Jumive vs Raizen
+3
Jumive
NNW Game Master
Zero
7 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
- Raizen MASKAAcademy Student
Re: Jumive vs Raizen
Thu 05 Sep 2013, 00:12
Gledaj, ne verujem da mozes da mi vratis genjutsu, a da ne ulozis vise chakre ili da ne uradis x10, nek admini to kazu, dok ja radim ovo : a i sumon me pipa
Ulazem 550 chakre ... bice dovoljno ! i to x3
A ako ne moze x3 onda x1 ..... a sad ovaj medical sto radim jednom rukom lecim se da ne krvarim i da mi hp bude 2000 ....
A onda ....
Spajam se sa mojim sumoningom Mandom !!!!
I radimo sledece. ... ( koristimo njegovu chakru inace )
Moja sad do pre spajanja :
ch: 820
hp: 2000
en: 2000
A sa sumonom :
[b]ch: 1690
hp: 3000
en: 3000
[/b]
[b]int:700[/b]
[b]kon:800 [/b]
[b]a onda haaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/b]
x4 dmg je 3200 , ovo je vrlo razorno i lvl tehnike je veliki preko 100 120 je , neces izbeci nikako ovo , sem ako ne napravis defence ili dmg !!!
A pored toga moj zemljani sumon radi ovo :
njegova ch : 570
Ulazem 550 chakre ... bice dovoljno ! i to x3
A ako ne moze x3 onda x1 ..... a sad ovaj medical sto radim jednom rukom lecim se da ne krvarim i da mi hp bude 2000 ....
A onda ....
Spajam se sa mojim sumoningom Mandom !!!!
I radimo sledece. ... ( koristimo njegovu chakru inace )
Moja sad do pre spajanja :
ch: 820
hp: 2000
en: 2000
A sa sumonom :
[b]ch: 1690
hp: 3000
en: 3000
[/b]
[b]int:700[/b]
[b]kon:800 [/b]
[b]a onda haaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/b]
x4 dmg je 3200 , ovo je vrlo razorno i lvl tehnike je veliki preko 100 120 je , neces izbeci nikako ovo , sem ako ne napravis defence ili dmg !!!
A pored toga moj zemljani sumon radi ovo :
njegova ch : 570
- JumiveJounin
Fri 06 Sep 2013, 00:58
Proslo je mnogo vise od 24 sata. Znaci da si unesvescen, ajde nek presude admini oko onog poteza, oko genyutsua, inace nek racunaju kontrolu. Inace tek sad vidim razliku izmedju moj i tvog poteza. (vremensku)
Fri 06 Sep 2013, 01:03
Nisi napisao tako da zalim a i sve se plasim da nisi video pogledaj bre kolko je ptoslo vremena a ti kao nisi video looooool
- JumiveJounin
Fri 06 Sep 2013, 01:05
Pokusavas unesvescen da igras potez, zalim XD Cekaj sad admine
Ps. ja necu da se raspravljam sad ovde sa osobom koja ne zna da stane, uvek sam igrao na vreme video sam tvoju sledecu poruku, zato ne lupaj, a inace za genyutsu logicno da koristim kontrolu, kao i uvek, nisam napisao ni da ulazem manje!!!
Ps. ja necu da se raspravljam sad ovde sa osobom koja ne zna da stane, uvek sam igrao na vreme video sam tvoju sledecu poruku, zato ne lupaj, a inace za genyutsu logicno da koristim kontrolu, kao i uvek, nisam napisao ni da ulazem manje!!!
Fri 06 Sep 2013, 01:08
Ja sam uvek igrao na vreme a ti nisi tako da si onesvescen a sto se tice genjutsua nisi napisao da ulazes vise chakre ili nesto drugo ...
- ConteAcademy Student
Sat 07 Sep 2013, 12:46
onaj genjutsu nije mogo da izbegne tek tako sa jednim reverse genjutsu... ipak je genjutsu uradjen x10.. to i ems ne moze tako lako da blokira a kamo li obican sharingan... Samo se pitam odakle raizenu 500 int?
