Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tema za zahteve (split)

+85
Itachi Uchiha..
Rokudo Mukuro
Floxy
Sena Clock
Kabutito
156565
Deidara..
Saske.
Tobii
Kotetsu Endo
Sabaku No Fukushuu
Jushiro
Izanami Uchiha
Conte Uzumaki....
Verde
Asake
Hinata.
Kasumi Kotaro
Dante.
Shino Aburame.
Basil
hosper
TK-004
15618685
fullmetal alchemist
mikimixa3
624
Sabaku
Tamekaze
Toujin Fantom
Dante Uchiha
Dejan Uchiha
Conte
Kratos
Zero
Eustass Kid
48989
SVEMIRAC
630
Yamamoto
Kensei Muragawa
.Shino Aburame
vanja
Takashi Komuro
Uchiha Sasuke
Madara Uciha
Sasuke U
Shino Aburame
Raiken Mystogan
.Sasuke Uchiha
Zobla
Milos
Oppp
:D Sasuke
48968549
Brock Lesnar
Falco
Minatume
Milivoje
Jumive
Siegrain
Kirito Kirigaya
Peda Carski
Achiro Uchiha
Bura Tasumi
Bartholomew Kuma
Toshiro Senju
Hajime Katsumi
Yoko Littner
Aleksandar Clock
Ashara Rosario
Guts
Sengoku Iori
Honoka
K.
Shikaku Nara
Kira
59695
Yusei Nara
Mei Terumi
Kuroh Yatogami
Naruto Namikaze
Stewcha
Himiko Yumi
Kira Izuru
89 posters
Go down
Deidara..
Deidara..
Academy Student

tema za zahteve (split) - Page 31 Empty Re: tema za zahteve (split)

Mon 22 Apr 2013, 21:49
Meni nisi dodao nista! Evil
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Tue 23 Apr 2013, 09:39
Dodaj mi 600xp i +50 za Hp i Ch od Aburame Suit-a
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Tue 23 Apr 2013, 09:40
PA JA VISE NECU DA CEKAM! ovo nema smisla ja sam clan koji je najvise ostecen od yamamota cekam vec 2 sedmice da mi napravi 2 kartice a sto se tice sela mislim da nema potrebe da bezveze pricam... jel realno ovo je bezveze ja za selo govorim vec 7 dana i nista a obecano mi je skoro prije mjesec...
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Tue 23 Apr 2013, 16:44
tema za zahteve (split) - Page 31 Stewch13

Za selo moras imas petoro ninji koje su aktivne da bi kreirao
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Tue 23 Apr 2013, 17:56
Ja imam pet ninji:

1.Sabaku- anbu sela
2.Lucy- shannin
3.Kotetsu- stavite mu cuvar kapije ovo se odnosi na obojicu jel su jos slabiji pa neka budu obojica cuvari
4.Saske.-stavite mu cuvara kapije
5.JA!- stavite mi mizukagea

mislim da je sve uredu royo oduzmite raikenu

Saske.
Saske.
Chunin

Tue 23 Apr 2013, 18:00
evo samo da se javim da zelim u selo i da je to tacno
Deidara..
Deidara..
Academy Student

Tue 23 Apr 2013, 18:28
27 pobede , jos jedno ubistvo , 5 960 000 treba da se doda mom bratu .
A meni : http://www.nnw-serbia.com/t9211p30-trening-deidara#174773 ubio sam ih 8 znaci 8000 xp ( rokudo mi daje xp ) sve na chakru dull http://www.nnw-serbia.com/t9198p75-deidara-trening#174966 evo trening ubio sam jos 3 jonina i nekoliko genina ! sve ukupno je negde oko 14 000 xp i dodajte mi 6 pobeda Razz

Last edited by Deidara.. on Tue 23 Apr 2013, 22:14; edited 1 time in total
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Tue 23 Apr 2013, 20:51
Niste mi stavili 600xp i stavi mi 100 na kontrolu chakre i ostalo na inteligenciju

