Sabaku vs. Jumive
+3
Sabaku No Fukushuu
NNW Game Master
Stewcha
7 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
Sabaku vs. Jumive
Sat 01 Jun 2013, 17:55
1-6 vasi putevi su se ukrstili morate se boriti i samo jedan od vas dvoje ide dalje.
- Sabaku No FukushuuAcademy Student
Re: Sabaku vs. Jumive
Sat 01 Jun 2013, 18:01
Evo Jumive druze, ko bi rek'o da cemo se mi boriti, zelim ti srecu i nek bolji prođe ovo...
Uvijek sam zelio znati koliko si jak!
Uvijek sam zelio znati koliko si jak!
- NNW Game MasterAdministrator
Sat 01 Jun 2013, 18:01
Član 'Sabaku No Fukushuu' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- NNW Game MasterAdministrator
Sat 01 Jun 2013, 18:06
Član 'Jumive' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Sat 01 Jun 2013, 18:18
Health: 900
Energy: 700
Chakra: 920-30
------------
Pocinjemo!!!
Poslije toga bacam ovo i radim nesto
skriveno
Edit: Da objasnim tvoja brzina se smanjuje na pola zbog terena od pijeska...
Chakra: 920-30
------------
Pocinjemo!!!
Poslije toga bacam ovo i radim nesto
skriveno
Edit: Da objasnim tvoja brzina se smanjuje na pola zbog terena od pijeska...
- JumiveJounin
Sat 01 Jun 2013, 18:26
Treba 5 dimnih bombi da bi se radilo nesto skriveno, ali ja u svakom slucaju palim sharingan. Napisi sta si radio skriveno, posto sa njim mogu da vidim i kroz dim, ranije nije moglo ali sad moze, vec neko vreme. Pa onda nastavljam sa potezom.
Sat 01 Jun 2013, 18:44
Ok, reci cu ti, ali to za 5 dimnih bombi sam pitao Stewchu, on mi rece 1, ako zelis mogu i uraditi print screan razgovora...
Sto se poteza tice na poda sam bacio 10
Iako znas nemas pojma, kakav mi je plan, samo saznanje sta sam uradio ti nece pomoci...
Sto se poteza tice na poda sam bacio 10
Iako znas nemas pojma, kakav mi je plan, samo saznanje sta sam uradio ti nece pomoci...
- JumiveJounin
Sat 01 Jun 2013, 19:01
Bacam 5 dimnih bomba koje ce trajati do kraja, posto je jedna dovoljna ovako. A onda radim nesto skriveno.
Sat 01 Jun 2013, 19:06
Chakra: 890-60
------------
Iskreno da ti kazem, 5 dimnih ce trajati 5 poteza cista logika...
Radim ovo duplo chakre ulazem i mogu da se krecem gdje hocu sa ovim, ja idem iznad tvog oblaka u zrak i tamo ostajem...
Radim jos ovaj potez
Chakra: 890-60
------------
Iskreno da ti kazem, 5 dimnih ce trajati 5 poteza cista logika...
Radim ovo duplo chakre ulazem i mogu da se krecem gdje hocu sa ovim, ja idem iznad tvog oblaka u zrak i tamo ostajem...
Radim jos ovaj potez
- JumiveJounin
Sun 02 Jun 2013, 16:38
Nemam vremena da igram, ali evo jedan potez posle cu oduzeti cakru:
Ulazem vise cakre tako da 5 ruke od senke idu na tebe iz senke, a za to mi treba samo da drzim ruke spojene osim toga i ja sam u vazduhu senka me drzi. Ali danas necu vise stici ni jedan potez da odigram, verovatno ces ti ici dalje posto sad nemam dovoljno vremena.
PS. za 5 ruke treba 500 snage da se oslobodis
Ulazem vise cakre tako da 5 ruke od senke idu na tebe iz senke, a za to mi treba samo da drzim ruke spojene osim toga i ja sam u vazduhu senka me drzi. Ali danas necu vise stici ni jedan potez da odigram, verovatno ces ti ici dalje posto sad nemam dovoljno vremena.
PS. za 5 ruke treba 500 snage da se oslobodis
Sun 02 Jun 2013, 23:16
Ovdje pise "Kada nekoga uhvatite u sjenku" ali se ne sjecam da si ti mene uhvatio, samo mi objasni kako sam uhvacen u sjenku i to je to, pa cu onda da odigram napad?
- JumiveJounin
Mon 03 Jun 2013, 03:21
Pa nisi jos, ali ovo izlazi iz senke ako te dohvati imaces direknih kontakta sa senkom, tako da ces onda biti uhvacen. A ima ih 5 posto sam vise cakre ulozio. Osim toga ne vidis ih odma posto je ispod tebe dim, napisao si da si iznad njega sad. I raspodeljene su tako da idu oko tebe, a jedna od istod.
