Page 1 of 2 • 1, 2
- Kasumi KotaroAcademy Student
Jumive vs. Kasumi
Tue 07 May 2013, 20:04
Pa eto.. moralo je valjda tako meni je svejedno
- NNW Game MasterAdministrator
Re: Jumive vs. Kasumi
Tue 07 May 2013, 20:04
Član 'Kasumi Kotaro' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- NNW Game MasterAdministrator
Tue 07 May 2013, 20:08
Član 'Jumive' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Tue 07 May 2013, 20:11
Da znas da cu moci da veceras odigram 1 eventualno 2 poteza pa cemo ujutru da igramo slobodan sam do 1 popodne i onda sutra navece necu biti tu...
Health:800
Chakra:970
Energy:700
eto to je to samo da znas nemoze sad reci ja te fatam u sijenku i slicno moras reci da me napadas sijenkom osim ako nije smoke bomb da znas
Chakra:970
eto to je to samo da znas nemoze sad reci ja te fatam u sijenku i slicno moras reci da me napadas sijenkom osim ako nije smoke bomb da znas
- JumiveJounin
Tue 07 May 2013, 20:24
Health:
(880/1000)
Energy:
(770/1000)
Chakra:
(790/1000) -30 -30
Znam da ne mogu, ja necu biti tu od 1 pa do 7 sutra. Radim:
Mogu negde da izadjem sa ovim, a dok ulazim u senku radim:
Vrednosti su mi vece zbog idela, a iz senke mogu da izadjem kad hocu na mesto gde ima senke, ulazem 400 cakre u prvu tehniku koju sam uradio.
(880/1000)
Energy:
(770/1000)
Chakra:
(790/1000) -30 -30
Znam da ne mogu, ja necu biti tu od 1 pa do 7 sutra. Radim:
Mogu negde da izadjem sa ovim, a dok ulazim u senku radim:
Vrednosti su mi vece zbog idela, a iz senke mogu da izadjem kad hocu na mesto gde ima senke, ulazem 400 cakre u prvu tehniku koju sam uradio.
Tue 07 May 2013, 20:29
Chakra:910
bacam 2 smoke i radim skriveni
Chakra:910
bacam 2 smoke i radim skriveni
- JumiveJounin
Tue 07 May 2013, 20:36
Kao sto znas svako ima svoju senku, ja mogu da koristim svaku senku da izadjem iz nje kao sto sam napisao u proslom potezu. Dok si ti pravio klonove izasao sam iz tvoje senke tako da sam bio iza tebe (skriveni potez). Ti si stvorio 2 klona, a nisi znao da sam ja iza tebe. Zamahnuo sam ovim:
Ulozio 500 energije za dmg 1000 na oruziju je vec kartica za demona bila. Ja nebi imao vremena ovo da uradim, ali ti si pravio klonove za to vreme, a osim toga dao si mi i vise vremena dok si demona u lvl 2 mod stavio to jest kontrolisao. Ne mozes da izbegnes zato sto sam bio iza tebe nisi znao da sam tu.
PS. I onim oruzijem sam zamahnuo u skrivenom.
Ulozio 500 energije za dmg 1000 na oruziju je vec kartica za demona bila. Ja nebi imao vremena ovo da uradim, ali ti si pravio klonove za to vreme, a osim toga dao si mi i vise vremena dok si demona u lvl 2 mod stavio to jest kontrolisao. Ne mozes da izbegnes zato sto sam bio iza tebe nisi znao da sam tu.
PS. I onim oruzijem sam zamahnuo u skrivenom.
Tue 07 May 2013, 20:40
clonove sam stavio pod hide kako si vidio?
- JumiveJounin
Tue 07 May 2013, 20:46
Dok si ti bacio dimnu bombu treba vremena da se napravi dim (inace to nisam ni racunao) A ja sam vec ciljao na to da izadjem iza tebe ti dok si radio tehniku i pre nego sto su se stvorili ja sam bio iza tebe. Ti si radio dva puta za dva klona, znaci kad si uradio jednom tehniku ti si opet krenuo da je radis, bar sam tad iza tebe bio XD Meni treba stotinka da izadjem iz zemlje kad udjem u nju, ono sto duze malo traje je dok uradim tehniku. Ne kazem da sam znao sta ces da uradis dok sam bio u senci, ali kad sam izasao iz nje (vec sam to uradio skrivenim) vec sam odredio iz koje cu senke da izadjem.
