- ConteAcademy Student
Obavestenje
Tue 20 Aug 2013, 14:09
Ok... koji je vas problem vise??
Po vasoj prici ja igram sa celim forumom, svaki malo jaci profil je moj?
Ja jedva da imam vremena da ulazim na admina a kamoli da igram na 1000 profila "..
Imam samo jedan profil to je rokudo yuudai, koji sam izlevelovao do kraja i skoro i ne ulazim, niti kvarim vasu igru tim profilom, tu sam cisto postojim kao igrac, ali se nikad nisam mesao u vasu igru..
Po vasoj prici ja igram sa celim forumom, svaki malo jaci profil je moj?
Ja jedva da imam vremena da ulazim na admina a kamoli da igram na 1000 profila "..
Imam samo jedan profil to je rokudo yuudai, koji sam izlevelovao do kraja i skoro i ne ulazim, niti kvarim vasu igru tim profilom, tu sam cisto postojim kao igrac, ali se nikad nisam mesao u vasu igru..
- GostGuest
Re: Obavestenje
Tue 20 Aug 2013, 18:14
Ljudi molim vas smirite se i strpite jos malo xDD.Sa pocetkom ove za vecinu vas skolske godine pocinje i nova verzija foruma i neverovatno koliko je dobra stvar u pitanju.Bice mnogo novih stvari i izmedju ostalog ispunice vam se i zelja tako da Conte i Stewcha nece vise ucestvovati kao igraci a bice mnogo angazovaniji kao admini.Nema nikakvog restarta ostacete sa svim mocima koje ste posedovali na vasim profilima ali cemo se potruditi da ostavimo dobar utisak na vas tako sto cemo u ovu monotoniju ubaciti malo zabave i laksi nacin igre.Prakticno sve ce vam biti na dugme,tako da cete uzivati da se borite xDD
DOBRODOSLI NA NOVI NARUTO NINJA WAY(NNW)
PUSTITE VIDEO DOBAR JE I UZIVAJTE xDD
DOBRODOSLI NA NOVI NARUTO NINJA WAY(NNW)
PUSTITE VIDEO DOBAR JE I UZIVAJTE xDD
- GostGuest
Tue 20 Aug 2013, 19:58
Ma pocela muda da me svrbe od vas Conte prvi put i ti nesto da kazes pametno u zivot....
Video necu pustiti... Al islazem se sa doticnim osobama...
Video necu pustiti... Al islazem se sa doticnim osobama...
- ErenGenin
Tue 20 Aug 2013, 20:05
Erza je zensko nzm zasto ovde izigrava nekog siledziju.
- GostGuest
Tue 20 Aug 2013, 20:07
Stewcho: BIces nagradjen sa par samara
Paiin:Nestani u vidu magle
Napljenicii...
Paiin:Nestani u vidu magle
Napljenicii...
- KratosSpecial Jounin
Tue 20 Aug 2013, 20:13
lako tebi dante kad imas pregled i sve ti mozes da se strpis a i radite prljave poslove .... i unbanujte me nasilnici !
- KratosSpecial Jounin
Tue 20 Aug 2013, 20:22
a sto tebe ne banuju kad si trandza trandzo ! i dante svi znamo da si namestio ispit i zato se ima ponavlja ..
- GostGuest
Tue 20 Aug 2013, 20:29
A ko si ti da nekog vredjas?
A zasto treba da se ponavlja?
Zato sto ti ne mozes da prodjes (na byakuyu)
Ajde smiri se....
A zasto treba da se ponavlja?
Zato sto ti ne mozes da prodjes (na byakuyu)
Ajde smiri se....
- KratosSpecial Jounin
Tue 20 Aug 2013, 21:30
ae cuti tu nemas pojma i sam si reko da je namesteno i da ti je naredjeno da srusis pecinu da sam admin ban bi te
- GostGuest
Tue 20 Aug 2013, 21:38
Ahhahhahahahahahahahahahahha Zasto da me ban xDDDDDDDDDD Nije mi naredjeno uradio sam na svoju ruku to sam lagao zato nemoj da se mesas i da mi je neko naredio to je nasa stvar to ima pravo ahahhahahhah sad ti krivo sto si mrtav?
- KratosSpecial Jounin
Tue 20 Aug 2013, 22:05
pa treba se izmeni onda pravilo, npr da nikad vise ne odes na sp ispit trandzo ... a i ce se ponavlja ispit a i pobrinucu se da dante ne vodi ispit, tj vec sam se pobrinuo ... i videcemo ko ce da naleti na kog S ninju ... khm khm khm hmmmm
- GostGuest
Tue 20 Aug 2013, 22:10
Ahahaahahhaahahhaahah sada trebas da doibijes ban zbog vredjanja ajde ne svadjam se sa budalom.... Kao da me je briga da li cu opet otici na sp
- KratosSpecial Jounin
Tue 20 Aug 2013, 22:24
ne vredjam te , da si trandza pise ti u opisu xDDDDDD ajde posto imas nesto protiv mene a moj ''lord'' mi je dozvolio da te razvalim od batina otvaram temu da te razvalim od batina !
- KratosSpecial Jounin
Tue 20 Aug 2013, 23:26
e ljudi najnovije vesti vam nosim , aca muva lady aoi ( ryuk ) xD