Kapija sela magle
+26
Dorimaru
5164685
4156326
Kotetsu Endo
bozidar
Hasirama Senju*
1532122
Toiro
Milivoje Jr.
sasuke uchiha 佐助
savo
Husaku Rokurou
Minatume
Sabaku No Fukushuu
Madara Uchiha
1565685
48546889
Sena Clock
NNW Game Master
Conte Uzumaki....
Honoka
Siegrain
Toshirou Hijikata
Floxy
4568548
Kasumi Kotaro
30 posters
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
- FloxyAdministrator
Re: Kapija sela magle
Fri 17 May 2013, 13:19
sto me izbaci xD de pusti bar da kopiram inventar
- Kasumi KotaroAcademy Student
Fri 17 May 2013, 19:02
Trenutno u selo nemoze nijedan od vas... zao mi je moramo mnogo toga da sredimo...
- <AngelGuest
Fri 31 May 2013, 22:50
Samo da znate da je ovo prava stvar nije namestaljka niti laz.
Odjednom sa neba pada ogromna kugla 10.000 damage i unistava selo magle ono ima 1000 healtha samo.
P.S. mizukage je u gradu vidim bori se ne moze spasi selo na vreme.
Odjednom sa neba pada ogromna kugla 10.000 damage i unistava selo magle ono ima 1000 healtha samo.
P.S. mizukage je u gradu vidim bori se ne moze spasi selo na vreme.
Fri 31 May 2013, 22:55
vala niko nije odavno napao selo ali opet zaboravljas ja sam munja!!!!!!!!!!1111111111 ovog sela najednom se stvara Sanbi pored sela i gadja tailed best bombom ulaze svu chakru demage je preko 10.000 i gugle se udaraju i unistavaju medjusobno iynad sela negdje na visini od 800 metara ako treba objasnjenje kako sam se stvorijo reci
- >AngelGuest
Fri 31 May 2013, 22:55
ako kazem kako znacete ko sam ali admini neka vide ip pa neka potvrde ko je a i javicu im u poruku.
Fri 31 May 2013, 22:58
uglavnom sanbi se stvorio na tom mjestu stigao je ako ahcoes mogu ti objasnit u pm znas da ja nisam clan koji igra protiv pravila naravno explozija mi je dala malo vremena da uradim nesto
- <AngelGuest
Fri 31 May 2013, 23:01
ma ti si u gradu covece ne mozes se ti stvoris ovde jedino ako nemas space time a i opet ne mozes sitgnes nista uradis. nir radis putovanja nit sta a svuda upadas a sada ces videti kako je to platio si cenu unisteno ti selo jer nisi mogao stignes da ga branis bio si u gradu
Fri 31 May 2013, 23:02
da bogami ima nacin allahami dragogo mogu ti objasnjavat ali moram jos malo da idem pa cu ti sutra reci znaci musliman sam ima nacin bogami da stignem nebi se dzaba kleo
Fri 31 May 2013, 23:04
znaci vjeruj mi samo za sad nebi da otkrivam nisam tip igraca koji laze pogotovo ako si stari clan pa me znas uglavnom sam dobio nav remenu dok su se kugle sudarile i to je to i ja vise nisam u selo kao ni jedan clan.. jedini je bio milivoje al je on otiso da vjezba negdje vas sela tako da je slo prazno
Fri 31 May 2013, 23:07
ja sad moram da idem selo ti je prepusteno na milost i nemilost ali u labaratoriji nema niceg nikakvih uzoraka kao ni shicibia demona sve sam to sklonio da znas imaju postovi moracu nesto da uradim sa shicibiem do sutra...a krv i sve uzorke sam stavio kod sebe u gigant skrol na ledjima pozz ae sacekaj kad ufatim vremena posle ispita da se borimo please
- Kato SuigetsuANBU
sdasdasdasdaaddada
Tue 04 Jun 2013, 16:54
Posto si sada ovde domimaru sada si mrtav pretvaram se u vuka I velikom brzinom te ovim napadam i ti si gotov
- Kuneido KetsukeiJounin
Tue 04 Jun 2013, 20:26
on nije tu svakako culi samo se preko pma nije ti on tu xD
( nisam tu samo ti govorim ) niju tu zadnji put postao
( nisam tu samo ti govorim ) niju tu zadnji put postao
- Kuneido KetsukeiJounin
Tue 04 Jun 2013, 22:07
jeste postao je na drugim ulazima putovanje radi ako hoce odma da ode on je kroz sat vremena mogao da ode negdje inace nemozes na tako NE FER nacin da dobijes saringan trade se sa njim daj mu nesto nemoj da budes p**ka da trazis academy studente po svjetu i ubijas
( u org. sam samo govorim)
( u org. sam samo govorim)
- Kato SuigetsuANBU
sdasdasadsad
Tue 04 Jun 2013, 22:13
Hm ja imam sharingan ! ovo je samo misija mene briga sto se mene tice ne bih ga dirao dali su mi misiju
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4