Page 2 of 2 • 1, 2
- FeitanAcademy Student
Re: Feitan vs Tobito
Thu 25 Jul 2013, 23:06
Ma broji ti koliko hoces dok ne kazes potez ili ga objasnis nista nisi uradio.
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:09
I dali si poslao skriveni potez adminu ako jesi zelim da slikas da vidim datum i vreme ako ne ispunis gledacu na to da nisi nista uradio .)
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:13
I sad ti meni objasni kako si uspeo da uradis navodno skriveni potez kad nisi bio nevidljiv? I nisi ni smoke bacio ni nista
- TobitoAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:14
Pravilo broj jedan i zlatno ako neko radi skriven prvo uradi jutsu ako imas da ga otkrijes sta je protivnik uradio ako nemas izbegni svakako jer lako mozes umreti.
Ja sam radio genjutsu da budem nevidljiv
Moj potez je bio postao sam nevidljiv i napao sam te sa pupet curse.
Ti to nisi izbegao samo si rekao kopiram tvoju nevidljivost i nestajem i ja , upotrebio sam sensor da te vidim i osetim rekao si da nisi nista radio samo to.
Sto znaci da moj napad nisi izbegao.
Trebao si prvo da koristis sharingan i trazis da otkrijem moj napad skriven ali ti si ga samo kopirao da budes nevidljiv tako da sta me briga napravio si gresku i nisi izbegao moj napad.
Tako da sam te samo ukocio i odneo.
Svakako si izgubio jer pravis greske pocetnicke...Mozes da imas sto mangekoua ako zelis dzabe ti ako ne znas da ga koristis.
Sada si pauziran do daljeg i ubicu te vec sam otisao daleko...
Ja sam radio genjutsu da budem nevidljiv
Moj potez je bio postao sam nevidljiv i napao sam te sa pupet curse.
Ti to nisi izbegao samo si rekao kopiram tvoju nevidljivost i nestajem i ja , upotrebio sam sensor da te vidim i osetim rekao si da nisi nista radio samo to.
Sto znaci da moj napad nisi izbegao.
Trebao si prvo da koristis sharingan i trazis da otkrijem moj napad skriven ali ti si ga samo kopirao da budes nevidljiv tako da sta me briga napravio si gresku i nisi izbegao moj napad.
Tako da sam te samo ukocio i odneo.
Svakako si izgubio jer pravis greske pocetnicke...Mozes da imas sto mangekoua ako zelis dzabe ti ako ne znas da ga koristis.
Sada si pauziran do daljeg i ubicu te vec sam otisao daleko...
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:15
Ahahhahahahaaha gl*p si veoma gl*p ja nisam kopirao tvoj genjutsu procitaj karticu ako si uopste pismen...
- FeitanAcademy Student
asdsdaasdaddssads
Thu 25 Jul 2013, 23:19
Dzabe tebi mozak kad ne znas da ga koristis
- TobitoAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:19
Pa svakako ti si onda jos gluplji radis genjutsu reverse gde genjutsuom napadas protiovnika genjutsuom sto on radio.
Onda hvala brate ucinio si mene nevidljivim a da ja i ne trosim chakru cak si mi i pomogao nisam ni morao budem nevidljiv.
Eto tim postom sada si se jos vise ukopao jer si potvrdio da nisi bas izbegao radio si genjutsu reverse a onaj genjutsu nije napad nego da budes nevidljiv sto znaci ti si mene ucinio nevidljivim i sam sebe zajebao.
Koja bud**a ne verujem sam sebe si ubio bukvalno...
Ovo je ocigledno da si mrtav a sada zbogom...Stavite mu da je mrtav.
Jer moj potez pupet 1 je da bude ukocen da ga odnesem i drugi ubio sam ga u putu. Treci da se jos vise obuzda ako proba nesto. Isto uradicu jos neke sitnice na njegovo telo...
Zbogom Feitane pokazao si svoju moc!
Onda hvala brate ucinio si mene nevidljivim a da ja i ne trosim chakru cak si mi i pomogao nisam ni morao budem nevidljiv.
Eto tim postom sada si se jos vise ukopao jer si potvrdio da nisi bas izbegao radio si genjutsu reverse a onaj genjutsu nije napad nego da budes nevidljiv sto znaci ti si mene ucinio nevidljivim i sam sebe zajebao.
Koja bud**a ne verujem sam sebe si ubio bukvalno...
Ovo je ocigledno da si mrtav a sada zbogom...Stavite mu da je mrtav.
Jer moj potez pupet 1 je da bude ukocen da ga odnesem i drugi ubio sam ga u putu. Treci da se jos vise obuzda ako proba nesto. Isto uradicu jos neke sitnice na njegovo telo...
Zbogom Feitane pokazao si svoju moc!
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:21
JAOOOO MAJKO MOJA KUKU LELEELEEL ALA SI TI SINE gl*p OPLAKAH PA IDI UCI DA IGRAS SUNCE LI TI KALAISANO TI SI BACIO GENJUTSU NA MENE TAKO SI POSTAO SAMO ZA MENE NE VIDLJIV gl*p SI ZA MEDALJU SUNCE LI TI I TI IGRAS GODINU IPO DANA SMESAN SI SINE ahahhahaahhahahaha NASMEJA ME ZESTOKO XDDDDDD AHAHHHHA JOS SE SMEJEM AHHHHHHHAHAHHAHHAAHHAAH AHHHAAHhaahahahahahhah AHHAHAHHAAHHAhahaahhahaahha
Pa ti ne mozes na sebe da radis genjutsu gl*p si za ceo svet.
