Brock vs. Moto
+3
Moto Tokuzen
NNW Game Master
Brock Lesnar
7 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
- Moto TokuzenSpecial Jounin
Re: Brock vs. Moto
Fri 01 Mar 2013, 14:28
200
480
0
Hahahahahaa
upao si u moju zamku, ovako sam planirao od pocetka da te porazim ali nisam imao dovoljno chakru. Moji geni su napredno presadjeni i ne trose mi duplo. Iako je tehnika 500 chakre moja kontrola je 300 tako tako da mi za nju treba 200 chakre samo. Ali imao sam je 90 i nikako nisam mogao da uradim tu tehniku zato sam stvorio klona da odugovlaci dok ja prikupim chakru mirovanjem svaki potez po +30 chakre. Nakon sto sam je skupio 200 aktivirao sam ogledala oko tebe i ovo je tvoj kraj sada!!!
Uzimam 10 flash bombi i ulazim u ogledalo
Hahahahah spremi se sada za tvoj poraz! Okruzen si ogledalima i aktiviram flash bombe a 5 su dovoljne da te pauziraju a odraz od njih ce se ponovoti u svih 21 ogledalo i pauzirati te bez mogucnosti da se oslobodis!
Svetlost jaka 10x21 je kao da je baceno 210 flash bombi toliko je jako jer je okruzeno svuda oko tebe da ti je ne moguce izbeci ovolika svetlost ima sprzi tvoje oci nepovratno ostaces slep!!!
Gotovo je!!! Oduzimam ti zauvek tvoj vid!
480
0
Hahahahahaa
upao si u moju zamku, ovako sam planirao od pocetka da te porazim ali nisam imao dovoljno chakru. Moji geni su napredno presadjeni i ne trose mi duplo. Iako je tehnika 500 chakre moja kontrola je 300 tako tako da mi za nju treba 200 chakre samo. Ali imao sam je 90 i nikako nisam mogao da uradim tu tehniku zato sam stvorio klona da odugovlaci dok ja prikupim chakru mirovanjem svaki potez po +30 chakre. Nakon sto sam je skupio 200 aktivirao sam ogledala oko tebe i ovo je tvoj kraj sada!!!
Uzimam 10 flash bombi i ulazim u ogledalo
Hahahahah spremi se sada za tvoj poraz! Okruzen si ogledalima i aktiviram flash bombe a 5 su dovoljne da te pauziraju a odraz od njih ce se ponovoti u svih 21 ogledalo i pauzirati te bez mogucnosti da se oslobodis!
Svetlost jaka 10x21 je kao da je baceno 210 flash bombi toliko je jako jer je okruzeno svuda oko tebe da ti je ne moguce izbeci ovolika svetlost ima sprzi tvoje oci nepovratno ostaces slep!!!
Gotovo je!!! Oduzimam ti zauvek tvoj vid!
- FalcoSpecial Jounin
Fri 01 Mar 2013, 15:40
Health:950
Energy:1100
Chakra:0
Nemoguce!!! Proklet bio....Nemogu vidim nista!!! Ali jos nije gotovo!!!
Summoning jutsu!!!
Health:100
Energy:200
Chakra:200
Staje pored mene da mi pomogne da me navodi.
Radim ovo x2 damage je 1200 nakon sto sve zbrise explosion chakra ce prozuzrokovati da sve eksplodira nanoseci jos 1200 damage tako racunaj ukupno je 2400 damage haaaaaaaaaaaaaa
Mrtav si Moto!!!! Nemas chakru ni nista da vise izbegnes ovo!!!
Nemoguce!!! Proklet bio....Nemogu vidim nista!!! Ali jos nije gotovo!!!
Summoning jutsu!!!
Raku
Health:100
Energy:200
Chakra:200
Staje pored mene da mi pomogne da me navodi.
Radim ovo x2 damage je 1200 nakon sto sve zbrise explosion chakra ce prozuzrokovati da sve eksplodira nanoseci jos 1200 damage tako racunaj ukupno je 2400 damage haaaaaaaaaaaaaa
Mrtav si Moto!!!! Nemas chakru ni nista da vise izbegnes ovo!!!
Fri 01 Mar 2013, 15:53
0
480
0
Zao mi je nemam vise snage da se borim dao sam sve od sebe... Ako nista drugo ubio sam Brocka i oslepeo zauvek Falca i izmucio bice vam lakse da ga porazite
Zbogom prijatelji moji zastitite selo
Hajde daj sve sto imas ahahahahahahahahaha
Nestajem zauvek u eksploziji
480
0
Zao mi je nemam vise snage da se borim dao sam sve od sebe... Ako nista drugo ubio sam Brocka i oslepeo zauvek Falca i izmucio bice vam lakse da ga porazite
Zbogom prijatelji moji zastitite selo
Hajde daj sve sto imas ahahahahahahahahaha
Nestajem zauvek u eksploziji
- Yusei NaraJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:12
Health:765
Energy:640
Chakra:400
Ne tako brzo saljem ogromnu kolicinu buba koja staje ispred Motoa i mene i stiti nas od eksplozije i toga
x2
Damage je 2400 bolje receno defense je 2400 i njegov napad je toliko tako da je sve ponisteno i blokirano a Moto je ziv
Falco sada cu ja biti tvoj protivnik
Chakra:400
Ne tako brzo saljem ogromnu kolicinu buba koja staje ispred Motoa i mene i stiti nas od eksplozije i toga
x2
Damage je 2400 bolje receno defense je 2400 i njegov napad je toliko tako da je sve ponisteno i blokirano a Moto je ziv
Falco sada cu ja biti tvoj protivnik
Fri 01 Mar 2013, 16:13
Yusei...Zasto si me spasio bolje da si koristio taj napad da dokrajcis Falcka
- Yusei NaraJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:16
Ne mogu da dopustim da tako umres, Falco je slep istrosen lako cemo ga poraziti sada ako imam priliku da te spasim sto da ne uradim to.
