Bounty tim mesto
+5
Guts
Yusei Nara
Peda Carski
Kensei Muragawa
Falco
9 posters
- FalcoSpecial Jounin
Bounty tim mesto
Fri 15 Mar 2013, 09:39
Health:800
Energy:1000
Chakra:1000
Na korak smo do pobede
Na korak smo do pobede
- Kensei MuragawaSpecial Jounin
Re: Bounty tim mesto
Fri 15 Mar 2013, 09:40
Health:1000
Znaci vreme je
Znaci vreme je
- Peda CarskiSpecial Jounin
Fri 15 Mar 2013, 10:17
Najace cemo odmah da sredimo!!! Idemo u napad sve po dogovoru!
Chakra:200
x2
Ovakav je efekat
Damage je 2000 sva zemlja i sve se lomi ako ostanete na njoj ne mozete izbeci samo u vazduh da odete gotovo je!!!
Chakra:200
x2
Ovakav je efekat
Damage je 2000 sva zemlja i sve se lomi ako ostanete na njoj ne mozete izbeci samo u vazduh da odete gotovo je!!!
- Yusei NaraJounin
Fri 15 Mar 2013, 10:20
Energy:780
Chakra:400
Moj tim je ovde Pedo zajedno cemo ih istrebimo a onda cemo se medjusobno borimo pa ko pobedi vazno da je nase selo!!!
Nakon sto zemlja puca ja iz vazduha radim ovo
x2
Damage je 2400!!!! Nemate gde da pobegnete ni u vazduhu ni u zemlji!!!
Tim bounty je gotov!!!
Moj tim je ovde Pedo zajedno cemo ih istrebimo a onda cemo se medjusobno borimo pa ko pobedi vazno da je nase selo!!!
Nakon sto zemlja puca ja iz vazduha radim ovo
x2
Damage je 2400!!!! Nemate gde da pobegnete ni u vazduhu ni u zemlji!!!
Tim bounty je gotov!!!
- GutsAcademy Student
Fri 15 Mar 2013, 10:29
Sada ja nastupam!
Idem u vazduh koristim brzinu i snagu da vas oboje unistim! jer to je jedini nacin da se spasite je da skocite u vazduh a kako vas bube dokrajce onda cu ja sa ovo!
Sada napadam Falcka tako brzo i drzim ga ne moze uradi znakove rukama ni jednu tehniku a to znaci da ne moze skoci za zemlje i izbegne pedin napad a ni da izbegne bube koje idu po vazduhu.
Tako Falco je gotov ja sam ga blokirao da nebi mogao izbegne nikako nista ostalo.
Sada ja nastupam!
Idem u vazduh koristim brzinu i snagu da vas oboje unistim! jer to je jedini nacin da se spasite je da skocite u vazduh a kako vas bube dokrajce onda cu ja sa ovo!
Sada napadam Falcka tako brzo i drzim ga ne moze uradi znakove rukama ni jednu tehniku a to znaci da ne moze skoci za zemlje i izbegne pedin napad a ni da izbegne bube koje idu po vazduhu.
Tako Falco je gotov ja sam ga blokirao da nebi mogao izbegne nikako nista ostalo.
- SiegrainSpecial Jounin
Fri 15 Mar 2013, 10:34
Ja sa oblaka na nebu gde je Yusei koristim kombinaciju njega i mene i bubama radim genjutsu (sharingan tako da genjutsu bude level 200).
Sada je gotovo!
Bounty tim je zavrsen (inace tvoj sharingan reverese nece raditi jer me nevidis ja i yusei smo sigurni)
Sada morate birate ili da primite pedin napad svakako na zemlji ne mozete da stojite nikako umrecete odma morate samo da skocite u vazduh. Ako skocite u vazduh morate izbegnete bube tako da vam je nemoguce. Uz to tu je genjutsu ako radite bleding ili cancel gotovi ste necete imati vreme da skocite sa zemlje. Uz ti i da ostanete na zemlji bube ce vas zavrsiti!
Bounty tim je gotov!!! Neizbezno je (cak i da vas dvoje nekako ali to je nemoguce se izvucte Falco je gotov jer nema vreme da nista uradi)
Ovo je neizbezna kombinacija sela vodopada!!! BOUNTY JE PORAZEN!
Ja sa oblaka na nebu gde je Yusei koristim kombinaciju njega i mene i bubama radim genjutsu (sharingan tako da genjutsu bude level 200).
Sada je gotovo!
Bounty tim je zavrsen (inace tvoj sharingan reverese nece raditi jer me nevidis ja i yusei smo sigurni)
Sada morate birate ili da primite pedin napad svakako na zemlji ne mozete da stojite nikako umrecete odma morate samo da skocite u vazduh. Ako skocite u vazduh morate izbegnete bube tako da vam je nemoguce. Uz to tu je genjutsu ako radite bleding ili cancel gotovi ste necete imati vreme da skocite sa zemlje. Uz ti i da ostanete na zemlji bube ce vas zavrsiti!
Bounty tim je gotov!!! Neizbezno je (cak i da vas dvoje nekako ali to je nemoguce se izvucte Falco je gotov jer nema vreme da nista uradi)
Ovo je neizbezna kombinacija sela vodopada!!! BOUNTY JE PORAZEN!
- HonokaSpecial Jounin
Fri 15 Mar 2013, 10:37
Chakra:1000 -60
x2
Da se postaram i ja za njih radim ovo na njih
x2
Da se postaram i ja za njih radim ovo na njih
- Moto TokuzenSpecial Jounin
Fri 15 Mar 2013, 10:39
Ni to nije sve ja radim i ovo!
Chakra:670
Chakra:670
- SiegrainSpecial Jounin
Fri 15 Mar 2013, 10:39
Odlicno ninje vodopada porazili smo ih zajednickim snagama!
- Achiro UchihaSpecial Jounin
Fri 15 Mar 2013, 13:22
Samo da javim , nista nije gotovo imamo nacin da se odbranimo i odigracemo veceras oko 10 posto ja do tada nisam tu