 -300
Xo xo xooo xoxoxoxoxo!!!
Malo se zabavljajte u vodi! Ode tvoje drvece Moto!
(Aoi pada u vodu... Kosti nestaju jer ogromni talas sve polavi... A Makotoa nigde ne vidose ali on je vec bio u vodi...)
Evo je...
(Progovara iz vode i zatim nestade...)
1000
1000 -300
Xo xo xooo xoxoxoxoxo!!!
SUITON Suijinheki!!!
Malo se zabavljajte u vodi! Ode tvoje drvece Moto!
(Aoi pada u vodu... Kosti nestaju jer ogromni talas sve polavi... A Makotoa nigde ne vidose ali on je vec bio u vodi...)
Evo je...
(Progovara iz vode i zatim nestade...)
- Yusei NaraJounin
Tue 26 Feb 2013, 21:11
Koristim oblak od buba da svi odemo gore, inace kasnis aoi je vec kod nas jer ju je Moto sa drvece uzeo i ja sam je obavio sa bube i vec smo se uputili ka selu tako da je nista
Tue 26 Feb 2013, 21:15
1000
1000
700 -180
Dmg +90
Hahahahaha glupane pa celo selo je poplavljeno... A i ja sam Suiton Master! Neces se tako lako izvuci.
Celo selo je pod uticajem moje magle i kise. NEmate sanse. Samo senzor ninje vam mogu pomoci a Aoi je onesposobljena!
Cuvajte se sada ne znas odakle cu napasti! Magla je tri puta jaca sto znaci da je u njoj cak tesko i disati. A i tvoje ce se bube razici jer se gubi protok cakre svakog poteza -90 cakre. ;)
1000
700 -180
Dmg +90
Hahahahaha glupane pa celo selo je poplavljeno... A i ja sam Suiton Master! Neces se tako lako izvuci.
SUITON KIRIGAKURE NO JUTSU! KATSUI NO JUTSU!
x3
x3
x3
x3
Celo selo je pod uticajem moje magle i kise. NEmate sanse. Samo senzor ninje vam mogu pomoci a Aoi je onesposobljena!
Cuvajte se sada ne znas odakle cu napasti! Magla je tri puta jaca sto znaci da je u njoj cak tesko i disati. A i tvoje ce se bube razici jer se gubi protok cakre svakog poteza -90 cakre. ;)
- Yusei NaraJounin
Tue 26 Feb 2013, 21:20
ti si taj koji zeli da umre nemas sanse protiv nas troje, mene motoa i pede uz to nase selo ima barijeru i svakom neprijatelju smanjuje svaki damage za 1000 uz to mi smo visoko na oblaku ti tu ne mozes da napadnes a i magla tu ne dostize sto se tice kise stavljam roj buba iznad nas tako da nece delovati na nas stitice nas
Tue 26 Feb 2013, 21:22
Hahahahahahaha momce jel razumes da ce ti cakra nestati ne mozes da manipulises bubama. Pascete, cakra kada ti nestane gotovi ste. Razmisljaj malo svojom glavom.
Ja sam tu dole u magli, a i sav je teren u vodi, ja imam da puta vecu prednost, ne nego tri puta. HAjde ja cu cekati nemate mnogo vremena pre nego sto pandete. A da ta barijera je bas ispod mene u vodi, kosti su ostale ispod vode, a i vasa Aoi koja kontrolise te kosti je u nesvesti, ajde sta ce te sada. Ja imam vremena na pretek, ali vi nemate.
Ja sam tu dole u magli, a i sav je teren u vodi, ja imam da puta vecu prednost, ne nego tri puta. HAjde ja cu cekati nemate mnogo vremena pre nego sto pandete. A da ta barijera je bas ispod mene u vodi, kosti su ostale ispod vode, a i vasa Aoi koja kontrolise te kosti je u nesvesti, ajde sta ce te sada. Ja imam vremena na pretek, ali vi nemate.
