- MaskAcademy Student
Pozdrav clanovi
Fri 18 Oct 2013, 00:56
Neko progovara iz senke
Preziveli ste....Nisam mislio da ce da prezivite...Mislio sam da sam ipak preterao sa mojim planom..
- BellonaGenin
Re: Pozdrav clanovi
Fri 18 Oct 2013, 10:00
Preterao sa planom? Očito ti je plan propao, čim šalješ 'mask', ali dobro gledaj sa vedrije strane. Biće bolje drugi put, ako preživiš naravno.
- JumiveJounin
Fri 18 Oct 2013, 20:15
Ako je moja procena tacna, mogao bi da nam pobegnes, u svakom slucaju bi mogao da skines masku, za promenu
- MaskAcademy Student
Fri 18 Oct 2013, 23:16
Tisina!
To nije bitno, inace da se predstavim sve sto treba da znate je da sam ja osnivac ove organizacije i od sada ce da radite za mene!
Prosli ste prvi test kao sto sam planirao ja sam dao misiju ovom vasem zarobljeniku u daleku zemlju i napravio uslove i kontrolisao situaciju da ga vi otmete. Hteo sam vidim sta cete uraditi i kako se ponasati i da li cete preziveti iz sela lisca kao i ko ce umreti i ko ce koga izdati.
Uspesno ste dosli zivi ovde i delimicno prosli test. Jer ste suvise se uzdrzavali da ste delovali odma hokage bi bio mrtav nebi pobegao. Ali nema veze bitno je da ste sada vi odabrani za akatsuki!
K. ,Belona , Himiko,Jumive i Yin vi ste calnovi ove organizacije kasnije imacemo jos jednog.
To nije bitno, inace da se predstavim sve sto treba da znate je da sam ja osnivac ove organizacije i od sada ce da radite za mene!
Prosli ste prvi test kao sto sam planirao ja sam dao misiju ovom vasem zarobljeniku u daleku zemlju i napravio uslove i kontrolisao situaciju da ga vi otmete. Hteo sam vidim sta cete uraditi i kako se ponasati i da li cete preziveti iz sela lisca kao i ko ce umreti i ko ce koga izdati.
Uspesno ste dosli zivi ovde i delimicno prosli test. Jer ste suvise se uzdrzavali da ste delovali odma hokage bi bio mrtav nebi pobegao. Ali nema veze bitno je da ste sada vi odabrani za akatsuki!
K. ,Belona , Himiko,Jumive i Yin vi ste calnovi ove organizacije kasnije imacemo jos jednog.
- MaskAcademy Student
Fri 18 Oct 2013, 23:21
Videcemo sve u svoje vreme.
Ovde organizacija ima svoj plan, radicete za taj plan a organziacija ce raditi da ispuni vase ciljeve. Tako zelim da ih cujem vase ciljeve! Recite ih!
Ovde organizacija ima svoj plan, radicete za taj plan a organziacija ce raditi da ispuni vase ciljeve. Tako zelim da ih cujem vase ciljeve! Recite ih!
- BellonaGenin
Fri 18 Oct 2013, 23:22
Prvi cilj je svakako ubiti hokagea, drugi cilj ubiti Dantea, i treći uništiti celo selo lišća.
- JumiveJounin
Fri 18 Oct 2013, 23:27
Ubiti hokagea i unistiti selo lisca je zapravo i moj cilj
Izucicu sve nara tehnike i dovesti ih na najvisi nivo, to je takodje jedan od mojih ciljeva
Izucicu sve nara tehnike i dovesti ih na najvisi nivo, to je takodje jedan od mojih ciljeva
- MaskAcademy Student
Fri 18 Oct 2013, 23:29
Za sada morate ojacati, ojacajte do chunin ispita i icicete na chunin ispite.Nakon toga sve ce biti reseno i reci cu vam ostali plan do tada videcemo se. Potrudite se da ne otkrijete ovaj hideout drugima. Nakon chunina ima da udjete dublje u Akatsuki.
Osnujte timove i idite na misije. Za sada imate samo jednu misiju u medjuvremenu do chunina kada cu se opet javiti.
Idite na misije ali samo na one misije koje rade clanovi sela lisca i nedajte im da zavrse uspesno misiju. Ako je potrebno opljackajte ih i uzmite pare za vas.To je sve sto treba radite za sada.
Osnujte timove i idite na misije. Za sada imate samo jednu misiju u medjuvremenu do chunina kada cu se opet javiti.
