Lista zelja za novu verziju
+6
Lord Kakashi
Deadpool
Zero
Guts
Jumive
Stewcha
10 posters
Lista zelja za novu verziju
Mon 02 Sep 2013, 14:55
Gledano da svi znate da radimo na novoj grafickoj verziji i sistemu borbe i igre koji jos bolji od predhodnog zelim da svi kazete vase zelje ili ono sto ne zelite za novu verziju.
Imate predloge,zahteve, sta god zelite napise sta bi ste voleli i kakvu verziju bi ste voleli,nesto da se izbaci, nesto novo da se doda?
Sve sto mislite da bi ucnilio sve realnje i lepse kazite
Isto ko zeli da bude ucitelj neka se prjiavi isto ovde i bice odabrano nekoliko njih. Te ninje ce zadrzati trenutni lvl i moci (ali bice im dosta izmenjene zbog nove verzije).
NJihov posao bice da nove clanove koje dodju uvedu u igru i sve pokazu kako se igra i nauce ih sve i forumu i igri.
Za uzvrat te ninje ce imati razne povoljnosti u igri u zavisnosti kako obavljaju posao.
Imate predloge,zahteve, sta god zelite napise sta bi ste voleli i kakvu verziju bi ste voleli,nesto da se izbaci, nesto novo da se doda?
Sve sto mislite da bi ucnilio sve realnje i lepse kazite
Isto ko zeli da bude ucitelj neka se prjiavi isto ovde i bice odabrano nekoliko njih. Te ninje ce zadrzati trenutni lvl i moci (ali bice im dosta izmenjene zbog nove verzije).
NJihov posao bice da nove clanove koje dodju uvedu u igru i sve pokazu kako se igra i nauce ih sve i forumu i igri.
Za uzvrat te ninje ce imati razne povoljnosti u igri u zavisnosti kako obavljaju posao.
- JumiveJounin
Re: Lista zelja za novu verziju
Mon 02 Sep 2013, 15:27
Ja se prijavljujem, bio sam i do sad, ali neko vreme nisam imao ucenike (bio sam mrtav). Mnogim sam pomogao preko pm. posto nisu trazili ucitelja nego sam im ovako objasnjavao. Dugo sam ucitelj bio u ovoj verziji, tako da bi nastavio i u sledecoj, de cu verujem lako naci ucenike, sada i nije bilo mnogo voljnih da ide do kraja. Ali nakon nove verzije bice vise igraca, tako da mogu lako napraviti pravi izbor.
Takodje sam cuo da ce taktika biti najbitnija, a ne dmg, a ja sam sa taktikom uvek igrao. Tako da cu im tada jos lakse pomoci
Takodje sam cuo da ce taktika biti najbitnija, a ne dmg, a ja sam sa taktikom uvek igrao. Tako da cu im tada jos lakse pomoci
- GostGuest
Mon 02 Sep 2013, 15:28
Eo i ja i ja sam pomagao preko pm-a....Neki su mi bili ucenici neki nisu ali kako god sve mi je jedno
- GostGuest
Mon 02 Sep 2013, 16:02
Prijavljujem se (kao Dante izvini sto psiem na admina moram nesto da dodajem ne mogu da se stalno izlogivam xDD)
- GutsAcademy Student
Mon 02 Sep 2013, 22:13
Moja zelja je da uradite ako mozete nesto tipa da kad radimo napade imamo u postu kojem pisemo da direktno ubacimo slicicu da se ne bi cimali s inventarem
- ZeroJounin
Tue 03 Sep 2013, 14:56
Prijavljujem se da budem ucitelj.
Mogli biste da uvedete neko pravilo za postovanje vecih rankova ninja,npr da genin mora da se obraca nekom special jouninu sa postovanjem.
Mogli biste da uvedete neko pravilo za postovanje vecih rankova ninja,npr da genin mora da se obraca nekom special jouninu sa postovanjem.
- GostGuest
Tue 03 Sep 2013, 15:41
Jos jedna stvar vrlo vazna,mnogi od nas imaju mnogobrojne iteme koji su retki i mnogi su se namucili da ih dobiju,ako ce oni postojati i u novoj verziji zasto oni nebi pripadali onima koji su ih do ove nove verzije i posedovali...jer je nelogicno skroz,da nesto nestane tek tako???(Kad kazem Itemi ne mislim na oci nemoj neko pogresno da razume,oci ukidajte ili kako vam je po zelji)
- DeadpoolGenin
Tue 03 Sep 2013, 16:37
gifove an tehnikama vise contracta kroz rankove tehnike da se uce u zavisnosti od ranka
- Lord KakashiAcademy Student
Sat 07 Sep 2013, 09:52
Zeleo bih da sto vise lici na Naruto Anime.Ovako da ima 5 velikih sela i iskljucivo jedna organizacija dobro dve Akatsuki i Zenkai,Ima pet velikih sela i tu Lordovi ili ti Stewcho odredite Kagee sela kad dostignu odredjen level.Da u svakom selu kage zadaje misije jednom jouninu koji ima svoj tim da se redovno odrzavaju chunin ispiti i slicno.Toliko pozdrav !
