Page 2 of 2 • 1, 2
- GostGuest
Re: Laboratory
Sat 20 Apr 2013, 10:33
TEMA
(osoba koja je stajala iza Lucy je samo pogleda njegove oci pune krvi i zelje za njom krenuse da se prevrcu)
NEEEEEEE!!!!
(osoba golim rukama drzi svoju chakru koja je pre nekoliko sekundi bila oko nje)
Doryoku!(power) (ovim gadjamm stvari i moje eksperimente u laboratoriji)
(odjednom i ono malo chakre sto je ostalo isparuje i Lucy primecuje nikog drugog nego Menmu)
- ZeroJounin
Sat 20 Apr 2013, 11:01
Menma.
Ne mogu da verujem,ziv si!
Ali,nesto se promenilo,sta ti je?
Ne mogu da verujem,ziv si!
Ali,nesto se promenilo,sta ti je?
- GostGuest
Sat 20 Apr 2013, 11:05
(Menma se blago nasmesi)
Ne zovi me tako moje pravo ime je Zeref
(krenu da koraca ka njoj)
Izgleda da jos nisi upoznala moju sestru
(zagrli Lucy toliko jako i prosapta nesto)
Zao mi je ali ja nisam dobro osoba nije sve tako kako izgleda izvini
Ne zovi me tako moje pravo ime je Zeref
(krenu da koraca ka njoj)
Izgleda da jos nisi upoznala moju sestru
(zagrli Lucy toliko jako i prosapta nesto)
Zao mi je ali ja nisam dobro osoba nije sve tako kako izgleda izvini
- ZeroJounin
Sat 20 Apr 2013, 11:19
(Lucy povisi glas)
Ti nisi zao!Znam da nisi.U tebi ima neceg dobrog.
Zasto mi se izvinjavas?
Ti nisi zao!Znam da nisi.U tebi ima neceg dobrog.
Zasto mi se izvinjavas?
- GostGuest
Sat 20 Apr 2013, 12:00
Hah Lucy uvek trazis dobro ljudima ali tako nije sa mnom
(pogledaj video) xD
Zato Lucy
moram otici moram se osloboditi ovog prokletstva unisti me!
- Chap.1:
Childhood
(radnja se odvija 6 godina unazad)
Hmm prica pocinje na jednom ostrvu Edolas gde sam sa svojom sestrom Honokom i porodicom ziveo sretno i mirno Do te noci te uzasne noci kada se demon u meni probudio Kao mali bio sam ispunjen mrznjom prema svima i prema roditeljima jer su iz nekog razloga svi bezali od mene pa cak i roditelji uvek sam bio sam odlucio sam to da promenim usao sam u njihovu sobu i iz mrznje prema njima i prema celom svetu ubio sam ih nesvesno iz nekog razloga nikad necu zaboraviti miris krvi zelju za njom koju sam tada osecao
Od tog dana kada sam prvi put osetio krv sve je pocelo
- Chap.2:
Reunion Family
Pocelo je moj nindza put u nadi da cu nauciti da kontrolisem sebe i svoje moji u nadi da cu spasiti sve od sebe krenuo sam da treniram puno jedina stvar koja mi je bila vazna jeste da zastitim osobe koje su meni bile drage ali u selu Vodopada 2 dogadjaja su presudila i probudila mog unutrasnjeg demona
1.dogadjaj:
Samo sto sam postao chunin bio sam srecan imao sam prijatelje oko sebe(Dante,a i druge) sve je bilo mirno dok jedan konzul nije dosao u nase selo
Ona je dosla(Honoka) kada sam je ugledao bio sam zbunjen i uplasen nisam znao sta da radim da li je dosla da me ubije ili sta ona je primetila moje prisustvo prisustvo koje je osecala i na ostrvu i svuda nasla me je i rekla mi je nesto vise o meni- Nesto o meni:
Hmm rekla mi je da sam sa nepunih 4 god dobio poseban seal koji je uticao dosta na mene bio sam rodjen kao licnost sa dve strane(dobra strana i losa)
Po verovanju starih plemena u Edolasu osoba koja poseduje dve licnosti a jedno telo primila je opasnog demona u sebi moc koja ja zivela oko mene bila je smrt sve oko mene je umiralo ljudi zivotinje biljke sve sto je zivo umiralo je i bezalo od mene Honoka je rekla da cu ja uvek biti demon i da cu uvek gasiti zivote da je to moja sudbina
2.dogadjaj:
Hmmm pre nekoliko dana napustio sam Pandoru iz jednog razloga zato sto uvek u ovo doba godine moj seal oslabi i ja pokazem svoje pravo lice nisam zeleo da dovedem u opasnost ikog zato sam otisao kada sam otisao u meni se sve promenilo borio se u par borbi po celom svetu i mucki ubijao svoje protivnike moja zelja za krvlju je porasla postao sam mnogo jaci ali platio sam cenu pustio sam svoju drugu zlu polovinu da ovlada meni
(pogledaj video) xD
Zato Lucy
moram otici moram se osloboditi ovog prokletstva unisti me!
