- ConteAcademy Student
Sta je roleplay opcija (TUTORIJAL)
Mon 08 Apr 2013, 22:57
Roleplay opvija na ovom forumu je veoma bitna. Cesto cete sretati ovaj pojam u tokom igre, tako da evo vam i objasnjenja.
Roleplay sluzi za razne svrhe... Kada odgovarate na neku temu, u poruci pri dnu imate ovo
* Roleplay opciju mozete koristiti samo ukoliko je tema vec otvorena... Kada otvarate novu temu, nemate rolaplay opciju.. Tek nakon sto otvorite neku temu, pretisnite ''odgovri'' i tek tada koristite roleplay opciju...
Neke od vaznih roleplay opcija: (opisane su u nastavku teme)
Roleplay sluzi za razne svrhe... Kada odgovarate na neku temu, u poruci pri dnu imate ovo
* Roleplay opciju mozete koristiti samo ukoliko je tema vec otvorena... Kada otvarate novu temu, nemate rolaplay opciju.. Tek nakon sto otvorite neku temu, pretisnite ''odgovri'' i tek tada koristite roleplay opciju...
Neke od vaznih roleplay opcija: (opisane su u nastavku teme)
- ConteAcademy Student
Re: Sta je roleplay opcija (TUTORIJAL)
Mon 08 Apr 2013, 23:03
Najvaznija roleplay opcija je ''trening''... Ova opcija vam je opisana u delu tutorijala vezanom za trening.
------------------------------------------------------
Sledeca opcija koja vam je potrebna jeste Genin,Chunin, ili Jounin borba... U zavisnosti sa kakvim NPC-om se borite ( Npc je ninja koji radi poteze nakon rolaplay opcije) koristite opciju koja vam je potrebna..
Npr, ja cu koristiti opciju Genin borba.
*Kada posaljete poruku u kojoj ste stavili roleplay opciju genin borba, treba da vam izadje ovo:
------------------------------------------------------
Sledeca opcija koja vam je potrebna jeste Genin,Chunin, ili Jounin borba... U zavisnosti sa kakvim NPC-om se borite ( Npc je ninja koji radi poteze nakon rolaplay opcije) koristite opciju koja vam je potrebna..
Npr, ja cu koristiti opciju Genin borba.
*Kada posaljete poruku u kojoj ste stavili roleplay opciju genin borba, treba da vam izadje ovo:
- NNW Game MasterAdministrator
Mon 08 Apr 2013, 23:03
Član 'NNW Admin' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Genin borba' :
Rezultat :
'Genin borba' :
Rezultat :
- ConteAcademy Student
Mon 08 Apr 2013, 23:10
Isti je princip za svaku opciju u kojoj se odnosi borba...
-----------------------------------
Sledeca bitna opcija jeste putovanje....
Da bi ste stigli do nekog mesta (sela, organizacije itd.) neophodno je koristiti ovu opciju
Evo kako izgleda:
-----------------------------------
Sledeca bitna opcija jeste putovanje....
Da bi ste stigli do nekog mesta (sela, organizacije itd.) neophodno je koristiti ovu opciju
Evo kako izgleda:
Mon 08 Apr 2013, 23:10
'Putovanje' :
'Putovanje' :
- ConteAcademy Student
Mon 08 Apr 2013, 23:13
Ja sam dobio 6 posta.. sto znaci da moram da ispisem 6 posta da bih dosao do zeljenog odredista...
--------------------------------------------
Opcija koju cete cesto da koristite jeste bacanje kocke...
U borbama sa pravim ninjama u obavezi ste da bacate kocku. Ko dobije veci broj, igra prvi....
Primer:
--------------------------------------------
Opcija koju cete cesto da koristite jeste bacanje kocke...
U borbama sa pravim ninjama u obavezi ste da bacate kocku. Ko dobije veci broj, igra prvi....
Primer:
Mon 08 Apr 2013, 23:13
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- ConteAcademy Student
Mon 08 Apr 2013, 23:15
Dobio sam br 4... Ako je moj protivnik dobio 5 ili 6.. Igra prvi, ako je dobio 1,2 ili 3, ja igram prvi...
Ukoliko smo obojica dobili 4, ponovo bacamo kocku, sve dok neko ne dobije veci broj..
---------------------------------------------
To su opcije koje ce vam biti potrebne za sada... Sa ostalim opcijama cete se upoznati tokom igre..
Ukoliko smo obojica dobili 4, ponovo bacamo kocku, sve dok neko ne dobije veci broj..
---------------------------------------------
To su opcije koje ce vam biti potrebne za sada... Sa ostalim opcijama cete se upoznati tokom igre..
Tue 09 Apr 2013, 09:23
Član 'Siegrain' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Monster D class' :
'Monster D class' :
Tue 07 May 2013, 15:43
Član 'Kibo' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Trening' :
'Trening' :