Jumive vs Raizen
+3
Jumive
NNW Game Master
Zero
7 posters
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
- JumiveJounin
Re: Jumive vs Raizen
Sun 01 Sep 2013, 14:42
Ajde Raizen vreme je da te ponovo ubijem, buhahahah
Vraticu te gde ti je i mesto
Vraticu te gde ti je i mesto
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 01 Sep 2013, 14:42
Član 'Jumive' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- GostGuest
Sun 01 Sep 2013, 22:52
Raizen ne moze da igra jer nije ovde Lucy posto ti vodis ovo nadji mu zamenu ili neki drugi nacin da se dokaze u ovom krugu.
- KratosSpecial Jounin
Sun 01 Sep 2013, 23:13
ja igram, obrati se stewchi !!!!
ajde crve da te zgazim
ajde crve da te zgazim
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 01 Sep 2013, 23:13
Član 'Raizen' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- Raizen MASKAAcademy Student
Tue 03 Sep 2013, 20:14
Samo cu da kazem XAXAXAXAXXA, dante nebitan si idi ubi se ajde .... i stewcha je reko da si nebitan po pitanju meceva, zato prosetaj, ti si ovde da bi dodavao, nizasta drugo. Takodje i da bi bio sluga nekima ....
Neka bitka pocne !!!!
Palim sharingan i byakugan, naredne poteze pricaj mi sve skriveno...
Imam vise od 500 int tako da mogu da radim 2 jutsua tj jedan jutsu jedna ruka ...
Jednom rukom radim :
Summon je lvl 150 i koristi zemlju ... ( nisam znao za to pravilo, al sad gledam XD )
A drugom :
x5 dmg je 2500
ch: 1720
hp: 2000
en: 2000
Stewchu mrzi da me unban pa eto igram na ovaj profil DANTE ponovo XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAAXAXAXXAAAAAAAAAAAA
Neka bitka pocne !!!!
Palim sharingan i byakugan, naredne poteze pricaj mi sve skriveno...
Imam vise od 500 int tako da mogu da radim 2 jutsua tj jedan jutsu jedna ruka ...
Jednom rukom radim :
Summon je lvl 150 i koristi zemlju ... ( nisam znao za to pravilo, al sad gledam XD )
A drugom :
x5 dmg je 2500
ch: 1720
hp: 2000
Stewchu mrzi da me unban pa eto igram na ovaj profil DANTE ponovo XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAAXAXAXXAAAAAAAAAAAA
- S.Academy Student
Tue 03 Sep 2013, 20:50
http://www.nnw-serbia.com/t11156-kraj#208598
Tue 03 Sep 2013, 22:41
S je dao da zavrsimo, da obrisem pod tobom ! Ovde se sve zavrsava jumive, brani se i umri !!!!! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- JumiveJounin
Wed 04 Sep 2013, 00:33
Palim byakugan i sharingan
Byakuganom radim ovo:
X2 430 cakre oba puta ulazem, ovo je skoro neprobojno, narucito ako se puno cakre ulozi, ovo su dva ovakva kruga oko mene, potpuno spojena, sto je kao da sam 860 cakre ulozio XD
A onda radim nesto sto do sad nisam, svuda oko tebe su senke, gomila senki i jos senki XD
Ovo je u mom stilu, YEAAAAAA
Inace tehnika ti nije poznata, to je razlog zasto nisam stavio karticu, ali jedno je sigurno, senke su svuda, gore, dole, napred, nazad, pa ti izbegavaj XD
Pisi vredosti nadalje, pa i ja da ih pisem
Byakuganom radim ovo:
X2 430 cakre oba puta ulazem, ovo je skoro neprobojno, narucito ako se puno cakre ulozi, ovo su dva ovakva kruga oko mene, potpuno spojena, sto je kao da sam 860 cakre ulozio XD
A onda radim nesto sto do sad nisam, svuda oko tebe su senke, gomila senki i jos senki XD
Ovo je u mom stilu, YEAAAAAA
Inace tehnika ti nije poznata, to je razlog zasto nisam stavio karticu, ali jedno je sigurno, senke su svuda, gore, dole, napred, nazad, pa ti izbegavaj XD
Pisi vredosti nadalje, pa i ja da ih pisem
Wed 04 Sep 2013, 00:51
bodem se 400 hp Ne znam dal sve to moze, zato zovem admine a sad izbegavam sa jirayinu tehniku onu za nestajanje ( znas karticu i sam ) i palim yang release. ... a ondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dodji na svet ovaj mracan aaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Manda ima sada : hp ch en 2000 a sposobnosti kon 600 int 400
A onda radim ovaj genjutsu sa moj sharingan !!!!!!! x10 haaaaaaa
genjutsu je lvl 40 x10 = 400 takodje krvarices ... 400 po potezu imam 500 int tako da mogu da uradim jos nesto ali necu igras .....
