Operacija "Vracanje u zivot"
+2
Hei Kaguya
NNW Game Master
6 posters
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
- Hei KaguyaAcademy Student
Re: Operacija "Vracanje u zivot"
Fri 05 Oct 2012, 16:30
Dobrodosao nazad Hisashi...Vidim da si dobro pa to je to za sada cu otici...Hvala Kisai i pozdrav svima ko zna kada cemo se opet videti..Inace ponecu sa sobom i ono drugo sto mi pripada a to je Nibi demon...Pa to je to pozdrav svima..
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 16:56
Pozdrav Hei...Inace stani...U znak zahvalnosti dacu ti jos nesto mozes da pokupis i Shukakua...slabiji je demon ali posluzice ti radi sta zelis snjim... Pa pozdrav Hei nadam se da cemo se nekad opet videti...
- Hei KaguyaAcademy Student
Fri 05 Oct 2012, 16:59
He...Hvala Kisai...
(Hei dolazi kod dve ogromne metalne kocke pipa ih i one nestaju u njegov body storage seal.)
Pa to je to pozdrav svima....
(Hei dolazi kod dve ogromne metalne kocke pipa ih i one nestaju u njegov body storage seal.)
Pa to je to pozdrav svima....
- Yoshiro KazukiAcademy Student
Fri 05 Oct 2012, 17:01
(Hisashi je sav u cudu...)
KisaiiiiiI!!!! Sta je ovo? Kakva je ovo neslana sala! I zasto sam sav beo!! Gde su moje oci, sta mi je sa sharinganom?! Sta radite tooooooo!!!
KisaiiiiiI!!!! Sta je ovo? Kakva je ovo neslana sala! I zasto sam sav beo!! Gde su moje oci, sta mi je sa sharinganom?! Sta radite tooooooo!!!
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 17:01
Bio si mrtav!!! Ali uspeo sam da te vratim u zivot. Smiri se sve cu ti reci ceo postupak i sve sto se desilo...
Dolazim kod tebe i hvatam te u genjutsu sharingan i prikazujem ti sve sta je bilo
Da li shvatas sada sta je bilo...
Dobrodosao nazad
Dolazim kod tebe i hvatam te u genjutsu sharingan i prikazujem ti sve sta je bilo
Da li shvatas sada sta je bilo...
Dobrodosao nazad
Fri 05 Oct 2012, 17:10
(Hisashiju se lice izoblici, oci mu behu izbecene, ona biva u strasnom soku...)
Damn it! Chiku shooooo!!!
SHADOW!!!! TOBI!!!! RAIKAGEE!!! SATOSHI!!!
(Hisashiju od tuge i besa krenuse suze, njegovo lice bilo je neverovatno, sam Kisai je poceo da oseca neverovatnu tenziju i zeljom za krvlu u vazduhu... Sam vazduh postao je jako tezak, i ogromna cakra je pocelea da se komesa...)
Sta su mi uradili!!!! Kisai!!! ERZA!!! NAJVISE SMA IM VEROVAO!!! MADA OD TOBIJA NISAM OCEKIVAO NISTA BOLJE, ALI SHADOW, SATOSHI!!!
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 17:19
Smiri...Moras se navici na novo telo i njegove sposobosti nove...Uskoro ces dobiti tvoj stari izgled...Uostalom sada si ziv...Ali nemas dusu! Bolje receno ti si homunikul covek koji je vracen u zivot ali ne i dusa. Imas svu memoriju telo i sve kao nekada sto posto si ziv i ostalo jedino nemas vise dusu...Sada mozes raditi sta zelis...
Fri 05 Oct 2012, 17:25
Ovo je neverovatno, ne mogu da verujem. Osecam se kao da u meni ima tri razlicite licnosti. Znaci sada posedujem i wood release. Moje telo je sastavljeno od Senju, Uchiha i Alkyonsa... Neverovatno. Osecam da svoje telo mogu da dovetdem do neverovatnih granica, kao hibrid sam.
Kisai sta je sa mojim Sharinganom, da li si i njega usadio? I sta je sa Kuramom?
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 17:29
Tvoj sharingan sam usadio u tvoje telo mozes ga koristiti u punoj moci bas kao pre. Dok lisicu jos nisam...Kada ti kazes bice ponovo u tvom telu.
Da sada si mnogo jaci kao pre sada si savrsen!
Da sada si mnogo jaci kao pre sada si savrsen!