Idite na misije ali samo na one misije koje rade clanovi sela lisca i nedajte im da zavrse uspesno misiju. Ako je potrebno opljackajte ih i uzmite pare za vas.To je sve sto treba radite za sada.
- Himiko YumiSpecial Jounin
Fri 18 Oct 2013, 23:30
Samo jedan cilj unistiti selo lisca i Dantea
- MaskAcademy Student
Fri 25 Oct 2013, 19:33
Pozdrav svima u organizaciji...Kao sto sam rekao kada postanete chunini javicu se opet.
Do sada vase akcije su bile zadovoljavajuce. Ispunili ste jedan vas cilj a to je da pokazete da je hokage nesposoban da vodi selo...Sada imate drugi cilj da ubijete Dantea. Ali ostavicemo to jer vreme je da sada radite za Akatsuki licno!
Kao prvo Himiko cestitam prva si postala chunin.Ocekivao sam da ce i ostali ali zadnjih nedelju dana su totalno zabatalili trening.
Nazalost Bellona se pokazala slabom i napustila je org. i vratila u selo.Ako neko zeli isto sada je prilika da to uradite. Zelim vas odgovor, da li zelite u Akatsuki ili da se vratite u selo.
Odma cu vam kazem ovo nije obicna organizacija jer imamo plan jednom kada udjete vasi zivoti su moji.
Zato zelim odgovor ko ostaje a ko se vraca u selo.
Do sada vase akcije su bile zadovoljavajuce. Ispunili ste jedan vas cilj a to je da pokazete da je hokage nesposoban da vodi selo...Sada imate drugi cilj da ubijete Dantea. Ali ostavicemo to jer vreme je da sada radite za Akatsuki licno!
Kao prvo Himiko cestitam prva si postala chunin.Ocekivao sam da ce i ostali ali zadnjih nedelju dana su totalno zabatalili trening.
Nazalost Bellona se pokazala slabom i napustila je org. i vratila u selo.Ako neko zeli isto sada je prilika da to uradite. Zelim vas odgovor, da li zelite u Akatsuki ili da se vratite u selo.
Odma cu vam kazem ovo nije obicna organizacija jer imamo plan jednom kada udjete vasi zivoti su moji.
Zato zelim odgovor ko ostaje a ko se vraca u selo.
- Himiko YumiSpecial Jounin
Fri 25 Oct 2013, 19:47
U selo se ne vracam uopste...Pokazali su koliko im je stalo do nas...Bellona, ne znam zasto je to uradila ali jednog dana cemo je osvetiti!
Ja ostajem u akatsuki svakako.
Ja ostajem u akatsuki svakako.
- MaskAcademy Student
Fri 25 Oct 2013, 19:52
Obavesticu vas da dodjete u novi hideout, ovaj cete napustiti tako da doputujte do teritorije vode, oblast voda 6 tu ce se nalaziti nas novi hideout. I sve misije sto budete radili radicete u vodi teritoriji ako na misiji pise vatra 4 to za vas znaci voda 4.
Razlog je ocigledan selo lisca ce uskoro rasporediti svoje ninje duz granice i oblasti bice nemoguce vise kriti se ovde, naci ce nas kad tad a i imaju belonu, zato idemo u novui hideout gde cemo se vise posvetiti pravom cilju akatsukija. Selo lisca ostavite za sada nije namu interesu...
Razlog je ocigledan selo lisca ce uskoro rasporediti svoje ninje duz granice i oblasti bice nemoguce vise kriti se ovde, naci ce nas kad tad a i imaju belonu, zato idemo u novui hideout gde cemo se vise posvetiti pravom cilju akatsukija. Selo lisca ostavite za sada nije namu interesu...
- JumiveJounin
Sat 26 Oct 2013, 14:25
Ostajem u Akatsukiu, nemam obicaj da menjam svoje misljenje
Kao da bih mogao da zivim u onom bednom selu
Njihove senke, bedne su, oni su bedni, zato ce jednog dana biti unisteni
Prihvatam naredjenje, odmah cu krenuti u vodu 6 sa svima koj odluce da ostanu
Kao da bih mogao da zivim u onom bednom selu
Njihove senke, bedne su, oni su bedni, zato ce jednog dana biti unisteni
Prihvatam naredjenje, odmah cu krenuti u vodu 6 sa svima koj odluce da ostanu