Prijave za Papir-kamen-makaze turnir
+7
Gon Freecss
Naruto Uzumaki.
Kyosuke Misuhi
Spartacus
Dante Uchiha
Kato Suigetsu
Basil
11 posters
- BasilAdministrator
Prijave za Papir-kamen-makaze turnir
Sat 06 Jul 2013, 14:06
Okej,svi znate za papir-kamen-makaze opciju,a i igru.Pocela je u Kini jos u davnim vremenima i kada su borilacke vestine bile zabranjene izmisljena je ova igra koja je prikazivala na neki nacin borbu.Niko ipak i ne koristi mnogo ovu opciju,Stewcha ju je napravio radi zabave mada moglo je da se i koristi kao igra "zalaganja" gde svako zalaze neki svoj vredan item,pare i pobednik uzima sve,pa ovo je turnir u ovoj igri
Pravila:
Tunir je na srecu,tacnije na foru ko "baci" bolju opciju.Igra je jednostavna,ostvaruje se opcijom koja vec postoji "Papir,kamen,makaze":
Papir pobedjuje kamen-kamen pobedjuje makaze-makaze pobedjuju papir.
Ako oba igraca dobiju isti znak ponavlja se.
Prvi koji skupi tri dobijene pobede je pobednik igre i moze ici dalje(u turniru)
Naravno postoje i ulozi koje ce svako morati da postuje:
Pred svako bacanje roleplay opcije igrac ulaze 150 ryo i drugi igraca ga prati i isto ulaze toliko,ko pobedi u toj rundi uzima protivnikov ryo-150.U drugoj rundi ulog se povecava za 50,znaci 200,ako je nereseno u toj drugoj rundi onda opet se ulog povecava za 50 i tako dok neko ne dobije 3 pobede,na kraju te "borbe" svaki igrac kaze koliko je izgubio novca ili koliko je dobio i to ce vam biti dodato.
U daljim rundama(posle kvalifikacija) ulog je 350 ryoa u prvoj rundi u drugoj za 100 vise i tako nadalje se povecava za 100 vise
Ukoliko neko pobedi nekoga sa tri-nula on dobija specijalni Kunai token.
Svrha Kunai tokena-Kunai token kada se jednom ulozi u prvoj rundi znaci da taj igrac vise ne mora da ulaze pare tokom te borbe dok njegov protivnik ako nema token mora da ulaze novac,u svakoj rundi za 50 vise ili ako je prosao kvalifikacije 100.
*Kunai token se moze koristiti u tri "borbe".
Ako neko nema pare ili mu ponestane u borbama uvek moze da zalozi neko oruzije npr,ako zalaze smoke bombe,flash bombe,explosion kartice,shurikene,kunaije i slicno po rundi mora 5 da ih ulozi(Zato je bitno da oni koji zele da ucestvuju u turniru lepo srede invertare i da napisu koliko cega imaju)
Naravno postoje i prave nagrade sem ovih koje dobijete od drugih igraca koje su vrlo retke i zanimljive
Ovde neka napise ko zeli da ucestvuje u turniru
Pravila:
Tunir je na srecu,tacnije na foru ko "baci" bolju opciju.Igra je jednostavna,ostvaruje se opcijom koja vec postoji "Papir,kamen,makaze":
Papir pobedjuje kamen-kamen pobedjuje makaze-makaze pobedjuju papir.
Ako oba igraca dobiju isti znak ponavlja se.
Prvi koji skupi tri dobijene pobede je pobednik igre i moze ici dalje(u turniru)
Naravno postoje i ulozi koje ce svako morati da postuje:
Pred svako bacanje roleplay opcije igrac ulaze 150 ryo i drugi igraca ga prati i isto ulaze toliko,ko pobedi u toj rundi uzima protivnikov ryo-150.U drugoj rundi ulog se povecava za 50,znaci 200,ako je nereseno u toj drugoj rundi onda opet se ulog povecava za 50 i tako dok neko ne dobije 3 pobede,na kraju te "borbe" svaki igrac kaze koliko je izgubio novca ili koliko je dobio i to ce vam biti dodato.
U daljim rundama(posle kvalifikacija) ulog je 350 ryoa u prvoj rundi u drugoj za 100 vise i tako nadalje se povecava za 100 vise
Ukoliko neko pobedi nekoga sa tri-nula on dobija specijalni Kunai token.