Shikaku je na putu ovamo uskoro ce nam i on pomoci hajde ustani idi odmori se i obnovi chakru koliko mozes i neka te medic ninja zaleci u selu dok se ja sa Falca budem borio
Shikaku je na putu ovamo uskoro ce nam i on pomoci hajde ustani idi odmori se i obnovi chakru koliko mozes i neka te medic ninja zaleci u selu dok se ja sa Falca budem borio
Fri 01 Mar 2013, 16:17
Hvala ti necu ovo propustiti...Idemo odmah unutar sela da se izlecim i odmorim da bi mogao opet da vam pomognem
- Yusei NaraJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:22
Chakra:370
Hajde Falco da vidimo sta mozes, nemas gde vise istrosen si!!!
Gotovo je
Hajde Falco da vidimo sta mozes, nemas gde vise istrosen si!!!
Gotovo je
- FalcoSpecial Jounin
Fri 01 Mar 2013, 16:25
Health:950
Porazen sam ne mogu se osloboditi i nemam chkru vise dokrajci me ne zelim da budem zarobljen
Porazen sam ne mogu se osloboditi i nemam chkru vise dokrajci me ne zelim da budem zarobljen
- Yusei NaraJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:27
Suvise si opasan da bi te ostavio u zivotu ubicu te. Dolazim do tebe a ti si nepomican zbog genjutsua ne mozes se pomeras i bodem te ovim u glavu critical hit.
Ubijen si!
Suvise si opasan da bi te ostavio u zivotu ubicu te. Dolazim do tebe a ti si nepomican zbog genjutsua ne mozes se pomeras i bodem te ovim u glavu critical hit.
Ubijen si!
- FalcoSpecial Jounin
Fri 01 Mar 2013, 16:29
Hahahah b**alo upao si u moju zamku!!! Nakon sto sam uradio eksploziju stvorio sam klona a ja sam pobegao odavno zajedno sa mog summoninga koji me vodio. Inace moj summoning ima isto chakru kao i ja explosion napade i napunio je u usta jednu smoke bombu chakrom od 200. Kako si dosao i ubo mog klona aktivirala se bomba i nanela ti 200 damage. Nisi mogao izbegnes jer si sam rekao da si pored mene i bodes me.
Mozda ste me porazii ali nakon sto se oporavim vraticu se da vas dokrajcim!!!!
Mozda ste me porazii ali nakon sto se oporavim vraticu se da vas dokrajcim!!!!
- JumiveJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:31
Health :
(485/1000)
Energy:
(480/1000)
Chakra :
(380/1000) -30 -30 -30
Klon 1:
100
100
70 -30
Klon 2
100
100
70 -30
Pravim i ja senke:
Tri sa mojom 4
A onda se one sire i okruzuju te.
A vec imam jednog klona pravim jos jednog:
Prvi klon radi:
Drugi radi isto to. Ovo ide odma posle yuseja pa se moras i od ovog odbraniti.
(485/1000)
Energy:
(480/1000)
Chakra :
(380/1000) -30 -30 -30
Klon 1:
100
100
70 -30
Klon 2
100
100
70 -30
Pravim i ja senke:
Tri sa mojom 4
A onda se one sire i okruzuju te.
A vec imam jednog klona pravim jos jednog:
Prvi klon radi:
Drugi radi isto to. Ovo ide odma posle yuseja pa se moras i od ovog odbraniti.
- Yusei NaraJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:32
Health:565
Aaaaaaaaa prokletnik! Upao sam u takvu zamku pobegao je!!! Ali nema veze vise se nece moci boriti slep je zauvek zahvaljujuci Motou.
Ja inace pijem tri pilule i spremam se da se borim sa Kensija dobijam sve po +150
Aaaaaaaaa prokletnik! Upao sam u takvu zamku pobegao je!!! Ali nema veze vise se nece moci boriti slep je zauvek zahvaljujuci Motou.
Ja inace pijem tri pilule i spremam se da se borim sa Kensija dobijam sve po +150
- JumiveJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:33
Pratio sam te felco. Zato moj napad ide na tebe, gledao sam sa strane. A senke su svuda. Video sam svaki tvoj potez. Moras da skocis da bi izbegao, a onda te probadaju drveni napadi. Zato te spustaju i odma upadas u senku.
- >????<Guest
Fri 01 Mar 2013, 16:38
Nesto susnu sa obliznjeg drveta... Svi pogledase u tom pravcu pomislivsi da je to Falco...
Ali crna senka odjednom nestade sa drveta i ispred njih iskoci vuk, koji otrca u suprotnom pravcu...
- JumiveJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:39
Video sam ja i tebe i njega, zato se napad vazi.
- FalcoSpecial Jounin
Fri 01 Mar 2013, 16:45
Ja sam pobegao jos za vreme eksplozije ako si ti mene mogao da vidis znaci da ti i ti uhvacen u eksploziju tako da sayonara ja sam vec otisao daleko nemoj da mislis da sam sam ovde
- JumiveJounin
Fri 01 Mar 2013, 16:51
Proklet bio falco. Pobegao si nam. Prokleti klon.
Page 2 of 2 • 1, 2