Fri 05 Oct 2012, 17:40
Hmmmm drago mi je da su moje oci tu... A da zeleo bih da mi kuramu usadis, ali sa sealom za zatvaranje demona ako si je izucio do sada. Jer znas koja je posledica toga da na meni imas Shicikaien seal, ja tebi sada verujem kao rodjenom bratu, ali osecam se kao pas na lancu kada imam taj seal, i to plus imam dva gospodara tebe i Heia.
Kada bih ja smao znao tehniku mog dede Minata, Eight Trigrams Seal to bi mi mnogo pomoglo.
A kisai, tek sam sada shvatio pa u meni su Uchiha i Senju zajedno, i sada posedujem wood sto mi je okoncalo traganje za svojim ciljem, samo sada imam dug put ispred sebe, da probudim te oci. Znas o cemu vec govorim.
Ali ako bas moras, onda cu pristati na to da mi demona zarobis Shicikaienom. Smao onda sam ja as na tvom lancu. Jbg
Kada bih ja smao znao tehniku mog dede Minata, Eight Trigrams Seal to bi mi mnogo pomoglo.
A kisai, tek sam sada shvatio pa u meni su Uchiha i Senju zajedno, i sada posedujem wood sto mi je okoncalo traganje za svojim ciljem, samo sada imam dug put ispred sebe, da probudim te oci. Znas o cemu vec govorim.
Ali ako bas moras, onda cu pristati na to da mi demona zarobis Shicikaienom. Smao onda sam ja as na tvom lancu. Jbg
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 17:47
Nazalost jos nemam tu tehniku. Mogu ti je zatvoriti samo na moj nacin to je jedini nacin. Da sada ti je mnogo lakse da probudis te oci imas sve uslove samo je pitanje vremena kada ces ih probuditi
Fri 05 Oct 2012, 17:51
Uredu onda, jos jednom pravim gresu sto sebi stavljam okove oko vrata, i verujem tebi. Ali ja takodje verujem da ti nikada neces iskoristiti tu svoju moc i prednost shicikaien seala na meni. Zarobi Kuramu u mene.
- QuetzalcoatlAcademy Student
Fri 05 Oct 2012, 17:57
Hisashi...Drago mi je da te vidim...Uskoro cu dobiti kopiju tvojih ociju tako da cemo biti vise slicni hahahaha
Fri 05 Oct 2012, 18:01
Hmmm... Tebe cu zvati Qu... Videcu kakav si, pokazaces se... Nadam se da ces biti bolji od mog rodjenog mladjeg brata, koji je bio blesav. Nazalost je ubijen. Voleo bi da sam ga jos jednom video. Ali dobro, sada imam Erzu. A i mala Mei, nju moram naci. A ti ku, sada ce mo odmah uraditi ovo, udari pesnicu samnom.
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 18:07
Ne brini Hisashi...meni mozes da veruje...Uostalom nemam nameru da te kontrolisem nije moj stil a i nemam ni potrebu, a i da imam sigurno nebi koristio shichiseiken seal nego moju moc...
Ali ostavimo to...
Sada cu ti zarobiti ponovo lisicu...Za 5 meseci je cetvrti veliki shinobi turnir. Imas 5 meseci da vezbas. ti i Qu ce te se prijaviti...Tamo ces moci da demonstriras tvoju punu moc i snagu... Nazalost iz bezbednonih razloga koristi identitet drugi recimo od alcayonsa koji je u tebi Yoshiro Kazuki
Yoshiro Kazuki izgled
Inace Qu je tu da bude moji oci i usi i obavlja poslove za mene. Kao isto da pomogne tebi da sakrijes identitet i da ti pomogne ostalo sto treba...
Nakon sto ti zatvorim lisicu mozes raditi sta zelis. Ostani ovde treniraj sa Erzu mozda ce i ona na turnir.
A sada idemo (smatrace se da sam zatvorio lisicu posto je to dug niz kombinacija i pisanja nema potrebe da se opet toliko pise admini znaju kako ja to radim i sa koje kombinacije)
Ali ostavimo to...
Sada cu ti zarobiti ponovo lisicu...Za 5 meseci je cetvrti veliki shinobi turnir. Imas 5 meseci da vezbas. ti i Qu ce te se prijaviti...Tamo ces moci da demonstriras tvoju punu moc i snagu... Nazalost iz bezbednonih razloga koristi identitet drugi recimo od alcayonsa koji je u tebi Yoshiro Kazuki
Yoshiro Kazuki izgled
Inace Qu je tu da bude moji oci i usi i obavlja poslove za mene. Kao isto da pomogne tebi da sakrijes identitet i da ti pomogne ostalo sto treba...