- Dante UchihaAcademy Student
Sat 20 Apr 2013, 13:05
Prekini da dramis,nigde ti ne ides Menma...(palim cigaretu naslonjen kraj vrata)
- ZeroJounin
Sat 20 Apr 2013, 13:12
Ne,ne želim da te uništim,ne mogu.
Ne mogu uništiti nekog...nekog koga volim i ko mi znači.
Ne smeš otići,molim te,ostani.Zbog mene.
Ne mogu uništiti nekog...nekog koga volim i ko mi znači.
Ne smeš otići,molim te,ostani.Zbog mene.
- GostGuest
Sat 20 Apr 2013, 13:18
Zao mi je Lucy ne zelim da te povredim izvini dok makar sada imam malo svesti znaj da sam te uvek volio i cuvao
Ne zelim ikog povrediti i ako me ovaj svet odbacuje nadam se da cemo se uskoro videti nemoj te ici za mnom niti me traziti to ce vam doneti samo patnju i bol posebno tebi Lucy
(Zeref krenu polako)
Ne zelim ikog povrediti i ako me ovaj svet odbacuje nadam se da cemo se uskoro videti nemoj te ici za mnom niti me traziti to ce vam doneti samo patnju i bol posebno tebi Lucy
(Zeref krenu polako)
Sat 20 Apr 2013, 13:20
(Hvatam Lucy za rame)Nemoj da ides poslusaj ga...(blago se nasmesim)Ja cu ga vratiti obecavam ti...
- ZeroJounin
Sat 20 Apr 2013, 13:32
Ali...kako ću bez njega?
Ne znam,ne mogu ja to...Moj život nema smisla bez njega...
Ne znam,ne mogu ja to...Moj život nema smisla bez njega...
- GostGuest
Sat 20 Apr 2013, 13:36
(Zeref po poslednji put se okrenu prema Lucy i Dante,a zacu se neki blagi jecaj)
Menma krenu da trci ka izlazu!
Menma krenu da trci ka izlazu!
Sat 20 Apr 2013, 13:40
Zakle sam se da cu ga vratiti nemoj da brines...(bacam cigaretu i gazim je i pocinjem da se oblacim)...nemoj da places jer nema razloga za to...
(krecem za njim)
(krecem za njim)
- Rokudo YuudaiAcademy Student
Sat 20 Apr 2013, 15:34
(Rokudo je bio u blizini i slusao ceo razgovor)
Nemoj zaliti Lucy... Ovako je moralo da bude.... Mozda ces shvatiti to jednoga dana... (Okrenu se i ode)
Nemoj zaliti Lucy... Ovako je moralo da bude.... Mozda ces shvatiti to jednoga dana... (Okrenu se i ode)
Page 2 of 2 • 1, 2