Mon 03 Jun 2013, 18:14
Energy: 600-300
Chakra: 830
------------
Shukaku
Health: 2000
Chakra: 2000-500-30
------------
Radim ovo
(Demon ima 500 snage tako da ga ne mozes zadrzati tim sjenkama)
Onda ja radim ovo:
Posto imam 500 Inteligencije imam mogucnost da drugom rukom radim jos jedan napad, a gledano da je teren od pijeska i teb je brzina smanjena, a moja je 500 tesko ces izbjeci oba napada
Ulazem 100 Chakre i zbog moje inteligencije mogu ga duplirati 10x znaci daje demage 1000...
Energy: 600-300
Chakra: 830
------------
Shukaku
Health: 2000
Chakra: 2000-500-30
------------
Radim ovo
(Demon ima 500 snage tako da ga ne mozes zadrzati tim sjenkama)
Onda ja radim ovo:
Posto imam 500 Inteligencije imam mogucnost da drugom rukom radim jos jedan napad, a gledano da je teren od pijeska i teb je brzina smanjena, a moja je 500 tesko ces izbjeci oba napada
Ulazem 100 Chakre i zbog moje inteligencije mogu ga duplirati 10x znaci daje demage 1000...
- JumiveJounin
Mon 03 Jun 2013, 18:22
Zalim ali ukupno 500 snage treba za te ruke, ali za senku sa kojom je povezana jos 100. Ukupno ti je 600 potrebno, senku sam stvorio dok je dim bio.
Mon 03 Jun 2013, 18:47
Hajde ti prvo napisi svoje vrijednosti pa cu ja dalje da nastavim...
- JumiveJounin
Mon 03 Jun 2013, 18:54
Health:
(800/1000)
Energy:
(700/1000)
Chakra:
(710/1000)
Ti si vec odigrao svoj potez, uradio si transformaciju, ali ti je zbog senke koja je dole potrebno 600 snage ukupno, tako da je moj potez, samo napisi dali si uhvacen.
(800/1000)
Energy:
(700/1000)
Chakra:
(710/1000)
Ti si vec odigrao svoj potez, uradio si transformaciju, ali ti je zbog senke koja je dole potrebno 600 snage ukupno, tako da je moj potez, samo napisi dali si uhvacen.
Mon 03 Jun 2013, 19:01
Brate znas sta meni nije jasno, msm ok je sve to, ali zelim da znam, korsitio si samo ruke i rekao da pojacavas 5 puta jel to znaci da ima 6 sjenki, zanima me kako, usput ja imam 600 snage jer sam korsitio karticu da mi se sve sposobnosti povecaju za 100...
- JumiveJounin
Mon 03 Jun 2013, 19:05
Radio sam jednom tehniku, ali sam stvorio vise senke, kao sto naruto stvori 100 klonova odjednom u animeu. Ako imas 600 snage onda si se oslobodio, ali ti si u pecini, a demon je ogroman. Tako da ces sa tim unistiti pecinu, kao sto se prosli put na ispitu desilo, samo ne tebi.
Mon 03 Jun 2013, 19:08
Da da razumijem onda kako si napravio sijenku.
A sta se desi kada pecina bude unistena, msm ja sam vec koristio demona...
A sta se desi kada pecina bude unistena, msm ja sam vec koristio demona...
- JumiveJounin
Mon 03 Jun 2013, 19:17
Prosli put su oboje koristili razorne napade i bili disfalifikovani. Sad posto se pecina srusila mozda smo oboje disfalifikovani, ali ja nisam koristio razorne napade, tako da nek kazu admini. Msm tako je bilo prosli put, samo gledam realno na stvar, ali mozda se rusi cela pecina ipak je demon ogroman, mozda i mene to zahvati.
- Rokudo YuudaiAcademy Student
Mon 03 Jun 2013, 19:38
Do veceras morate da zavrsite borbu inace ste obojica pali prvi deo ispita
- JumiveJounin
Mon 03 Jun 2013, 20:22
Ne mogu da izbegnem oba napada nemam mesta u pecini smo, ali on je unistio kad se transformisao u demona, tako da Sabaku iceces dalje ako admini ne odgovore na moje pitanje, ali ako se nastavlja borba i ako nije isto kao prosli put i ako se borba nastavlja nakon unistenja pecine, onda imam vise mesta za izbegavanje, tako da imam sanse da izbegnem.
Mon 03 Jun 2013, 21:01
Nek Admini kazu svoje, a ti napisi kako si izbjegao dva napada odjednom plus si ti usporen zbog terena koji os pijeska i otezava ti kretanje plus je moja brzina 6 puta vena nego tvoja?
- JumiveJounin
Mon 03 Jun 2013, 21:10
Rekao sam da nisam izbegao, zato sto smo u pecini, ali ako admini napisu da je unistena pecina i da se ipak nastavlja, u razliku od proslog puta, onda cu probati da smislim nacin. Ako nije unistena, onda si pobedio, posto cak i da izbegnem napad samo bi bili oboje disfalifikovani.
Page 1 of 2 • 1, 2