ch: 910
hp: 1700
a moj sumon od 150 lvl koj ima chakru : 600 hp 750 i en 700 i kontrolu 400 radi ovo
:
ovo ide i na tebe i na te senke .... i da za svaki slucaj sam se ubo .... ( svaki potez gubim 400 hp ) te crne senke su mozda genjutsu xaxaxaxaxa
Tako da ako sada izbegnes ovaj razoran napad ima da te pogodi moj genjutsu ... axaxaxaxa
Dodji na svet ovaj mracan aaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Manda ima sada : hp ch en 2000 a sposobnosti kon 600 int 400
A onda radim ovaj genjutsu sa moj sharingan !!!!!!! x10 haaaaaaa
genjutsu je lvl 40 x10 = 400 takodje krvarices ... 400 po potezu imam 500 int tako da mogu da uradim jos nesto ali necu igras .....
ch: 910
hp: 1700
a moj sumon od 150 lvl koj ima chakru : 600 hp 750 i en 700 i kontrolu 400 radi ovo
:
ovo ide i na tebe i na te senke .... i da za svaki slucaj sam se ubo .... ( svaki potez gubim 400 hp ) te crne senke su mozda genjutsu xaxaxaxaxa
Tako da ako sada izbegnes ovaj razoran napad ima da te pogodi moj genjutsu ... axaxaxaxa
- ConteAcademy Student
Wed 04 Sep 2013, 01:34
raizen dobija opomenu, jer nikada nije imao yin yang release
Wed 04 Sep 2013, 12:37
Osecam ljubomoru i ja kazem da nikad nisam imao yin yang al lepo pise yang zato oladi sa opomenama i pusti ovog da igra ne daj mu laznu nadu xaxaaxxaxa ajde jumiveee a ti conte bolje da si reko dal moze izbegne moj napad od 70 lvl sa tehniku od 20 ? I ja sam ulozio bio 2500 ch a on samo 800 tj 400 x2
- JumiveJounin
Wed 04 Sep 2013, 16:23
Health :
(900/900) Energy :
(700/700) Chakra :
(610/900)
Hahaha, odbrani se od svog genyutsua, sto se tice napada zemlje podizem se:
430X2 tako da gore nema to efekta, a ulozio sam i vise cakre nego sto si ti
Inace ne mozes svoj genyutsu vratiti istim potezom, ali ajde da ne filozofiras posle zatvaram oci ali kroz njih vidim sve, samo genyutsu ne deluje
(900/900) Energy :
(700/700) Chakra :
(610/900)
Hahaha, odbrani se od svog genyutsua, sto se tice napada zemlje podizem se:
430X2 tako da gore nema to efekta, a ulozio sam i vise cakre nego sto si ti
Inace ne mozes svoj genyutsu vratiti istim potezom, ali ajde da ne filozofiras posle zatvaram oci ali kroz njih vidim sve, samo genyutsu ne deluje
Wed 04 Sep 2013, 19:15
Hahaha jadno, admini dodjite i recite el moze genjutsu da mi vrati posto sam radio x10 ...... potez cu odigrati kad sednem na comp i el moze genjutsu da prestane ako me pipne sumon ?
- JumiveJounin
Wed 04 Sep 2013, 19:20
Inace vracam sve odjednom, kao da se oslobodim, ali to kad deluje posto je ista tehnika je kao 1 jak genyutsu istog levela XD
Inace Razen vise rada manje price, to ti je cista kukavicka igra, svaki cas admine trazis
Inace Razen vise rada manje price, to ti je cista kukavicka igra, svaki cas admine trazis
Wed 04 Sep 2013, 19:23
Pa kad ne znas da igras kad su se borili kensei i kira kensei nije mogo da uzvrati genjutsu, a i da moze moras uloziti vise chakre a ti nisi ulozio a nisi ni napisao pitao sam admina tako da si uhvacen u genjutsu
- JumiveJounin
Wed 04 Sep 2013, 19:26
Ajde slikaj da vidim kad ti je rekao da sam uhvacen ili cu ga ja cekati,
sve naredne poruke od tebe su suvisne, ukoliko nije sika u pitanju
sve naredne poruke od tebe su suvisne, ukoliko nije sika u pitanju
Wed 04 Sep 2013, 19:27
Nije to reko nego da treba vise ch ti nisi ulozio cekamo admine ili jednog
- GostGuest
Wed 04 Sep 2013, 19:47
Ponovice Raizen svoj potez kad napada Jumivea zato sto ne poseduje Yin-Yang realase i Jumive ce se braniti od novog napada.
Wed 04 Sep 2013, 19:52
Pa imam yang ... sigurno da ponovim?
Wed 04 Sep 2013, 19:54
A i nije fer jer je jumive lose igrao ...
Wed 04 Sep 2013, 21:18
Dobro conte je reko da ponovim svoj potez jer neam yang ... bodem se 400 hp i sad radim sledece ... sve isto radim ... conte eto imam bolju ideju bez obzira sto si ukinuo ovu igracku ... vrednosti iste ... i sad izbegni isto onako
- JumiveJounin
Wed 04 Sep 2013, 22:20
Ok radio si isti potez samo bez yang release, ja radim isto sto sam i napisao, potez pogledaj gore
i vrednosti isto pisu tamo
i vrednosti isto pisu tamo
Page 1 of 3 • 1, 2, 3