Nakon sto ti zatvorim lisicu mozes raditi sta zelis. Ostani ovde treniraj sa Erzu mozda ce i ona na turnir.
A sada idemo (smatrace se da sam zatvorio lisicu posto je to dug niz kombinacija i pisanja nema potrebe da se opet toliko pise admini znaju kako ja to radim i sa koje kombinacije)
- QuetzalcoatlAcademy Student
Fri 05 Oct 2012, 18:10
Nisam tvoj brat ja sam tvoj klon ali to mu dodje isto hahahahahahahh pa uradimo to (udaram pesnicom i pesnicom)
A sada bi otisao malo cujem da je mizukage Shadow u nevolji..Mislim da cu otici da im oboje odmognem hahahahaha
A sada bi otisao malo cujem da je mizukage Shadow u nevolji..Mislim da cu otici da im oboje odmognem hahahahaha
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 18:13
Uostalom zbog velikog broja wood release gena u sebi sada mozes raditi wood release... Ali za razliku od tebe Qu je od cistog wood release napravljen sto mu daje mogucnost da lako oblikuje svoje telo o promeni izgled dok za razliku od njega ti mozes samo promeniti nekoliko izgleda. Tvoj pravi izgled (taj sto ti slika na profilu) , Hisashijev originalni izgled i Yohrirov izgled ... predlazem da koristis Yoshirov izgled..
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 18:16
Inace cuo si Qua...Idi slobodno gde zelis...Hisashi ako zelis mozes i ti malo prosetati ili se boriti... Shadow je ipak tvoj neprijatelj..
Fri 05 Oct 2012, 18:17
Uredu Kisai, hvala ti. zadivljen sam ovim novim izgledom, i tom moci da mogu da menjam svoje lice i izgled. Pokusacu da usavrsim to da kao moj klon koristim wood mogucnost menjanja oblika i lica. Kada se sve zavrsi uzecu masku i koristi se njom. Za sada cu bihi Yoshiro Kozuki.
I da. Qu hocu da podjem sa tobom, proslo je toliko meseci od kada sma poginuo. Moram da vidim sta se desava. Praticu tebe, sta radis i kako...
I da. Qu hocu da podjem sa tobom, proslo je toliko meseci od kada sma poginuo. Moram da vidim sta se desava. Praticu tebe, sta radis i kako...
Fri 05 Oct 2012, 18:27
Hajde... Samo sacekaj...
(Prilazi Erzi... I hvata je za ruku...)
Mila kada se vratim prica ce mo o svemu.. Ti treniraj sada dok me nema, vraticu se brzo... Kisai molim te pomozi joj da ojaca, i ja cu takodje...
(Prilazi Erzi... I hvata je za ruku...)
Mila kada se vratim prica ce mo o svemu.. Ti treniraj sada dok me nema, vraticu se brzo... Kisai molim te pomozi joj da ojaca, i ja cu takodje...
- Erza NamikazeAcademy Student
Fri 05 Oct 2012, 18:41
Pazi na sebe...
(rekla je to više iz navike. iako je znala da mu ne mogu više ništa, bila je zabrinuta.)
(rekla je to više iz navike. iako je znala da mu ne mogu više ništa, bila je zabrinuta.)
Sun 07 Oct 2012, 16:38
(Yashiro i Qu izlaze iz zemlje, sve pocepani, i polu izubijani...)
(Yashiru ispljuva krv, i pade na pade...)
(Yashiru ispljuva krv, i pade na pade...)
- Erza NamikazeAcademy Student
Sun 07 Oct 2012, 19:31
Hisashi!!
(iznenađena i zgranuta, dotrča do njega i klekne pa ga okrene na leđa)
Šta vam se desilo??!
(iznenađena i zgranuta, dotrča do njega i klekne pa ga okrene na leđa)
Šta vam se desilo??!
- GostGuest
Mon 08 Oct 2012, 09:27
Jos nisi naviknut na telo i ne znas njegove mogucnosti a i vas protivnik je bio raikage Peda, budite srecni sto ste preziveli. Cak i ja bi imao poteskoce da se borim sa njim. Prikacite se na demonsku chakru preko wood release granja. Regenrisace vase telo.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4