Sat 07 Sep 2013, 12:49
wtf zar se ne secas ? XD ja sam tokaji imam int 500 i kontrolu 500 i nemam ems nemoj da se pravis ti si reko i naredio da kaze onaj admin da nemam ems i zato nemoj da glumis sad da si dobar, imam 500 int i 500 kontrolu , ako te zanima kako mogu ti kazem pm ( ali to je vec duze vreme XD ) kako god jumive vreme je za tvoj kraj ... inace conte jumive ne moze da ima i sharingan i byakugan i senju brate el se secas onog pravila , ja koristim samo sharingan a on sve .... sve jedno da ne bude nekih problema reci ako imas jos neko pitanje , pa mu stavi onaj lepi status koji mi je on stavio 3 puta !!!
Sat 07 Sep 2013, 13:31
jumive je onesvescen a ja ka njemu bacam samo jedan kunai
Sat 07 Sep 2013, 21:41
Posto sam prikupljao senjutsu chakru ulazim u Snake Sage Mode !!!
i bacam na tebe 1 kunai dmg je 800 ( 800 eng sam ulozio )
a moj sumon zemljani radi ovo
i razbija te sve tvoje telo smrskano niko te ne moze ozivi gotov si ! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inace ostacu u sage mode ( tako se prikljucujem u borbi protiv raikena posle nek umrem )
i bacam na tebe 1 kunai dmg je 800 ( 800 eng sam ulozio )
a moj sumon zemljani radi ovo
i razbija te sve tvoje telo smrskano niko te ne moze ozivi gotov si ! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inace ostacu u sage mode ( tako se prikljucujem u borbi protiv raikena posle nek umrem )
- JumiveJounin
Sat 07 Sep 2013, 22:12
Radi sta hoces, nisam zaiteresovan XD
Moj cilj bio da iskoristim jedan napad na Tobita i pobedim, posto je on mrtav
nisam voljan da se borim sa onim koj nije dostojan, da sam to koristio na tebe
ti bi odavno bio mrtav. Ali evo, umreo sam tako da, postedjen si
Ubio sam te, isekao ti nogu i oborio te sa turnira, oborio te sa ispita, jednom sam pobedio
samo sto nije dosao admin da potvrdi, pa eto zasluzio si nagradu, da pobedis i ti jednom.
Srecno dalje na ovom turniru, prezivi 2 potez, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
Nestajem zauvek, kao i moja senka, dovoljno dugo smo ziveli, da vidimo kako si jadan
Moj cilj bio da iskoristim jedan napad na Tobita i pobedim, posto je on mrtav
nisam voljan da se borim sa onim koj nije dostojan, da sam to koristio na tebe
ti bi odavno bio mrtav. Ali evo, umreo sam tako da, postedjen si
Ubio sam te, isekao ti nogu i oborio te sa turnira, oborio te sa ispita, jednom sam pobedio
samo sto nije dosao admin da potvrdi, pa eto zasluzio si nagradu, da pobedis i ti jednom.