NAPRAVITE SELO KASUMIJU
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Tue 23 Apr 2013, 23:58
http://www.nnw-serbia.com/t9190p105-ako-prezivis-ovdje-sam#175158

u nekoliko postova je vredjao i pisao sve najgore psovke a ja njega nisam. Dovoljno je za 5 opomena i zahtevam ban da dobije kao sto su drugi za manje psovke dobijali...
Kira
Kira
Special Jounin

Wed 24 Apr 2013, 00:01
Nisu najgore sta seres ovuda, najgore su ti psovke one morbidne, kad ti ukljuce porodicu u vrijedanje, a ja nisam nikoga vrijedjao od tvojih. Posto vecina ne vide chiper kopiracu zavrsnu psovku

Kira wrote:Sta je bre frajeru mislis da si q00l ako samo gledas ? Pa jebo te kasper ni on ti nije ravan. Samo se pojavljujes, odlazis, vladas, upadas u teme. Covek od tebe ne smije na miru ni da sere boji se da ce te vidjeti u WC solji. Mislis da si mnogo pametan kreetenu jedan mangavi, ako imas citav forum pod sealom kao i na proslim likovima. Pa neces mene nikad jebacu ti sve po spisku na svakom tvom i mom profilu sve dok ne dobijem IP ban.A onda cu da idem po citavom komsiluku i skoli i gradu pa cu sa tih kompjutera da ti je**m sve odreda dok ne dobijem IP ban na svakom kompjuteru pa ces onda da imas citavu listu IP banova KONJU JEDAN GUMENI! Vau jesi mocan sa tako crnom kosom i mrtvackom glavom. I tim ocima ko da te HASKI pravio jebo te on ! Naduvas mi se kible ko lisa ann sto duva u svakoj svojoj sceni.Eto ti mendjusa jos ti samo treba serijski broj da budes registrovani lutalica, posto izgleda da
doma nemas cim upadas na svakom koraku. Covek kad te vidi takvog razmislja jel to neki dasa ili se ker pustio sa lanca. Pa koliko si ruzan pop te krstio pistoljem na vodu. Majka Mukuro ti je morala da veze sniclu oko vrata da bi se kerovi igrali sa tobom. Menza ti apoteka bila. Pa jedini izvor zivota ti bio vjetar od te jebene lepeze, zadnja ti bila. Pa kravatu su ti morali da vezu u takvom obliku da SIDA ne bi usla u tebe jer bi se odmah zarazila. Da ti nije nosa travu bi pasao pederu jedan obrijani. Pa komarac kad oce da te ujede mora prvo da zazmuri koliko si ruzan. Toliko si ruzan da kad te Samehada vidi postidi se i pomisli da je lijepa. Pa tebi da govno sija citav bi forum bio obasjan koliko si prosrao na njemu. Forum bi zvali NNW Las Vegas a ne Serbia. Kad bi te stavili u sinteraj ne bi te mogli poznati. Koliko si ruzan da te se i Chuck Norris prepadne. Rodjena majka te prackom hranila jer nije smijela da ti pridje, Iz usta ti tako smrdi da se ljudi vesele kad prdneš! nastavice se ....
Deidara..
Deidara..
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 00:06
hahahahahah , PRE NEGO STO POCNE TEMA ZA SVADJU ILI BILO STA ZAMOLIO BIH DA MENI I MOM BRATU DODATE ONO STO PISE GORE . Inace ovo nije nista kad uporedis sta je moj brat pricao onom xD
Kira
Kira
Special Jounin

Wed 24 Apr 2013, 00:07
Usput ako negdje bude pisalo da se izvinjavam, predajem i sl. to nisam ja ( Light Yagami) nego Aca (Ryuk)
Kira
Kira
Special Jounin

Wed 24 Apr 2013, 00:08
Znam Deidara, Kisame ko god da si. Kisame je psovao mrtvu krvavu majku, sestru i sl. sto nije nimalo lijepo i ja to nikad ne bih nikom rekao, ma sta rekao.. pomislio !
Rokudo Mukuro
Rokudo Mukuro
Special Jounin