- Lord KakashiAcademy Student
Sat 07 Sep 2013, 09:53
Malo je nerealno da su sve organizacije.
- Raizen MASKAAcademy Student
Sat 07 Sep 2013, 12:16
Nije li on banovan? Kako god, mislim da bi bilo bolje da se zadaju ponovo misije za oruzja magle ( oruzja sagea i ne mora jer znam da je nemoguce ) xaxaxa , sve jedno ovako je glupo, niko ih ne koristi niko ih nema tj ima ali duga prica ... i dobijena su odavno sad su dosle nove generacije i treba ispocetka to ...
- Yusei NaraJounin
Sun 08 Sep 2013, 17:03
Mislim da bi trebalo da se resetuje sve. Samo da ostanu ucitelji ali ucitelji koji ne mogu da se bore itd. zato sto je prakticnije i bolje. Mislim da bih trebali ispocetka svi da krenemo i da igramo. Pozz
- OramiJounin
Sun 08 Sep 2013, 17:11
Neee... to nebi bilo fer prema nekima koji su se trudili da postanu jaki ja mislim da ne treba.
- DeadpoolGenin
Sun 08 Sep 2013, 17:40
How about NO ?! inace ubacite za jutsue da se kupuju tj da imaju skrolovi u prodavnicama i oni se tako kupuju i neki trening da ima malo bolji neg sad
- Raizen MASKAAcademy Student
Sun 08 Sep 2013, 18:29
Dante ne razumem zasto si izbrisao moj komentar ... bas me briga sto ti imas neka drevna oruzja imam i ja pa sta, brisu se sve oci i zabranjene, pa sto nebi i itemi?? Vise nepravedno je za zabranjene jer neki od nas su se stvarno dosta trudili da bi imali zabranjene, ali pazi ti sad hoces da ostanu itemi a da se izbrisu oci i zabranjene jer ti nemas ni jednu zabranjenu ni oko ( ems se ne racuna jer ce ionako da se obrise kada se nesto bude desilo ) ... to stvarno nije fer, a jos kazes da je nelgicno da nestanu oruzja pa nelohicno je i za iteme i zabranjene ali posto it i za nestaju onda je logicno da nestanu i vredni itemi, znam da ovde velike licnosti imaju puno oruzja, ali koja svrha kad niko od njih ne korosti to i tako dalje... svi stari igraci imaju iteme ali oni se vise koriste taktikom, primer: raiken i da ... stavite jumiveu status da je mrtav HAHAHAHA i da sam ja na njegovom mestu ucitelja i dodajte mi ako ocete one pare sto mi je davno ukrao !!!
- Dante UchihaAcademy Student
Tue 10 Sep 2013, 11:40
Nisam ti ja nista obrisao to kao prvo,a kao drugo prema ovome sto pises ti ne znas nista o prvom Danteu ako kazes da sam tako los ajde idemo 1 na 1...
Ja sam za reset svega u pogledu jutsua klasa i tome slicno da se promeni uopsteno nacin igre i da se vrati korenima kako je to stewcha tamo detaljno napisao i mislim da je posao koji su on i Conte odradili savrsen skoro u svakom delu tako da cemo videti jos kako ce sve izgledati kad sama igra pocne,reakcija svih igraca dace nam sliku dali je to dobro ili nije..
I da Kisame jbg zao mi je sto neces doziveti to...
Ja sam za reset svega u pogledu jutsua klasa i tome slicno da se promeni uopsteno nacin igre i da se vrati korenima kako je to stewcha tamo detaljno napisao i mislim da je posao koji su on i Conte odradili savrsen skoro u svakom delu tako da cemo videti jos kako ce sve izgledati kad sama igra pocne,reakcija svih igraca dace nam sliku dali je to dobro ili nije..
I da Kisame jbg zao mi je sto neces doziveti to...
- DeadpoolGenin
Wed 11 Sep 2013, 15:49
da admini budu ti ucitelji i kako ce bit za klanove ? msm oce sposobnosti i tehnike ostat iste?