Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Kasumi vs. Dante Empty Kasumi vs. Dante

Sat 01 Jun 2013, 17:55
3-4 vasi putevi su se ukrstili morate se boriti i samo jedan od vas ide dalje.
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Kasumi vs. Dante Empty Re: Kasumi vs. Dante

Sat 01 Jun 2013, 18:03
Pojavljujem se(stewcha joj jednom te podsecam na poruku)
Idemo kasumi....Hokage vs Mizukage...ko ce pobediti....
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sat 01 Jun 2013, 18:03
Član 'Dante Uzumaki' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Kasumi vs. Dante Kockic11
Rezultat :
Kasumi vs. Dante 518
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sat 01 Jun 2013, 20:16
nemam vremena jel sam kod bake igram samo sto brze svakako imam neko posla sa rokudom i da napravim neki team za ove borbe tako da ae da ovo ubrzamo sretno
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sat 01 Jun 2013, 20:16
Član 'Kasumi Kotaro' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Kasumi vs. Dante Kockic11
Rezultat :
Kasumi vs. Dante 617
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sat 01 Jun 2013, 20:17
Health-800
Chakra-865
Energy-700
Mistery chakra-1000
na sve imam +100 da znas ona kartica za juncirikie i za pocetak bacam smoke bomb

Last edited by Kasumi Kotaro on Sat 01 Jun 2013, 20:24; edited 1 time in total (Reason for editing : edit zbog vrijednosti)
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sat 01 Jun 2013, 20:37
Health:800
Energy:700
Chakra:2000-35
Mistery chakra:1000

Dok sam u dimu radim nesto skriveno...
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sat 01 Jun 2013, 20:42
neznam koja je psotavi sliku necu ja da trazim a evo tebi moja a otkri skriveni potez ukljucen mi je byakugan nisi mogo
Kasumi vs. Dante 9_zpsbf3afe96 daj mi karticu i reci skriveni pa da igrao ovo se ne pika kao potez
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sat 01 Jun 2013, 23:38
Ae igraj dqj mi karticu nemozes da je odande vadis tewcha te upozorio moras da imas i.vertar igraj da nebi bili dis
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 03:58
Uredu stewcha je upucen sta ja od kartica posedujem,ali ako tako trazi dostavicu mu inventar posle ove borbe...ti si na redu Kasumi...igraj potez...ja sa svoj odigrao a ono"druga iz. prve klase" sam napisao adminima u hide...ok od sad posto imas byakugan ne igram skrivene...tvoj potez...
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 10:35
Pa daj mi karitcu ja imam pravo da vidim necu ja da trazim daj mi karticu pa da nastavimo vidis da u zadnje poatujem pracila to mi je neka zvjezda vodilja uzornog clana tako da daj mi kaeticu pa da igram
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 10:57
Evo uzorni clan jel sad ok xD
Kasumi vs. Dante 30-1
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 11:35
Health-800
Chakra-530
Energy-700
Mistery chakra-1000

Opao si u moju zamku da bi uradio ovaj ajutsu potrebi su znakovi rukama a ja sam postavio clona njega si uhvatio ice klona tacnije dok si ti to radio ja na tebe krecem sa Raikiriem x2 brzina mi je bila 100 ynaci onda biva 200 pa 400 jel se dupla i efekat ali to nije sve
Kasumi vs. Dante 1003 koristim ovo moja brzina je Kasumi vs. Dante 653 800 a ja sam adminu posla da u ruci nakupljam raikiri znaci vec je bio spreman dok si ti radio znakove ruka i uhvatio klona ja sam krenuo ka tebi sa 800 bryine demoage je 1600

a 800 je 100% zagarantovan pm sam posla NNW 1 ovo nemozes izbjeci nikako realno brzina je 800 a ti radis znakove + jutsu sa vec stvorio u ruci samo sam krenu ka tebi vidis da sam pola chakre skino da sam imo 865 spremio sam ga u ruci a onda samo kasnije jos kreno ka tebi i dodo x2 tj jos chakre uloyio i to je to zbog preciznosti demage je 800+800 jel radim x2 1600 800 je zagarantovano dovoljno da te pobjedim dante
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 11:49
Health:800
Energy:700
Chakra:2000-860
Mistery chakra:1000
Dobro je Mizukage ali ne dovoljno....(dvoja ruka je u mom telu ali sam aktivirao ovo,admini znaju o cemu se radi slobodno nastavi sve je po pravilima)

Kasumi vs. Dante 31
a posto si paralisan na potez radim ovo odmah kod nas...
Kasumi vs. Dante 502X4

Demage 1200
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 11:52
sad pricam o tome sa NNW adminom 1 nemozes daj jutsu stici da uradis da znas msm mozes ali prije mog raikiria ako si uradio ali ja bih onda morao da znam zbog byakugana
Anonymous
Gost
Guest

Sun 02 Jun 2013, 11:55
Kasumi necu da se mesam , ali da napomenem da ti je brzina 400 , jer ova struja povecava pocetnu brzinu i snagu ( ne znam dal ti se duplira zbog juchiriki ) ali ne verujem . To pise u strujnim tehnikama ;)
Conte
Conte
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 11:57
mogao je da izbegne ovo tom tehnikom.. jer za tehniku koju radi dante nisu potrebni znakovi rukama.. a i tako je.. ta tehnka povecava samo pocetnu brzinu
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 11:58
ona se duplira 1 kolko ja znam a i 400 brzine je prevelika razlika ali ako je uradio ovaj fire jutsu morao je i sebe i mene da ubije realno 1200 demage yahvata obojicu onda samo obojica ispali zavisi od njega jel hoce da obojica primimo demage ili da je pogodjen sa zagarantovanih 800 msm jedno od to dvoje mora
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 11:59
onda obojica primamo 1200 demage
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 12:13
Ti si zabio ruku u mene i tu sam uradio znake druga stvar sa MS-om sam donekle predvideo tvoj potez koliko je bilo moguce i stigao sam ovo da uradim...
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 12:16
E vidis tu je ono najlepse samo ti primas taj demage...zna NNW admin o cemu govorim(ali ga mlim da ovde ne iznosi)
Kasumi Kotaro
Kasumi Kotaro
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 12:20
Ti moras da primis dmg pricali smo o to.e jel si napiso ja ovo rasi. Dok si ti odma tu pored mene obojica primamo ali ja radim demon possesive lvl 2 sve mi se vrijednosti pune tako da meni nista a i sad sam na mobitelu nemogu ti copy karticu igracemo predvece moj je potez ti si pokraj mene a ja igrM sad nmg a nnw1 mi licno reko da obojica primamo dmg znac gotov si
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 12:28
Ti si se onesvestio posle 1200 demage ili si mrtav...kako god ja sam sa sharinganom uvideo sve ovo i poceo da radim znake...ti nisi onako parilozovan mogao ni da svatis sta se dogadje pre nego sam te spalio
Anonymous
Gost
Guest

Sun 02 Jun 2013, 13:01
E Dante sta ja treba da radim u drugom delu ?
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sun 02 Jun 2013, 13:23
U kakvom drugom delu?
Sponsored content

Back to top