Tue 07 May 2013, 20:47
Ajde nema veze i ako si vidio kako radim zankove rukama klonovi se stvaraju naravno sada su stvari malo drugacije a sada cu da ti pokazem i kako posto ocigledno nisi procito da mi je na rukama melody arm ja samo ispustam zvuk sa obje ruke koji te zasigurno pauzira msm imam 100 brzine sto mi omogucava da samo oslobodim zvuk iz melody arma clonove sam radio sa 1 rukom jednog sa 2 rukom drugog jel mi je inteligencija 200 a to je tehnika ranaka cunnina ili cak gennina tako da to mogu i naravno zuvk te pauzira 100% zao mi je ali ovaj put sma upravu
Chakra:850
Chakra:850
- JumiveJounin
Tue 07 May 2013, 21:00
Rekao sam ti da sam obelezio tvoju senku znaci hteo sam da se stvorim tu (skriveni potez), a tehniku sam vec radio. Meni je dovoljno da mi se ruke vide, da bi zamahnuo oruzijem, ja kad sam se pojavio iza tebe tek tad se stvorio prvi klon (odprilike) Bez obzira na brzinu ti ipak moras da kliknes dugme od zvuka, a onda on da izadje iz oruzija, sto je za jako kratko vreme. Ali ipak su mi ruke vec bile u pokretu, tako da te je moj napad udario. Ali si stigao da aktiviras zvuk, ipak ne umires u trenutku (u ovom slucaju na ispitu ne moze da se umre) ja cu biti pauziran ali ce tvoj klonovi nestati i tebi ce hp biti 0 ili kako se god racuna ovde na ispitima. Zapravo ne znam ni dali si stigao da stvoris klona, bez obzira na brzinu, ja sam vec uradio tehniku, za stotinku izadjem iza tebe.
Tue 07 May 2013, 21:17
Svaka cast ali ipak ovaj put si ti izgubio nazalost bez ljutnje znaci ja ispustam zvuk koji te pauzira ali ne na vrijeme ti me pogadjas oruzijem i skidas mi 1000 health ali kada moj halth pada ja koristim ovo:
a sada napisi da si pauziran da znam tako da ovo okancam dobro si se borio ali opet ja sam junciriki i to me je ovaj put spasilo
a sada napisi da si pauziran da znam tako da ovo okancam dobro si se borio ali opet ja sam junciriki i to me je ovaj put spasilo
- JumiveJounin
Tue 07 May 2013, 21:23
Zaboravio sam da ti kazem da je na oruziju kartica protiv demona, ne mogu sad da nadjem karticu za to. Msm ako meni ne verujes pitaj stewchu ako ni tad ne poverujes slikacu sta sam napisao, na oruziju je bila ta kartica i to napred naravno. Tako da ne mozes da koristis juiriki moci. Primio si napad to je to napisi nesto pa da napisem da sam stigao na kraj.
Tue 07 May 2013, 21:29
Ovako sto se toga tice sumnajm ali opet moram d ti kazem ja sa svojim 100 brzine mogu da ovo izbjegnem a sada cuti reci i kako ja sam brzinom dobivam sve dupi rad ruku zatim navno koristim velikom brzinom i zaustavljam rad 2 klona i pustam melody arm tako da si ti uspuo da me psjeces i skines mi samo 500 hp a pauziran nisam cuo za namac protiv demona hocukarticu a i misljenje svih admine ne samo stewche
- JumiveJounin
Tue 07 May 2013, 21:34
Evo je kartica:
Sacekacemo onda i admine da kazu svoje misljenje, pa cemo znati ko ide dalje.
Sacekacemo onda i admine da kazu svoje misljenje, pa cemo znati ko ide dalje.
