Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Conte
Conte
Academy Student

Dante Uzumaki VS Kensei Muragava(borba za mesto konzula) - Page 2 Empty Re: Dante Uzumaki VS Kensei Muragava(borba za mesto konzula)

Wed 31 Jul 2013, 18:18
Znaci nijedna borba ne moze da prodje bez admina dull

Ok, pa nema sta da se raspravlja koliko vidim dull

Kensei Muragawa wrote:(Pojavljuje se ogroman Kensei na terenu i do 10 m)

HAHAHAAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! Vidi ti to!!!! Crv mi kaze da sam kukavica!!!

Zgazicu te!!!!

Ovo je presudan deo borbe... Kensei je jos na pocetku dao znak da to nije on nego njegov klon, golem kako vec. A Dante cak nije ni upalio ems tokom borbe, tek pri kraju, a i da jeste ne bi znao da li je to pravi Kensei.

Tako da proglasavam Kenseija pobednikom ove borbe!

Imate 5 min da napisete zalbe u ovoj temi, posle toga zakljucavam temu i nema vise rasprave na ovu temu!
Kensei Muragawa
Kensei Muragawa
Special Jounin

Dante Uzumaki VS Kensei Muragava(borba za mesto konzula) - Page 2 Empty Re: Dante Uzumaki VS Kensei Muragava(borba za mesto konzula)

Wed 31 Jul 2013, 18:20
B) 

Nema prigovora (y) ;)
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Wed 31 Jul 2013, 18:26
Ima...ja sam ili unistio golema dmg je bio 900 ili me je odmah posto je on krenuo da aktivira stun put bola sklonio sa terena...pitanje je dali je znacio on mogao da stigne bilo sta da aktivira?
Kratos
Kratos
Special Jounin

Wed 31 Jul 2013, 18:29
pa ti nemas ultimate laido nisi samurai i sa 1000000 brzine ne znaci ti bez u.l.   .... ali sa druge strane kensei nije mogo da upali sh i by jer moze da ima samo 1 gen ... al  nije to vazno
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Wed 31 Jul 2013, 18:34
Ma svejedno nije mi ni stalo da unistim glupog golema....ja sam ovde dosao zbog kenseia...on se nije pojavio i gotova prica...ja sam nestao odavde pre svih barijera i napada...
Kensei Muragawa
Kensei Muragawa
Special Jounin

Wed 31 Jul 2013, 18:37
pazi, ti nisi napisao damage, samo si reko da ulazes 100 en, to je 100 damage logicno... da si napisao recimo 1000 damage, ja bih ulozio 1000 en da ti blokiram napad i kraj. Ne umes da se branis kako treba
Conte
Conte
Academy Student

Wed 31 Jul 2013, 18:38
raizen i kensei su upravu, nisi napisao koliki je damage, samo koliko en ulazes, cak nisi ni energiju skidao... Ipak je Kensei pobednik.

Kraj!
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Wed 31 Jul 2013, 19:35
Samo jos da kazem posto mnogi zaboravili ti Dante zbog onoga sto si posto si mrtav samo si put bola obican koga kontrolise drugi ninja preko rinengana ne mozes radis koje oces jutsue.

Mozes da radis samo jutsue koje idu uz taj put bola primer ti si put bola koja moze upja chakru sto znaci samo tu moc imas I nista vise samo oruzje. Tvoje stari moci koje si imao dok si bio ziv nemas uopste vise uopste i ne mozes ih koristis.

Ostalo mozes koristis samo ono sto ima onaj ko te kontrolise znaci njegove jutsue i slicno, jer onaj ko te kontrolise recimo ako ima zemlju on ce moci uradi zemlju preko puta bola. Sto znaci moci ce preko tebe.

Samo to tvoje originalne moci dok si bio ziv nemas uopste vise....

Isto ogranicen si na mnogo toga ne mozes ucis nesto ili slicno tako da steknes ako presadis ili dobijes...Posto si samo mrtvo telo koje sluzi kao predajnik za chakru nista vise....
Sponsored content

Back to top