Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sabaku vs. Jumive

+3
Sabaku No Fukushuu
NNW Game Master
Stewcha
7 posters
Go down
Sabaku No Fukushuu
Sabaku No Fukushuu
Academy Student

Sabaku vs. Jumive - Page 2 Empty Re: Sabaku vs. Jumive

Mon 03 Jun 2013, 21:11
Razumijem kume...
Anonymous
Gost
Guest

Mon 03 Jun 2013, 21:21
PA KO SE PREDAJE ?
Saito
Saito
Administrator

Mon 03 Jun 2013, 21:51
Ovako ovo je absurdno prvo vidim da je problem u tranformaciji

Sabaku ti nisi mogao da se tranforimises borite se u tunelu tj pecini i bilo koji razorniji napad (a vidim koristili ste ih) bi srusio ovu pecinu i oboje bi ste bili zatrpani po meni obojca ste pali ove ispite ali neka Rokudo kao i ostali admini kazu svoje
Sabaku No Fukushuu
Sabaku No Fukushuu
Academy Student

Mon 03 Jun 2013, 23:40
Msm nije frka Very Happy samo opet ponavljam ovaj forum je pun gresaka, npr da je neko novi na forumu on bi ispao a da ne zna da se ne moze koristiti transformacija, msm da je vas posao bio da napisete to u pravilima, a ne da stoje pravila o nekim timovima koja vec odavno ne vaze... Smijesno bas... Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Tue 04 Jun 2013, 00:23
Po ovoj logici oboje su pali ... msm on se zamenio i uradio razoran napad , jumive nije izbego tako da se pecina srusila i na njega ( to kad se zamenio ) a za ovaj napad od peska to ne znam dal je mogo .. Very Happy
Jumive
Jumive
Jounin

Tue 04 Jun 2013, 00:31
Aloo, ti nemas pravo glasa, samo admini XD A ja jos nisam odigrao svoj potez, ali hocu da cujem prvo pisljenje admina. A onda cu napisati svoj zadnji potez, ali ne znam dali mogu ovo da izbegnem, ipak smo mi okruzeni pecina je sa svih strana, a kamenje se rusi.
Sabaku No Fukushuu
Sabaku No Fukushuu
Academy Student

Tue 04 Jun 2013, 01:06
Bas ne kontam sto ostali clanovi moraju d se mijesaju, kume mi cemo ovo da rijesimo i bez vas kontas ;)
Saito
Saito
Administrator

Tue 04 Jun 2013, 08:42
Hah Sabaku ti to nas admine krivis sto vi neumete realno da razmislite! U prvom delu ispita je naglaseno da prolazite kroz tunele i da ste u pecini zar treba jos neko da vam crta da ste u zatvorenom prostoru i da ne mozete da koristite razorne napade tranformacije i to? (a sada vas molim da saceka Stewchu i ostale admine)
(i da ovu gresku je pocinila i Lucy na proslim ispitima znaci mogli ste da naucite iz njene borbe)
Moje misljenje:Oboje padaju
Conte
Conte
Academy Student

Tue 04 Jun 2013, 14:19
Sabaku No Fukushuu wrote:Msm nije frka Very Happy samo opet ponavljam ovaj forum je pun gresaka, npr da je neko novi na forumu on bi ispao a da ne zna da se ne moze koristiti transformacija, msm da je vas posao bio da napisete to u pravilima, a ne da stoje pravila o nekim timovima koja vec odavno ne vaze... Smijesno bas... Very Happy

Forum mozda ima gresaka, ali kao sto kaze Saito, morate i vimalo da razmisljate...Zar ja sada treba da pisem pravilo da zakon gravitacije vazi, ili svi fizicki zakoni.. pa valjda se podrazumeva.... Uradis nesto i vidis posledicu.. Tako je i u realnom zivotu..

Obojica ste diskvalifikovani... Razlog znate... Pecina se je srusila na vas....

----------------

Prigovor za Jumivea.. Nisi mogao da stvoris 5 senke kao sto si napisao, bar ne tom tehnikom.. Mozes da stvoris onoliko senke kolika ti je inteligencija (na 50 inteligencije po 1 senka vise)... Naveo si primer kada naruto pravi klonove koliko zeli.. To ovde na forumu ne moze.. mozes da stvoris klonove onoliko kolika ti je inteligencija...

*Subaku.. Kada se transformises u demona imas sve sposobnosti po 500.. ona tehnika koja ti dodaje po 100 sposobnosti ti se tada ne racuna .. to se racuna kada si u ljudskoj formi samo..

I za onaj potez kada radis 10 puta.. nzm da li si skinuo vrednosti kako treba, ali nema veze, evo vam bar i te informacije ako niste znali..

Radis tehniku koja trazi 100 ch.. zbog kontrole koristis 30. .. Kako damage radis x10, i potrosnja ch je takodje 10x veca.. sto nzaci 300 za taj napad...

Nzm da li ovo znate, samo znam da su me neki igraci pitali za to...
Jumive
Jumive
Jounin

Tue 04 Jun 2013, 15:38
Dovoljno je, slicno je reci i ostali admini. Ali imam pravo na svoj potez, za obzirom da nemam vremena da obelezim senku i izadjem iz nje na vrhu pecine posto to moram potez ranije, mogu da predam, posto Sabaku-u treba nekoliko sekundi da se transformise, moze da zaustavi svoju transformaciju. Tako da Sabaku moze da nastavi put kroz pecinu, ako se ja predam pre nego sto se srusi. A sa 100 inteligencije dovoljno je da na vreme shvatim sta ce se desiti. To jest da ce se pecina unistiti, ako ne zaustavi transformaciju. Pa ako on prekine transformaciju i normalno nastavi ka izlazu mislim da je moguce da oboje prodjemo, ako ne on ce proci, zato sto sam predao.
Sabaku No Fukushuu
Sabaku No Fukushuu
Academy Student

Tue 04 Jun 2013, 16:46
Ma evo Admini su rekli da smo oboica ispali, nema vezze jbga necu sada "kopati da prođem" ovo je samo igra.

NNw Admin, ne pricam ni o kakvoj gravitaciji ili bile cemu slicnom, pricao sam o tome da niste stavili da se u pecini ne moze transformisati u demona, i da je to greska, shvatam ja da ovo niej prava igra i da forum logicno ima gresaka, ne osuđujem ja vas szog gresaka, nego gore navedenog, ako ti mssda je logicno da se u pecini ne moze transformisati varas se. Zavisi o kojoj se pecini radi, jer u Animeu je u jednoj pecini prizvana statua Gedo mazo.

Msm ok je ako je pravilo na forumu da ne moze, msm ne bunim se ja zbog toga nego opet ponavljam da to sto si rekao "mogao si logicki razmisljati" ili nesto slicno tome, ja kazem razmisljao sam logicki i naveo sam primjer...
Anonymous
Gost
Guest

Tue 04 Jun 2013, 18:14
Hajde onda na drugi deo ....
Sponsored content

Back to top