Srecno dalje na ovom turniru, prezivi 2 potez, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
Nestajem zauvek, kao i moja senka, dovoljno dugo smo ziveli, da vidimo kako si jadan
Sat 07 Sep 2013, 22:14
nisi mogo da pricas i steta sto nisi to iskoristio razbio bi te tvog tela vise nema inace sve ti je smrkano u delice ne moze te ozivi nista ... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- JumiveJounin
Sat 07 Sep 2013, 22:20
Zamisli pricao sam, ali znam da je tesko bezeti od istine, sad ovo samo pisem onako, inace sam vec reko svoje, ovo sam rekao pre nego sto si me unsevestio, period kad sam trebao da se unesvestim. Da sam gl*p kao ti odavno bi te ubio, sa tim mocima bi svasta mogao, ali ti to ne znas da iskoristis, davno bi se ubio da sam na tvom mestu. Ovo ti pisem samo da vidis kako si jadan, a ovo pre ovoga sam rekao pred svima. Da si dostojan ninja to te se nebi doticalo, ali se vadis na smrt samo da sakrijes svoju slabost. Necu vise ni ovako pisati, bas me zanima u kom ces potezu umreti u sledecoj borbi, ali dobro
Sat 07 Sep 2013, 22:22
umrecu od s-ove ruke nakon sto iskoristim svu chakru da ubijem njegovog neprijatelja !!! a sto se tice tebe gotov si stavljajte mu status i banujte ga haaaaaaaaaaaaaa znam ja moju snagu da koristim i nisam koristio ni jednu licnu niti nista, mogo sam jos u prvom potezu da zavrsim ovo sa veliki razorni dmg ali sam hteo da se poigram malo, na zalost bio sam malo grublji
- JumiveJounin
Sat 07 Sep 2013, 22:28
Jos uvek jadno, kad malo razmislim ionako necu posle ovoga da ulazim, sto nebi pisao
Na ispitu tvoj dmg he bio 1 000 000 odprilike, samo vec XD Lagano sam ga izbegao i pobedio,
kunaiem, inace si igrao na drugom nalogu ali pises ko da je isti. Dmg nije bitan, licne su ti
100% jadne koliko i ti. Znam da uvek volis da napises zadnji poruku, ali ona samo tebe do
bana moze dovesti, jer ja i da ga dobijem, isto mi dodje
Na ispitu tvoj dmg he bio 1 000 000 odprilike, samo vec XD Lagano sam ga izbegao i pobedio,
kunaiem, inace si igrao na drugom nalogu ali pises ko da je isti. Dmg nije bitan, licne su ti
100% jadne koliko i ti. Znam da uvek volis da napises zadnji poruku, ali ona samo tebe do
bana moze dovesti, jer ja i da ga dobijem, isto mi dodje
Sat 07 Sep 2013, 22:55
nisi uopste pobedio na ovaj acc a i nisi me dobio jer sam i ja tebe pauzirao kao i moj klon sto te je ...... byakuganom si se odbranio jaka stvar ....
- JumiveJounin
Sat 07 Sep 2013, 23:14
Opet lazes, ali nekim delom si upravu, jedom sam te ubio, to je vise od pobede
Em razienu spojeno telo bilo, ispao si bedan
A drugi put sam isto tebe pobedio na turniru i isekao nogu
To je sve narode, nema greske nema prevare, njegova noga nestala je
Nikad nisi priznao poraz, nisi ni imao potrebe, ozivljen si po
50-ti put, ali za razliku od mene, nisi se sam ubio, vec neko drugi.
A da, ja sam bio prvi, zanimljivo XD Tvrdis da si jaci od Pede, Raikena,
svih, a ubijaju te oni 10x slabiji, ja sam realan, nebi imao sanse protiv njih.
Ali uvek me je mrzelo da skupljam pobede za zabranjenu, ti si stalno skupljao
pobede zato sto si kukavica obicna i ne znas da priznas poraz, a ti ih 3 imas,
pa mislis sto vise tehnika to si bolji, a te tri ti nisu bile dovoljne protiv moje jedne.
Sad si pobedio, ali da sam koristio ono sto sam mogao odma bi bilo gotovo,
nego sto bi koristio kada su svi dostojni protivnici vec poceli da ginu,
paaaa, bilo bi dosadnooo, mozda kao i ova bedna borba
Em razienu spojeno telo bilo, ispao si bedan
A drugi put sam isto tebe pobedio na turniru i isekao nogu
To je sve narode, nema greske nema prevare, njegova noga nestala je
Nikad nisi priznao poraz, nisi ni imao potrebe, ozivljen si po
50-ti put, ali za razliku od mene, nisi se sam ubio, vec neko drugi.
A da, ja sam bio prvi, zanimljivo XD Tvrdis da si jaci od Pede, Raikena,
svih, a ubijaju te oni 10x slabiji, ja sam realan, nebi imao sanse protiv njih.
