- GostGuest
DRAKULA USTAJE IZ GROBA
Tue 28 May 2013, 22:17
BUahahaah to sam ja DRAKULA KO JE DOBROVOLJAC DA ME NAHRANI KRVLJU RADO OSECAM NEKU ZLOSOTNU KRV DA LI JE TO DANTE ILI MOZDA JUMIVE ILI MOZDA SENGOKU SVE JEDNO NAHRANICU SE BUAHAHAHAHA
Pogledajte ovo sam ja AAA
Pogledajte ovo sam ja AAA
- GostGuest
sadsdasaddsa
Tue 28 May 2013, 22:26
ALO JA SAM SAVREMENI DRAKULA NE TREBA NAM OSTARELI I MATORI
- count AlucardSpecial Jounin
Re: DRAKULA USTAJE IZ GROBA
Tue 28 May 2013, 22:28
Ne znate vi ko je pravi drakula spremite se da umrete!
Tue 28 May 2013, 22:32
Smrtnice nisi svestan koga si prizvao sada! MOgu te unisti dok trepnes! Ja sam jedini dracula.... Gadis mi se tako nisko stvorenje kao ti! koje sebe naziva vampirom!
- GostGuest
hahaha
Tue 28 May 2013, 22:34
Ovaj se vise uziveo od mene xDD ja nisam drakula ja sam demon to nije isto :PPP xd
Tue 28 May 2013, 22:35
Samo da znas da se ja ne zezam ja sam pravi igrac ovde. Jedini grof Dracula koji je besmrtan i ne moze umre takav jutsu imam. Zivim jos iz doba Kisaija i Contea!!!
- GostGuest
dasdasdsadsa
Tue 28 May 2013, 23:34
DEMONNNNNNNN NEKAD JE BIO HRAM A SADA GROBNICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SPALJEN I SRUSEN DO TEMELJA 1000 mRtvih GROBARA NJEGA SU SRUSILI NJEGA SU SALILI NAJVECI OLOS OD VARVARA SVIH NAVIJACI ZVEZDINI DOSAO JE I TAJ DAN UMRO JE PARTIZAN UMRO JE UMRO UMRO JE UMRO I ON NECE BITI VISE SAMPION
- SaitoAdministrator
Tue 28 May 2013, 23:36
-.- Molim te prekini da otvaras ovako glupe teme i da se glupiras svima je nama za zabavu ali to mozes raditi u zastarele teme ili negde imas chat i chat room