Članovi
+2
Sabaku No Gaara
Kakashi Hatake.
6 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
- Kakashi Hatake.Academy Student
Članovi
Sun 13 Feb 2011, 20:30
svi članovi sela Hidden Sand moraju ovdje ostaviti post da vidim čemu raspolažemo molio bih bez suvišnih komentara samo ostavite npr. ja sam član ovog sela hvala unaprijed
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Re: Članovi
Tue 15 Feb 2011, 10:16
Sabaku No Gaara - Clan sela skrivenog u pijesku...
Mon 07 Mar 2011, 23:59
Kao novi Kazekage proglasavam da je Kakashi Hatake u bijegu i da ag selo proglasava Missing ninjom... Ko donese glavu ovog kriminalca dobit ce nagradu (novcanu ili ucenje jedne tehnike samnom...)
- Shisui2Genin
Wed 09 Mar 2011, 20:52
pozz ja sam Shisui i želio bih se pridružiti Hidden Sand selu jel može?
Wed 09 Mar 2011, 22:54
Naravno da moze Shisui... Moram ti reci da je izbor odlican...
Fri 22 Apr 2011, 15:01
Jel ti zelis opomenu... reko sam ti da je selo magle PUNO i kraj i ne pisi gdje stignes, ovo nije tema za selo magle...
Fri 22 Apr 2011, 15:04
Aha Ok,ali moras prvo postati Genin da bi izabrao neko od sela... Idi u ucionicu uradi onih 15 misija i opet ovdje postaj...
- Jushiro UkitakeGenin
Sat 23 Apr 2011, 17:12
drago mi je sto sam u selu peska, oces li ti da mi budes sensei.
Sat 23 Apr 2011, 17:36
Da ja cu biti tvoj Sensei, ili zelis da prvo Deidara te uci nekim osnovnim stvarima??
Sun 24 Apr 2011, 00:01
Uredu nije nikakav problem, od sada si moj ucenik...
Sun 24 Apr 2011, 13:53
Prvo radi misije da dobijes vise XP-a i da ojacas onda cu te nauciti nekim svojim tehnikama...
Sun 24 Apr 2011, 17:35
Uđes u sela>Selo skriveno u pijesku>Kazekage>Misije i onda biras misije koje zelis da radis...
Sun 24 Apr 2011, 18:47
Nista i nemoj vise spamovati ovdje... Ako te nesto zanima rekao sam ti posalji PM
Mon 25 Apr 2011, 11:56
Vidis li na vrhu stranice gdje ti pise: Forum, Portal,Faq, Trazi... E predzadnje su ti poruke... Uostalom Shadow ti je drug on zna pisati Privatnu poruku on ce ti objasniti...
Poslije ove poruke sve one koju su nevezane za temu bit ce izbrisane, ako clan kojem je poruka izbrisana ponovi istu gresku slijedi opomena... DOSTA SPAMA
Poslije ove poruke sve one koju su nevezane za temu bit ce izbrisane, ako clan kojem je poruka izbrisana ponovi istu gresku slijedi opomena... DOSTA SPAMA
Page 1 of 2 • 1, 2