Ali uvek me je mrzelo da skupljam pobede za zabranjenu, ti si stalno skupljao
pobede zato sto si kukavica obicna i ne znas da priznas poraz, a ti ih 3 imas,
pa mislis sto vise tehnika to si bolji, a te tri ti nisu bile dovoljne protiv moje jedne.
Sad si pobedio, ali da sam koristio ono sto sam mogao odma bi bilo gotovo,
nego sto bi koristio kada su svi dostojni protivnici vec poceli da ginu,
paaaa, bilo bi dosadnooo, mozda kao i ova bedna borba
Sat 07 Sep 2013, 23:18
jao nisam to reko ali od pede i jesam mozda a sto se tice tebe on tebe sam uvek bio jaci haaaaa
- JumiveJounin
Sat 07 Sep 2013, 23:52
Zato sam te pobedio toliko puta, a ti mene jednom i to zato sto nisam igrao nesto posto si previse slab za to, interesantno XD Ajde bori se sa Pedom i dokazi da si jaci, a da, mozda se nece boriti sa tako bednim protivnikom XD
Mozda i jesi jaci, al si gl*p, zato si gubio XD
A sad si se ono vec uplasio, pa prikrivas ono sto si rekao
Mozda i jesi jaci, al si gl*p, zato si gubio XD
A sad si se ono vec uplasio, pa prikrivas ono sto si rekao
Sun 08 Sep 2013, 00:07
ti ne mozes da me pobedis vise i da si koristio vetar nista nebi postigao samo bi trosio chakru jer mi tvoj vetar ne moze nista kao i genjutsu ... i senju ....
- JumiveJounin
Sun 08 Sep 2013, 00:23
Bedan si kao i uvek, senke bi te pobedile, ali ono sto bi te pobedilo i jesu senke, samo ne ovi obicni potezi. Hahaha, sad si jos bedniji XD Ne zanima me vetar, a mogao sam i zmureci da igram da ne deluje tvoj genyutsu, ipak, dosadno je vise pobedjivati te. Nisi dostojan da bi koristio to sto sam hteo na tebe
Sun 08 Sep 2013, 00:24
hhahaha nije to nego si gotov i ne pisi vise jer si mrtav ....
- JumiveJounin
Sun 08 Sep 2013, 00:29
Pa bas zato i pisem, znam da uvek moras da se vadis iz nekog bedaka, a ionako posle necu vise pisati, pa evo taman mi dodje da dobijes par opomena ili tako XD Mozda i ne dobijes videcemo XD Oces da kazes da ne mogu da zatvorim oci, jel. Sve si jadniji i jadniji, a imam byakugan, a i sharingan vidi kroz oci. Inace jedini zanimljivi deo bio bi finale, a cemu svrha ako ja razotrkijem sta sam hteo, onda i ono postaje dosadano.
Sun 08 Sep 2013, 00:30
haha provociras i stavljas tacke da bi ja dobio ban mislis da ces me iznervirati, ali neces jer jos uvek traje uzitak kod mene, uzitak one osvete !!! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- JumiveJounin
Sun 08 Sep 2013, 00:36
Jao da tacke te nerviraju... XD Ne provociram ja, moze se on dobiti i bez toga. XD Normalno da stavljam tacke kad je duzi tekst...... Uzitak osvete, kako jadan razlog za zivot XD A najace sto ti toliko trebalo. XD Sto bi ti ja pokazao nacin na kog bi lako ubio tobija, kad si ti nista za njega?
Sun 08 Sep 2013, 00:38
ahhahaha ti si bio na samrti mogo si da uradis taj napad, koji bi sa lakocom izbego .... nisam ni jednu licnu tehniku koristio samo forumske i kao najgore osveta je bila razlog za zivot sada sam u snake sage modu i mogu se ubiti ako zelim, ali zelim da posmatram borbu od s-a i raikena do kraja, hocu svojim ocima da vidim borbu 2 najjaca shinobija ovog vremena!
Page 2 of 3 • 1, 2, 3