Page 2 of 2 • 1, 2
- GostGuest
Re: Menma vs. S. (Kvalifikacije)
Wed 10 Apr 2013, 22:19
Health:
(1030/1000)
Energy:
(870/1000)
Chakra:
(370/1000)
Ok klinac sam si izabrao! pijem 3 solidar pill
Hmmm posto si sada veoma blizu jer ako si ucestvovao u diverziji nema sanse da nisi koristim ovo sto mi omogucava da osetim tvoju chakru i kretanje! zatim stvaram 5
Ovakvih klonova i svako od njih ti baca po 2 kunai!(100 dmg)
u kombinaciji sa ovim gadjaju sve tvoje vrlo poznate vitalne tacke
ali gadjaju na poseban nacin tako da kada te prvi klon gadja ovaj drugi saceka sekundu ili 2 tako da vidi tvoj mali pokret ili nesto tako da bih ti sve ovo izbegao trebace ti 5 tehnika zamene a zatim to nije sve
Ja takodje pratim moje klonove a i tebe tako da ce veliki broj shurikena da ti o granicava kretanje a i sam ces primiti veliku stetu!
(1030/1000)
Energy:
(870/1000)
Chakra:
(370/1000)
Ok klinac sam si izabrao! pijem 3 solidar pill
Hmmm posto si sada veoma blizu jer ako si ucestvovao u diverziji nema sanse da nisi koristim ovo sto mi omogucava da osetim tvoju chakru i kretanje! zatim stvaram 5
Ovakvih klonova i svako od njih ti baca po 2 kunai!(100 dmg)
u kombinaciji sa ovim gadjaju sve tvoje vrlo poznate vitalne tacke
ali gadjaju na poseban nacin tako da kada te prvi klon gadja ovaj drugi saceka sekundu ili 2 tako da vidi tvoj mali pokret ili nesto tako da bih ti sve ovo izbegao trebace ti 5 tehnika zamene a zatim to nije sve
Ja takodje pratim moje klonove a i tebe tako da ce veliki broj shurikena da ti o granicava kretanje a i sam ces primiti veliku stetu!
- S.Academy Student
Wed 10 Apr 2013, 22:33
sa jednim od surikena kojim sam te gadjao... Sada sam iza tebe i gadjam te sa jos 6 komada surikena, kombinovanih sa tehnikom krvarenja. Takodje sada pokusavam da pobegnem.
hp:300
en:130
ch:20
Pijem i pilulicu...
hp:300
en:130
ch:20
Pijem i pilulicu...
- YamamotoAdministrator
Wed 10 Apr 2013, 23:09
Znate sta da vam kaze ovaj stari nesto.
Vi preterano kenja**.
Admin Basil ce da vam objasni sta ne valja i sta moze, a sta ne.
Vi preterano kenja**.
Admin Basil ce da vam objasni sta ne valja i sta moze, a sta ne.
- GostGuest
Wed 10 Apr 2013, 23:12
Ja zelim samo da vidim da li je ovo moguce i to lepo sam napisao kako napadam i sta radim a on se lik jos zamenio nozem koji mi je u ledjima O.o
- Kensei MuragawaSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 23:15
kao konzul dajem svoje misljenje...
Mislim da moze da se zameni sa shurikenima iza tebe...Ako cemo iskreno.. Vidi se da decko ima pameti, sta da kazem osim svaka cast... Msm stvarno Menma, 150 si lv, a genin sa 3 tehnike ti vadi mozak xD
Mislim da moze da se zameni sa shurikenima iza tebe...Ako cemo iskreno.. Vidi se da decko ima pameti, sta da kazem osim svaka cast... Msm stvarno Menma, 150 si lv, a genin sa 3 tehnike ti vadi mozak xD
- GostGuest
Wed 10 Apr 2013, 23:18
Hmmm da vidimo ova borba bi odavno bila gotova da nisam presao preko toga da nije moga oda izbegne tehniku 150 lv nego me zanima kako se zamenio dok mi je shuriken u jebenim lednjima xD
- YamamotoAdministrator
Wed 10 Apr 2013, 23:20
Niko te nije pitao za znanje Kensei. Lordovi vode Turnir ne konzuli.
- YamamotoAdministrator
Wed 10 Apr 2013, 23:22
S. ne moze ovako da radi,substituion tehnika radi na principu da on moze da se zameni sa nekim predmetom,ali trebaju mu ocito dosta vremena za znakove za rukama.Penhagonal tehnika zahvata ogromnu povrsinu a on je otisao poput nekog zeca xD
I da je to mogao substitution je mala tehnika,za tehnike malog nivoa,jednosmernih napada a ne za tehniku koja kristalisa tkiva oko sebe ,on nije mogao da uradi sve to na vreme tako da je Menma pobednik.
I da je to mogao substitution je mala tehnika,za tehnike malog nivoa,jednosmernih napada a ne za tehniku koja kristalisa tkiva oko sebe ,on nije mogao da uradi sve to na vreme tako da je Menma pobednik.
- GostGuest
Wed 10 Apr 2013, 23:23
I dap zar na kartici ne pise da moze samo da izbegne tehnike svog levela xD to isto zaboravio sto znaci da je ono bio prevelik level ili?
- Kensei MuragawaSpecial Jounin
Wed 10 Apr 2013, 23:26
op izvini msm!! zaboravio sam da si ti admin.. sad nista od price sa konzulima... Znaci bitno je sada koliko si dobar sa adminom, a ne kako znas da igras.. Zasto msm zaboravljam takve stvari...?
- GostGuest
Wed 10 Apr 2013, 23:28
Tj ova sama borba ima i suvise neispravnosti ~.~
Ja bud**a u velikoj ne paznji i besu svasta dopustao i gluposti
Ja bud**a u velikoj ne paznji i besu svasta dopustao i gluposti
- YamamotoAdministrator
Wed 10 Apr 2013, 23:29
-_- ti si sam prihvatio da on mzoe da izbegne onu tehniku. Em je tehnika dva puta veci lvl od njega em je to tehnika sirokog dometa. Nemoguce je izbeci tako lako.
Ne Kensei nego turnir nemaju pravo da vode konzuli ili odlucuju u borbama jer i sami konzuli ucestvuju na turniru. A odluka Lordova ne sme da se postavlja u pitanje. I nasa odluka je uvek Konacna.
Borba je zavrsena Menma je pobednik.
Ne Kensei nego turnir nemaju pravo da vode konzuli ili odlucuju u borbama jer i sami konzuli ucestvuju na turniru. A odluka Lordova ne sme da se postavlja u pitanje. I nasa odluka je uvek Konacna.
Borba je zavrsena Menma je pobednik.
Page 2 of 2 • 1, 2