- GostGuest
sigurna kuca
Wed 13 Mar 2013, 23:16
ovde cu graditi sigurnu kucu i isto cete moci nabaviti drveni mac ko zeli ali prvo kuca mora da dostigne defense od 10 000
x10 to ti je 500 defense
x10 to ti je 500 defense
- GostGuest
Re: sigurna kuca
Wed 13 Mar 2013, 23:18
pravim jos osam maca
eto to je sve za danas sutra cu isto opet
eto to je sve za danas sutra cu isto opet
- GostGuest
Thu 14 Mar 2013, 07:37
radim
x10
to ti je 1000 defense
i pravim jos 8 maca
ukupno 16 ima za svakog po jedan ko oce neka dodje
x10
to ti je 1000 defense
i pravim jos 8 maca
ukupno 16 ima za svakog po jedan ko oce neka dodje
- GostGuest
Sun 17 Mar 2013, 00:01
radim kucu jos 10 puta da ga zaokruzimo na 3000 defense
- KiraSpecial Jounin
Sun 17 Mar 2013, 00:24
Cackam nesto po kuci, a zatim lijepim tagove
- GostGuest
Sun 17 Mar 2013, 10:09
hvala light radi mzidove haaaaa 10 puta 2000 defense
ima samo jedan otvor velicine ninje
onda pravim jos 2x ucani prostor plus opet x2 i to je to i ima prolaz velicine jedne ninje ukupan defense kuce je
ima samo jedan otvor velicine ninje
onda pravim jos 2x ucani prostor plus opet x2 i to je to i ima prolaz velicine jedne ninje ukupan defense kuce je
- GostGuest
Sun 17 Mar 2013, 10:28
E ovako kuca ima 3000 defense dovoljno da odbrani prosecan napad
onda tu je zid koji cemo jos povecavati za sada ima 2000defensa i ali ima i rupu koju samo clanovi znaju gdeje da bi je sakrili stavio sam weds koji ima defense od 100 i pomesano sa onom sta usporava brzinu 100 brzine je usporeno ko se bori u ovoj temi osim mene
kucu vise ne dogradjujemol dovoljno je zid cemo nadogradjivati da bude 10 000 defensa mozda i vise
a sto se tive onog zbunja to necemo nadogradjivati dovoljno je eto to je sve za sada (postoji i zamka ko nije oprezan moze da upadne u nju to jest light ju je postavio samo clanovi mogu da udju u kucu)
onda tu je zid koji cemo jos povecavati za sada ima 2000defensa i ali ima i rupu koju samo clanovi znaju gdeje da bi je sakrili stavio sam weds koji ima defense od 100 i pomesano sa onom sta usporava brzinu 100 brzine je usporeno ko se bori u ovoj temi osim mene
kucu vise ne dogradjujemol dovoljno je zid cemo nadogradjivati da bude 10 000 defensa mozda i vise
a sto se tive onog zbunja to necemo nadogradjivati dovoljno je eto to je sve za sada (postoji i zamka ko nije oprezan moze da upadne u nju to jest light ju je postavio samo clanovi mogu da udju u kucu)
- GostGuest
Tue 19 Mar 2013, 14:57
povecavam defense zida
5 puta defense 9000+1000 sto znaci ae cao
aleksandar ulazi kroz zid(ogradu ali niko nemoze da vidi gde je ulaz jer je iso kroz zbunje)radim nesto tajno oko ogrde i zbunja i tako dalje onda ulazim u kucu i radim nesto opet tajno poslacu adminima
5 puta defense 9000+1000 sto znaci ae cao
aleksandar ulazi kroz zid(ogradu ali niko nemoze da vidi gde je ulaz jer je iso kroz zbunje)radim nesto tajno oko ogrde i zbunja i tako dalje onda ulazim u kucu i radim nesto opet tajno poslacu adminima
- GostGuest
Wed 20 Mar 2013, 16:55
RADIM ONE ZIDOVE tako da zidovi postanu lavirint da prodju i tako to (poslo sam adminima onaj skriveni potez od juce
x20 da se ima
x20 da se ima