Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Tobi Uchiha
Tobi Uchiha
Administrator

OBAVESTENJE ! Empty OBAVESTENJE !

Thu 30 Oct 2014, 01:06
Pricao sam sa Danteom,i dosao je na dobru ideju.

NAPISITE SVI ISTORIJU VAS KAO NINJE OVDE.
NEKA BUDE STO LEPSA I DETALJNIJA,ALI I ISTINITA.

Ovako ce biti zanimljivije,i realnije.
Komuro Takashi
Komuro Takashi
Jounin

OBAVESTENJE ! Empty Re: OBAVESTENJE !

Thu 30 Oct 2014, 09:26
Oke, evo moje istorije:
Takashi Komuro je kao dečak došao u Selo Peska. Kao genin je imao učitelja Naruta Uzumakija koji je ubrzo poginuo. Takashi je osnovao svoj restoran, ali je ubrzo bio prebačen u drugu dimenziju. Tu je dobio novog učitelja, Sasorija. U pećini je dobio novi zaštitni znak, Phoenix Katanu. Kada je se vratio u Selo Peska bio je nezadovoljan zbog malo prilika za moć. Zbog potrage za moći je zatvorio svoj restoran i otišao u Akatsuki. Za kratko vreme je veoma brzo uznapredovao i postao odličan korisnik Senju tehnika i veština samuraja. Zbog nepoznatih razloga nije napao Selo Peska sa ostatkom Akatsukija.

Last edited by Komuro Takashi on Thu 30 Oct 2014, 19:25; edited 1 time in total
Anonymous
Gost
Guest

Thu 30 Oct 2014, 14:54
. Kada je se vratio u Selo Peska bio je nezadovoljan novim Kazekageom, Nagatom. U znak protesta je zatvorio svoj restoran i otišao u Akatsuki. Za kratko vreme je veoma brzo uznapredovao i postao odličan korisnik Senju tehnika i veština samuraja. Zbog nepoznatih razloga nije napao Selo Peska sa ostatkom Akatsukija.

ti ni ne znas da sam ja kazekage po rp-u idi**e jedan.Napisi istinu d asi otisao u akatsuki u potrazi za moci.
Tobi Uchiha
Tobi Uchiha
Administrator

Thu 30 Oct 2014, 19:21
Mozete pisati ovde,ali obavezno napisite na vasem profilu(Podaci o ninji,pa skroz dole prazno polje-ovo je za one koji ne znaju kako).
Kirito
Kirito
Academy Student

Thu 30 Oct 2014, 19:50
Kirito je dete Bivseg hokagea Deidare. koji je zbog svoje preterane zelje za ekplozijom nastradao...Kirito od tog dana zeli da potrazi moc koju je njegov otac trazio...Kada je Kiritu bio prvi rodjendan Krstio se i na krstelju je dosao jedan od legendarnih boraca Imal koji je od tog dana postavio seal bridova na Kirita...Kasnije Kirito odlazi u Akatsuki organizaciju i upoznaje Marika,desnu ruku njegovog oca...Potom odlazi u svet zmija u potrazi za moci i dobija vrlo mocnu masku koju jos nije izucio...Par meseci posle toga Kirito odlucuje da napadne selo peska da bi otkljucao vrhunac zla koji samo ceka da bude probudjen u njemu..

Anonymous
Gost
Guest

Fri 31 Oct 2014, 06:28
Nagato je drug istoimenog nindze i Amegakurea,bivseg clana Konohe koga su ubili sanin i hokage sela tog vremena.Nagato kad je saznao za to svatio je stvarna desavanja u tome selu.On i drug su bili razlicita semena koja su rasla na istoj zemlji.Odratsao je u miru lutajuci po svetu sve dok nije nasao Drevne rusevine Isengarda.Smjestio se u Ortranku kuli toga grada i ziveo tu jedno vreme.Posmatrao je svet objektivno iz drugacijeg ugla i odlucio je da postane kazekage.Prijatelji koji su ziveli sa njim u Ortranku su dolazili i umirali ali nije pokazao zaljenje ni za jednim.Pre nego sto je teleportovan u Ryuuchi Cave uspeo je da postane kazekage.Kada se vratio svatajuci namere sveta i nemoc sela peska sve clanove i ninje sela preselio je u Isengard gde sada zive.
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Fri 31 Oct 2014, 13:07
Ljudi mislio sam da vi vidjenije nindze napisete veliku istoriju o sebi(nesto dugacko da vas zapamte xD),napisacu do sledeceg vikenda ja svoje pa ce te videti od prilike kako bi to trebalo da izgleda : 3
Anonymous
Gost
Guest

Fri 31 Oct 2014, 13:25
Danteo Uchiha wrote:Ljudi mislio sam da vi vidjenije nindze napisete veliku istoriju o sebi(nesto dugacko da vas zapamte xD),napisacu do sledeceg vikenda ja svoje pa ce te videti od prilike kako bi to trebalo da izgleda : 3

Ti si bolesan xD
Enui
Enui
Academy Student

Sat 01 Nov 2014, 10:16
Tek ces videti Very Happy
Sponsored content

Back to top