Wed 24 Apr 2013, 00:09
Kasno vec tri dana ces biti pauziran banom, vredjanje je vredjanje...To je to od mene necu vise da se spustam na vas nivo i pisem ovde i raspravljam Very Happy
Basil
Basil
Administrator

Wed 24 Apr 2013, 00:12
Izvinjavam se svim igracima sto im danas nisam odgovarao na poruke,kapacitet inboxa mi je dosegao 100% pa sam morao da izbrisem sve xD

Sad cu dodam sve:)

Deidara Kisameu ne moramo nista da dodajemo dok je banovan tako da dosta vec jednom o njemu,ovo je tvoj profil jel da? Ne njegov...

Deidara..
Deidara..
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 00:17
Ovo je moj profil , msm ja sam ja kisame je kisame . On je trebao da bude unbanovan vec do sad ... ali posto si ti admin jedini razumem zasto nije .. samo sam reko da mi ubacis sve i kisameu nisam mislio da te uvredim ne moras odma da se ljutis i da provociras kako sam ja on -.- >.<
Basil
Basil
Administrator

Wed 24 Apr 2013, 00:22
moj profil , msm ja sam ja kisame je kisame . On je trebao da bude unbanovan vec do sad ... ali posto si ti admin jedini razumem zasto nije .. samo sam reko da mi ubacis sve i kisameu nisam mislio da te uvredim ne moras odma da se ljutis i da provociras kako sam ja on -.- >.<

Cek pa ja tebee ne provociram ja ti kazem da si ti njegov brat(sto ti verujem valjda?),protumaci moju recenicu malo bolje...Kisame nece biti jos unbanovan i ne pisi vise ovde...
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 07:37
HAHAHAHAH pa ja nevjerujem za ovo da dobije ban? mislim to je glupo pravo vrijedanje je ono sto se desilo Mehmedu a to znaju samo stari clanovi ehh to je vrijedjanje i to cak na vjerskoj osnovi... ehh to je za pravi ban tj. ban 4ever msm ako zbog ovoga banujete kiru nemam rijeci zasluzio je 2-3 opomene al 5 i nije bas...

- Sto se tice sela ja imam dokaze sve te ninje mogu da potvrde 2 su vec potvrdila tkao da lucy i sabaku potvrdite i vi u ovo temi da nebi bilo zabune
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 09:40
Basile javi m se hitno je!!!I procitaj poruke sto sam ti poslao molim te!
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 10:12
EHHH SAD JE DOSTA! STVARNO NEKOM TAMO DEBILU STE NAPRAVILI SELO A JA CEKAM 7 DANA E SAD JE DOSTA ZAHTJEVAM DA MI SE NAPRAVI SELO ODMA I DA BAR DOBIJEM NEKO JAVNU ISPIRIKU JEL OVO NEMA SMISLA REALNO SAGLEDAJTE MALO SITUACIJU

-A VI OSTALI CLANOVI RECITE AKO MISLITE DA SMA JA U PRAVU JAVNO I ISKRENO
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Wed 24 Apr 2013, 10:17
(sad bi reko nesto al bi me verovatno banovali pa bolje da cutim)

PRAVITE TO SELO!!!
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 10:18
Pa to ti je uglavnom tako...ali ne brini setice se i tebe jednog dana...
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 10:20
Lazem i ja ustvari ima i izuzetaka neki su admini i dobri...
Deidara..
Deidara..
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 10:53
dodajte mi 7 pobede i sklonite poraze i predaje !!!!! , i stavite mi 100 na int i sve ostalo na kontrolu ! NAPISITE DA SAM NINJA i omogucite mi pregled na selo sakriveno u magli i ubio sam jos 100 jonina

Last edited by Deidara.. on Wed 24 Apr 2013, 17:35; edited 1 time in total
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Wed 24 Apr 2013, 11:01
Neka jedan od admina posalje moj ninja invertar meni u pm iz pandore jel ga ja vise ne vidim
Sponsored content

Back to top