- DanzoAdministrator
Danzo & Dante versus Anubis
Tue 18 Jun 2013, 19:38
Idemoo.....
(anubis predlazemo da bi ti bilo lakse da odigramo ja i Dante pa ti xD i tako sve)
(anubis predlazemo da bi ti bilo lakse da odigramo ja i Dante pa ti xD i tako sve)
- AnubisAcademy Student
Re: Danzo & Dante versus Anubis
Tue 18 Jun 2013, 22:33
Znaci, da ubijem Dantea i dolazim ovde da igram sa tobom. Ne znam odakle tebi opste ideja da pogines, nisi morao odmah. Tebe sam hteo da cuvam za kasnija vremena.
- DanzoAdministrator
Tue 18 Jun 2013, 23:08
Hah funny thing....Zalim ali Dante je sa mnom zelis Dante,a? Pa pobedi nas brate mili
(ako se slazes ja i Dante bi da krenemo nase poteze pa ti igraj uvek posle nas?)
(ako se slazes ja i Dante bi da krenemo nase poteze pa ti igraj uvek posle nas?)
- DanzoAdministrator
Tue 18 Jun 2013, 23:40
Kato se samo okrenu ka negde krenu da duva blag vetar i on nestade
- Dante UchihaAcademy Student
Wed 19 Jun 2013, 00:52
Pisi vrednosti i sposobnosti...ti moje pocetne mozes da vidis a ja tvoje nemogu...
Radim ovo X3...pravi neposredno pre samog udara i ovo me stiti od tvog napada(zid od drveca ostaje i posto primi sve tvoje napade...prilagodio sam njeov oblik tako da nijedan napad nije prosao)...a sto se tice sharingana bodem se ali mi rane ubrzo zacele tako da ne krvarim...+ palim byakugan
Radim ovo X3...pravi neposredno pre samog udara i ovo me stiti od tvog napada(zid od drveca ostaje i posto primi sve tvoje napade...prilagodio sam njeov oblik tako da nijedan napad nije prosao)...a sto se tice sharingana bodem se ali mi rane ubrzo zacele tako da ne krvarim...+ palim byakugan
Wed 19 Jun 2013, 02:35
Nasa finalna borba,nismo li o ovome mastali jos kao genini?:...Skini masku stari prijatelju nema vise potrebe za tim...
Wed 19 Jun 2013, 17:26
Znas ti na koju masku ja mislim xD...cak si uspeo i mene da zavaras,ali sta si mislio koliko ce mi trebati da svatim?
Inace nastavi samo sa svojim potezom ovde nije bitna tema....
Inace nastavi samo sa svojim potezom ovde nije bitna tema....
Wed 19 Jun 2013, 18:17
Uredu znamo samo ti i ja...prebacicu potez....