Tue 07 May 2013, 21:38
Sa tim mi nemzes nista a evo i kako ti si to morao da nalijepis na svoje oruzije da bi me pogodio a jesi ali opet seal moras da stavis na mene a on nije lijepljiv na obje strane vec sa jedne tj one na kojoj je zakacen na mac tako da si me time dofatio a ne mi nalijepio ajde admini recite ko je u pravu
- JumiveJounin
Tue 07 May 2013, 21:49
Sad ako admini kazu da si primio 1000 dmg onda te je i mac potpuno pogodio sto znaci da ce kartica da deluje. A ako si primio 500 msm da nece.
Tue 07 May 2013, 22:03
Ojj kako si gl*p al kakve veze ima kad morS da mi zalijepis seal kao u animeu
- JumiveJounin
Tue 07 May 2013, 22:14
Ako te je mac okrznuo samo to jest ostrica ona ti se kartica nece nalepiti, samo ces primiti 500 dmg,posto ne moze martica da bude u tom delu vec sastrane. Ali ipak ima jednu lepljivu stranu, tu jesi upravu, u svakom slucaju nek odluce admini, pa i ono u vezi klona. Dali si mogao da napravis klona dok sam ja bio pod zemljom i izlazio iz tvoje senke, posto se to desi veoma brzo jer sam ja tehniku vec uradio. Ako nisi imao vremena, nisi ne znao da sam iza tebe, sto bi znacilo da nisam pauziran, ako si ga napravio pauziran sam, a ti si primio 500 ili 1000 dmg, odlucice admini.
Wed 08 May 2013, 10:55
Koliko vidim Kasumi je potvrdio da je primio napad od Jumive oruzjem i rekao je da je izgubio 1000 health i koristio odma tehniku da se oporavi i napuni health.
Tako da to je reseno sam Kasumi je potvrdio da je primio napad i izgubio 1000 healtha.
Inace da jumive je napisao skriven da je na vrhu oruzja ovaj seal tag koji ce da ti se zalepi nakon sto te oruzje pogodi.
Kako si ti napisao da si primio damage od 1000 i od tog oruzja zbog seal taga nisi mogao da udjes u onaj demon mod tako da si izgubio 1000 healtha.
Pobednik je Jumive koliko ja vidim ovde. Ali neka i ostali admini kazu sta misle i examiner.
Tako da to je reseno sam Kasumi je potvrdio da je primio napad i izgubio 1000 healtha.
Inace da jumive je napisao skriven da je na vrhu oruzja ovaj seal tag koji ce da ti se zalepi nakon sto te oruzje pogodi.
Kako si ti napisao da si primio damage od 1000 i od tog oruzja zbog seal taga nisi mogao da udjes u onaj demon mod tako da si izgubio 1000 healtha.
Pobednik je Jumive koliko ja vidim ovde. Ali neka i ostali admini kazu sta misle i examiner.
Wed 08 May 2013, 10:56
Inace da dodam ne mozes raditi jutsue jednom rukom osim ako nemas 500 inteliencije. To je efekat za one koji imaju 500 inteligencije da mogu rade jutsue samo jednom rukom tako da mogu rade dva razlicita jutsua u isto vreme na rukama.
Wed 08 May 2013, 10:59
ovako ok ja sam izgubio ali ako si gledo anime taj seal nije ljepljiv sa obje strane i mora da mi ga zalijepi on da bi ga zakacio na oruzije morao je da stavi lepljivu stranu na oruzije znaci ona NELEPLJIVA je mene dotaka ali nema veze opet zuv ga je trebao da pogdi a kako je on rekao da izlazi samo pola neznam kako je uspio da napravi zamah od 1000 demage netrebaju mi ostali admini neka mali ide dalje nema veze
- Dante.Administrator
Wed 08 May 2013, 11:03
Pa kako ja to vidim ovo je nepravilna borba, Jumvie onom tehnikom ne mozes da izadjes iz bilo koje senke nego samo iz "Oznacenih" oznacene su one koje ili mozes fizicki da dodirnes ili da tvoja senka dodirne, druga greska je to sto nisi mogao u ono da ulozis 500 energije i da damage bude 1000, to bi mogao da imas inteligenciju dovoljnu da uradis x5, ovako mozes samo da ulozis +500 energije i dobijes +500 damage, ko sa svim oruzijima...tako da je ova borba nepravilna jos od tog poteza, neka vam stewcha nadje resenje
Page 1 of 2 • 1, 2