Tue 26 Feb 2013, 21:25
Ja sam ice release korisnik imam tehniku da spustim temperaturu i svaku vodu zaledim, tvoje vodene tehnike nebi uopste radile protiv nas nego bi svaka bila u nasu korist uz to sam i kaguya koliko se secam dole su kosti a ti si neprijatelj sto znaci da su te probole do sada Makoto
koristim je i padace grad sto ide u moju korist i ti ces makoto svaki potez gubiti 90 damage od udarca grada, uz to ta voda ti se dole ledi
koristim je i padace grad sto ide u moju korist i ti ces makoto svaki potez gubiti 90 damage od udarca grada, uz to ta voda ti se dole ledi
Tue 26 Feb 2013, 21:28
Ove kosti kontrolise samo Aoi, a i one su prestale da rastu cim je njen protok cakre prestao da cirkulise. Ona nema cakre a i u nesvesti je. Uostalom kosti stoje i ne mogu osetiti moje prisustvo dok je god voda na terenu.
Ako mislis da mozes da me pobedis sa svojim ledom samo pokusaj niko ti ne brani, a i bas me zanima da li ces uopste moci da se spustis dole.
Inace proslo je dva poteza tvoje bube imaju ukupno 200 cakre i sada se to istrosilo zbog kise, izgleda da ces opet morati da ih formiras... Ja svakog poteza mirovanjem prikupljam po 50 cakre do sada to je 100... A i mogu da radim skrivene napade magla je toliko gusta da se jedva dise u njoj.
Ako mislis da mozes da me pobedis sa svojim ledom samo pokusaj niko ti ne brani, a i bas me zanima da li ces uopste moci da se spustis dole.
Inace proslo je dva poteza tvoje bube imaju ukupno 200 cakre i sada se to istrosilo zbog kise, izgleda da ces opet morati da ih formiras... Ja svakog poteza mirovanjem prikupljam po 50 cakre do sada to je 100... A i mogu da radim skrivene napade magla je toliko gusta da se jedva dise u njoj.
- Yusei NaraJounin
Tue 26 Feb 2013, 21:29
ja imam tehniku da sve oblozim bubama i imam 100 defense ako to iskoristim kisa mi nista nece moci slivace se sa buba i meni nista nece biti tako su se vec branili neki gledao sam.
Dobar potez Moto sada vodu uopste ne moze koristi
Dobar potez Moto sada vodu uopste ne moze koristi
Tue 26 Feb 2013, 21:32
E nemoj se pravite pametni xD... I da mi tu nesto popujete. Yusei ti za te bude koristis cakru ta tehnika kosta 200 cakre a tih dve stotine cakre ce se istrositi za dva poteza i ako neces da kisnes ti opet moras da onbnovis tehniku.
A Moto neka sidje dole da vidim hoce li uspeti da zaledi moju vodenu povrsinu.
A i nemojte se raspravljati samo gubite vreme i sebi odmazete.
A Moto neka sidje dole da vidim hoce li uspeti da zaledi moju vodenu povrsinu.
A i nemojte se raspravljati samo gubite vreme i sebi odmazete.
Tue 26 Feb 2013, 21:33
Ja sam kaguya i radim tu ultimativnu kaguya tehniku!!!! kako znas da je nase selo i kako je sagradjeno nemas sanse da pobegnes gotovo je makoto mrtav si! da bi izasao iz sela moras prodjes komplek pecina i ostalo a inace selo je u ogromoj rupi kako su kosti izsle ti si mrtav primas 600 damage i svaki potez dok izadjes primaces 150 damage a ne mozes izaci tako lako. uz to nase selo ima barijeru od kostiju svuda u plus i ona deluje nema veze sto je aoi u nesvesti one rade uvek. i od njih primas damage
plus ona ledena tehika kaze kada je upotrebite sve sto je od vode se ledi odmah tako da sve vodeno se zaledilo..
a ti nemas gde pobeci mrtav si
plus ona ledena tehika kaze kada je upotrebite sve sto je od vode se ledi odmah tako da sve vodeno se zaledilo..
a ti nemas gde pobeci mrtav si
Tue 26 Feb 2013, 21:34
a da ovde svaki tvoj napad ima -1000 damage ne mozes nista uraditi da sprecis tehniku ili slicno
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4