Svrha Kunai tokena-Kunai token kada se jednom ulozi u prvoj rundi znaci da taj igrac vise ne mora da ulaze pare tokom te borbe dok njegov protivnik ako nema token mora da ulaze novac,u svakoj rundi za 50 vise ili ako je prosao kvalifikacije 100.
*Kunai token se moze koristiti u tri "borbe".
Ako neko nema pare ili mu ponestane u borbama uvek moze da zalozi neko oruzije npr,ako zalaze smoke bombe,flash bombe,explosion kartice,shurikene,kunaije i slicno po rundi mora 5 da ih ulozi(Zato je bitno da oni koji zele da ucestvuju u turniru lepo srede invertare i da napisu koliko cega imaju)
Naravno postoje i prave nagrade sem ovih koje dobijete od drugih igraca koje su vrlo retke i zanimljive
Ovde neka napise ko zeli da ucestvuje u turniru
- Kato SuigetsuANBU
Re: Prijave za Papir-kamen-makaze turnir
Sat 06 Jul 2013, 14:39
Ma si mogo takmicenje u klikerima majke ti ae ja cu
- Dante UchihaAcademy Student
Sat 06 Jul 2013, 14:48
Iskreno ovo postaje previse bolesno....xD
- BasilAdministrator
Sat 06 Jul 2013, 15:02
Ako ti se ne svidja onda ne moras da pises ovde,zalite se kako se nista ne desava na forumu pa sam ja ubacio ovo ionako je to samo igra...
- Naruto Uzumaki.Chunin
Sat 06 Jul 2013, 15:23
Prijavljujem se
- Dante UchihaAcademy Student
Sat 06 Jul 2013, 15:27
Da ali papir kamen makaze???xDD
Oke necu vise da pisem Basil nam se ljuti
Oke necu vise da pisem Basil nam se ljuti
- Gon FreecssGenin
Sat 06 Jul 2013, 15:36
Prijavljujem se,svidja mi se jer nije komplikovano a moze fazon da se uradi za jedan dan ako izgubim pare nema veze dobicu na postovima isto toliko sta skodi
- Kotetsu EndoJounin
Sat 06 Jul 2013, 15:43
Prijavljujem se
Ako je glavna nagrada naki vredan item ako te pitaju odakle ti taj item kazes osvojio ga na kamen-papir-makaze hahahahahah
Ako je glavna nagrada naki vredan item ako te pitaju odakle ti taj item kazes osvojio ga na kamen-papir-makaze hahahahahah
- Kotetsu EndoJounin
Sat 06 Jul 2013, 16:26
Nije mi jasno ovo za uloge
Jel 150 moras da ulozis(nemozes ni vise ni manje) ili je 150 najmanji ulog?
Ako nekom nije jasno da objasnim na sta sam mislijo
Npr igramo ja i spartacus u rundi u kojoj je 150 najmanje. Ja ulozim 1000 on da me isprati treba da odigra all in(sve), ako ne odigra ja sam pobedijo. Ako odigra a ja pobedim on gubi i ja mu uzimam sve pare.
Jel 150 moras da ulozis(nemozes ni vise ni manje) ili je 150 najmanji ulog?
Ako nekom nije jasno da objasnim na sta sam mislijo
Npr igramo ja i spartacus u rundi u kojoj je 150 najmanje. Ja ulozim 1000 on da me isprati treba da odigra all in(sve), ako ne odigra ja sam pobedijo. Ako odigra a ja pobedim on gubi i ja mu uzimam sve pare.
- BasilAdministrator
Sun 07 Jul 2013, 00:38
Ne kotetsu u kvalifikacijama je normalno sve znaci u prvoj je 150 mislim to se podrazumevva da je svako ulozio,u sledecoj rundi(istoj toj borbi naravno) jos 50 i tako do kraja
U daljim rundama je 350 pocetno pa ide dalje,a kasnije sami igraci ulazu koliko zele(ali to u polufinalu,finalu)
U daljim rundama je 350 pocetno pa ide dalje,a kasnije sami igraci ulazu koliko zele(ali to u polufinalu,finalu)
- GostGuest
Tue 09 Jul 2013, 11:12
Ajde , ajde prijavljujem se xDD