Page 1 of 2 • 1, 2
- Kotetsu EndoJounin
Re: Mape12 i Dante Uzumaki Vs KOtetsu
Sun 26 May 2013, 20:09
Ovo je borba 2v2 do smrti(meni je receno da zovam jos nekog)
Ako je neko zainteresovan da se bori rame uzrame samnom protiv mapea idantea neka se javi ovde
http://www.nnw-serbia.com/t9200-kotetsu-house ili neka se javi meni u pm
Ako je neko zainteresovan da se bori rame uzrame samnom protiv mapea idantea neka se javi ovde
http://www.nnw-serbia.com/t9200-kotetsu-house ili neka se javi meni u pm
- GostGuest
Mon 27 May 2013, 11:35
Hah kakvi slabici-.-
*neko dolazi gde se sva ova silna druzina skupila*
Dante vidim i ti si tu? Hmmm cudo da nisi primetio moju dobro tebi poznatu chakru!
(Stajem uz Kotetsu,a i borim se za njega)
*neko dolazi gde se sva ova silna druzina skupila*
Dante vidim i ti si tu? Hmmm cudo da nisi primetio moju dobro tebi poznatu chakru!
(Stajem uz Kotetsu,a i borim se za njega)
- NNW Game MasterAdministrator
Mon 27 May 2013, 11:35
Član 'Zeref.' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- GostGuest
Mon 27 May 2013, 12:09
Dante pustimo njih da se bore ja mislim da ti imas sada vaznija posla
(krenu ka Dante,u ali ga izazva da podje za njim kako bi se borili i pricali negde malo dalje)
(krenu ka Dante,u ali ga izazva da podje za njim kako bi se borili i pricali negde malo dalje)
- GostGuest
ddsasdaasd
Mon 27 May 2013, 12:13
Kad ubijem kotetsua bicu navijac to su vasi Problemi iz proslosti i tako jer ti dante kum el takO?=
- GostGuest
Mon 27 May 2013, 18:46
lol kakvo bacanje smoke bombi prvo treba da se bace kockice i sve to
- Kotetsu EndoJounin
Mon 27 May 2013, 20:10
nestajem u dimu i radim nesto skriveno kad ti vec nisi
- GostGuest
sdasaddsaasd
Mon 27 May 2013, 20:12
Pa podrazumeva se da radim nesto skriveno I sada palim byakugan i pravim klonove 6 klonova svi drze katanu posto znam gde si upucujem tamo klonove i svi te napadaju Pola dmg je zagarantovan posto iamm vecu brzinu od tb
En:500
CH:905
HP:870
En:500
CH:905
HP:870
- Kotetsu EndoJounin
Mon 27 May 2013, 20:18
nista se ne podrazumeva ovo je borba do smrti ako me ubijes ovakve greske ce te skupo kostati u narednim mecevima
cekamo zerefa
cekamo zerefa
- GostGuest
sdasdasda
Mon 27 May 2013, 20:19
Zeref ne igra tako je odluceno ok nemora nesto skriveno dakle to sam uradio i sada radim nesto skriveno el ti bolje tako?
- Kotetsu EndoJounin
Mon 27 May 2013, 20:26
izvini ali nedozvoljavam da promenis potez(pravila su pravila)
upao si u moju zakmu nisi izbegao tako da si primeo dmg
napao si mog insect klona a ja sam se sklonijo negde (skriveni sam poslao basilu)
upao si u moju zakmu nisi izbegao tako da si primeo dmg
napao si mog insect klona a ja sam se sklonijo negde (skriveni sam poslao basilu)
- Kotetsu EndoJounin
Mon 27 May 2013, 20:26
ch 500 zaboravio sam da napisem
- GostGuest
sadadsdsadsa
Mon 27 May 2013, 21:35
Zao mi je nisi mogao da napravis klona jer ja byakuganom vidim chakru a klonovi nemaju chakru i znam pravog tebe tak oda primas 600 dmg od katane 1 katana 100 dmg nzm tacno helta ali si primio stetu Ali ja nisam jer sam udaljen od tebe a klonovi su unisteni i sada I radim ovo Tako da si skoro pa gotov pola dmg zagarantovan brzina ti je 0 a meni 210
- GostGuest
sdaasdsda
Mon 27 May 2013, 21:37
P.S. I da nisam uradio skriveni potez Ja sam udaljen od klonova dosta i nije me zahvatio tvoj napad a ti si primio stetu od katane ja imam byakugan vidim ninjinu chakru Primio si pitaj admine da li moze klonovi bilo koji protiv byakugana prepoznajem klonove od pravih to je sposobnost byakugana tako da je otislo 600 hp
- Kotetsu EndoJounin
Mon 27 May 2013, 22:21
primio si dmg od dropping lid-a jer nisi radijo skriveni a kad si pravijo klonove nisi reko da se udaljavas
ma kartici dropping lid-a pise da si zarobljen 3 poteza tako da nemozes da napadnes sa mountian crusheru
u skrivenom ssam ovo uradijo al nisam hteo da postujem jer nisam hteo da znas da sam pod zemljomtako da nzm ono za katane (ako sam primijo dmg hp mi je 70 ako nisam 670)
Radim ovo nemozes izbeci jer si zarobljen
ch350
Basilu sam poslao skriveni tako da pozivam njega da dodje ovde i vidi sta i kako
ma kartici dropping lid-a pise da si zarobljen 3 poteza tako da nemozes da napadnes sa mountian crusheru
u skrivenom ssam ovo uradijo al nisam hteo da postujem jer nisam hteo da znas da sam pod zemljomtako da nzm ono za katane (ako sam primijo dmg hp mi je 70 ako nisam 670)
Radim ovo nemozes izbeci jer si zarobljen
ch350
Basilu sam poslao skriveni tako da pozivam njega da dodje ovde i vidi sta i kako
- GostGuest
sdaasddsasda
Mon 27 May 2013, 22:28
Dzaba ti je tebra ja sam sve posla adminima da sma sve ibegao tak oda sam se odalji a ti si sada iskrvario na smrt jer su katane 30 vll znc krvaris 30hp a katana je bilo 6 180 hp tako da si mrtav i mene nisi mogao kada imas 0 helta tako da cao pozz ti si mrtav ;D
- GostGuest
adsdsadasads
Mon 27 May 2013, 22:33
P.S. Samo ocs da se izvuces ali to je nemoguce i da si me zarobio a nisi ti si mrtavj er si iskrvavio i nisi uradio ovaj zadnji A i jos nesto ja bi byakuganom video da si ti otisao u zemlju tako da si pogodjen a i jos nesto ako ne otisao bi u zemlju jer ja sam senju mogu samo da udjem iako sam zatrpan iako lezim itd. GOtovo je sada uzimam tvoje telo i nosim u BHO
- NNW Game MasterAdministrator
adsdsadasads
Mon 27 May 2013, 22:33
Član 'mape12' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Putovanje' :
'Putovanje' :
Page 1 of 2 • 1, 2