Pa ti ne mozes na sebe da radis genjutsu gl*p si za ceo svet.
- TobitoAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:23
Necu pricam sa mrtve stavite mu da mrtav.
Dzaba sve to kada nisi izbegao moj napad hahahahahah....
Vrati se pa pogledaj bolje tvoj post i videces koristio si genjusu reverse da vratis moj genjutsu napad na mene a ono cak i nije genjutsu napad. Sto znaci ja radim nevidljivost ti radis genjutsu reverse i vracas meni nevidljvost sto znaci nista nisi postogao.
I jos si napisao da si i ti nevidljiv za to si trebao da koristis copycat moc.
Svakako nisi izbegao sto znaci da si mrtav.
Necu vise se svadjam gotovo je...
Dzaba sve to kada nisi izbegao moj napad hahahahahah....
Vrati se pa pogledaj bolje tvoj post i videces koristio si genjusu reverse da vratis moj genjutsu napad na mene a ono cak i nije genjutsu napad. Sto znaci ja radim nevidljivost ti radis genjutsu reverse i vracas meni nevidljvost sto znaci nista nisi postogao.
I jos si napisao da si i ti nevidljiv za to si trebao da koristis copycat moc.
Svakako nisi izbegao sto znaci da si mrtav.
Necu vise se svadjam gotovo je...
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:24
gl*p si za medalju covece genjutsu pise na kartici i kraj nema rasprave oko toga gl*p si idi tamo spavaj lakse ceti biti ti samo mozes da dobijes ban nista vise!
- TobitoAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:26
Videcemo...
Ja sam radio genjutsu da budem nevidljiv a ti si ga vratio... Kako mozes da ga vratis a to nije napad...Nista neces postici time jel shvatas...
Svakako jos sam i sensor koristio...
U istom prvom potezu sam koristioi napad a ti ga nisi izbegao tako da si gotov...
Ne radi se o genjutsuu nego o mom napadukoji nisi ni izbegao...
Ja sam radio genjutsu da budem nevidljiv a ti si ga vratio... Kako mozes da ga vratis a to nije napad...Nista neces postici time jel shvatas...
Svakako jos sam i sensor koristio...
U istom prvom potezu sam koristioi napad a ti ga nisi izbegao tako da si gotov...
Ne radi se o genjutsuu nego o mom napadukoji nisi ni izbegao...
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:29
Ahaahahahhha ti si nevidljiv jer si me navodno uhvatio u genjutsu Tehnika se zove: Genjutsu Fading tipa genjutsu ahahahhaa ti si morao da me uhvatis u genjutsu da bi ti bio nevidljiv a to nisi uradio
- TobitoAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:33
Pa jeste mozda si ga zatvorio ali ako si prmetio ja sam radio jos jedan napad nisam samo genjutsu.
Ti si trebao napises aktiviram sharingan sada otkrij tvoj napad ili izbegavam i slicno nakononoga ali nisi nista uradio.
Jos sam koristio sensor i pitao sam te jel si radio nesto rekao si da nisi nista... Tako da moj pupet curse nisi izbegao i tada si gotov...
Svakako si mrtav jer nisi izbegao moj napad...
Kasno ti je vec vec seckamo tvoje telo za razne eksperimente!
Ti si trebao napises aktiviram sharingan sada otkrij tvoj napad ili izbegavam i slicno nakononoga ali nisi nista uradio.
Jos sam koristio sensor i pitao sam te jel si radio nesto rekao si da nisi nista... Tako da moj pupet curse nisi izbegao i tada si gotov...
Svakako si mrtav jer nisi izbegao moj napad...
Kasno ti je vec vec seckamo tvoje telo za razne eksperimente!
- FeitanAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:35
Seckas ti moj ku**c ahahahahahhaha jadan si morao si da mi pridjes da bi mi stavio pupet curse to ne mozes da bacas sa ‚10000 metara gl*p si za medalju Pod 2 kako si rekao da imas MS I Rinnegan od siegraina siegrain je raznesen u 10000 delova i posle je pokupljeno delovi a drugi Rinnegan je iseckan a prvi je skroz unisten! idi procitaj temu u borbi 1 na 1 i gde pise da ti uzimas rinnegan? jel '' a pod 2. Nisi mogao da radis drgi ''Skriven'' napad jer nisi nevidljiv shvati
- TobitoAcademy Student
Thu 25 Jul 2013, 23:42
ni sharingan ni rinengan nisam koristio tako da cuti ne mozes nista kazes za to ni dal imam ni dal nemam...
pa normalno ako radis pupet curse da moram ti pridjem ja sam ti prisao a ti sto nisi izbegao niko ti nije kriv....
ne vredi da se izvlacis mrtav si....
pa normalno ako radis pupet curse da moram ti pridjem ja sam ti prisao a ti sto nisi izbegao niko ti nije kriv....
ne vredi da se izvlacis mrtav si....
Page 2 of 2 • 1, 2