Light's house
+6
.Shino Aburame
Milivoje
Karura Haruko
Sengoku Iori
Jumive
Kira
10 posters
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
- OfficerGenin
Re: Light's house
Tue 09 Apr 2013, 19:34
ocu i ja da me trenirate sensei, ja i Neji cemo biti pakleni tandem
- KiraSpecial Jounin
Tue 09 Apr 2013, 19:42
Uredu, pa izgleda da imamo prvi par academy studenata koji ce ponici u cp9, zvacete se hmm.. shoton hjuga. zvacete se Hyuton tim, po vasim klanovima. Mada ako imate bolji prijedlog razmotricemo
- KiraSpecial Jounin
Tue 09 Apr 2013, 20:05
kako je vama lakse , hjuton hyuton, hyuuton to je isto. Javite se u ovu temu http://www.nnw-serbia.com/t9023-akademci a ti Neji stavi avatar
- KiraSpecial Jounin
Tue 23 Apr 2013, 17:43
Donosim Jumiveovo tijelo ovdje. Uzimam mu Sage weapon, pare i bilo sta drugo da ima vrijedno takodje i njegovo znanje iz glave a zatim ga prekrivam papirima da sacuvam tijelo.
- GostGuest
Tue 21 May 2013, 23:44
(dolazi do kuće i nađe kaktus)
Tu si dakle jesi fleksibilan
(izbode se ko kreten na iglice dok nije konačno našla ključ)
Light ubiću te za ovo veruj. A sada da vidimo gde je ostavio poklončić.... u ovoj hrpi papira -.- Muškarac, naravno ovo nije kuća, više podseća na smetlište. Tu je! (uzme to po šta je došla i kada je krenula da "zaključa" vrata, gurnula je ključ u pogrešnu rupu i cela kuća se sruši)
Jups. Pa dobro ako se uopšte i vratiš živ, ubiću te pa ti kuća neće ni trebati keke (ode)
Tu si dakle jesi fleksibilan
(izbode se ko kreten na iglice dok nije konačno našla ključ)
Light ubiću te za ovo veruj. A sada da vidimo gde je ostavio poklončić.... u ovoj hrpi papira -.- Muškarac, naravno ovo nije kuća, više podseća na smetlište. Tu je! (uzme to po šta je došla i kada je krenula da "zaključa" vrata, gurnula je ključ u pogrešnu rupu i cela kuća se sruši)
Jups. Pa dobro ako se uopšte i vratiš živ, ubiću te pa ti kuća neće ni trebati keke (ode)
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4