Gray i Shin vs Yin i Jumive
+5
Shin Aburame
Gray Fullbuster
Zero
Jumive
NNW Game Master
9 posters
Page 1 of 2 • 1, 2
- Shin AburameGenin
Gray i Shin vs Yin i Jumive
Thu 24 Oct 2013, 18:56
Boricemo se u oblasti Vatra 1. Evo tema je napravljena ajde dodjite. Tj Jumive je pristao.
- Gray FullbusterChunin
Re: Gray i Shin vs Yin i Jumive
Thu 24 Oct 2013, 19:00
Ok i ja sam ovde,znaci sad ti i ja protiv Jumivea i Lucy...sad ste manji lvl da vas vidimo sad.
- Shin AburameGenin
Thu 24 Oct 2013, 19:05
Okej mi ce mo bacati prvi kockice, a posto igramo 2 vs dva neka se ukupan zbir obe kockice racuna ko ce igrati prvi. Moze?
- NNW Game MasterAdministrator
Thu 24 Oct 2013, 19:05
Član 'Shin Aburame' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Thu 24 Oct 2013, 19:06
Član 'Gray Fullbuster' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Thu 24 Oct 2013, 19:24
Član 'Yin' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Thu 24 Oct 2013, 19:26
Član 'Jumive' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- JumiveJounin
Thu 24 Oct 2013, 19:36
Health:
(100/1000)
Energy:
(200/1000)
Chakra:
(50/1000) -200
Napadam Gray-a sa ovim:
Ajde Gray vidi taj, senka sjaj!!! Umreces isto kao sto je tvoja sestra!!!!
Yin igra sledeca!
(100/1000)
Energy:
(200/1000)
Chakra:
(50/1000) -200
Napadam Gray-a sa ovim:
Ajde Gray vidi taj, senka sjaj!!! Umreces isto kao sto je tvoja sestra!!!!
Yin igra sledeca!
- ZeroJounin
Thu 24 Oct 2013, 20:05
H 100
E 200
C 200-150
Radim ovo na Shina
Shin razlika u levelima je velika tako da primas to. Primas 80 damage neizbezno ti je cak i da izbegnes. A kako nemas ni 200 chakre ni 200 energy koliko bi trebalo da imas da izbegnes ovu tehniku znaci da ti je nemoguce da izbegnes. To znaci da si mrtav primio si neizbezno full 200 damage. Sto se tice Graya od Jumivea ce primiti 150 damage zbog razlike koji je neizbezan cak i da izbegne.
Ovo ce se svakom desiti ko se pokaci sa nama!!
- Gray FullbusterChunin
Thu 24 Oct 2013, 20:28
(Nasmeja se i ostade stalozen dok ga senke ne obmotaju i na njegovom mestu se stvori panj...na drugoj strani je pojavljuje i na jednom Jumivea presece pogled ledenih ociju...). KATON!(vatreni zmaj krenu ka Jumiveu)
Sad Minato!
H:300
E:300
C:800-310
Izbegava senke sa...
A potom napada Jumivea...
Sad Minato!
H:300
E:300
C:800-310
Izbegava senke sa...
Sharingan!
KATON!
(Ogroman vatreni zmaj proguta Jumivea)
TEMA
- Shin AburameGenin
Thu 24 Oct 2013, 20:28
EP: (500/1000) -150
CH: (600/1000) -130
Hmm. Sada vam pokazujemo kako se placa kazna za izdaju sela i za ubijanje svojih saboraca. Ovim potezom koji smo mi povukli vam dokazujemo koliko su selo i ninje u selu iznad vas. U nama se nalazi pravi Hi No Ishi koji u vama nikada i nije bio. DANTE zavrsimo ovo. (Rekao je sa zaljenjem jer je ovo moralo biti ucinjenoo, ali je hteo da im pomogne.)
(Minato izbegava taj napad sa laokocom jer je mnogo veci lvl, izbegava ga prostim Speed dodzom.)
CH: (600/1000) -130
Hmm. Sada vam pokazujemo kako se placa kazna za izdaju sela i za ubijanje svojih saboraca. Ovim potezom koji smo mi povukli vam dokazujemo koliko su selo i ninje u selu iznad vas. U nama se nalazi pravi Hi No Ishi koji u vama nikada i nije bio. DANTE zavrsimo ovo. (Rekao je sa zaljenjem jer je ovo moralo biti ucinjenoo, ali je hteo da im pomogne.)
(Minato izbegava taj napad sa laokocom jer je mnogo veci lvl, izbegava ga prostim Speed dodzom.)
Zao mi je ali vi ste sami krojili svoju sudbinu, ovakav je morao da vam bude kraj. U jednu ruku ovo vam je i kazna za one zlocine koje ste pocinili. Sayonara old friends.
SUITON!
Kada se voda stvori na terenu u kombinaciji sa RAITON tehnikom.
RAITON!
Thu 24 Oct 2013, 20:42
Kad dodje Conte potvrdice se transformacije svakako ako su mrtvi Minatu i Danteu ce biti oduzeto 48 lvl jer tako je pravilo ucitelj ubije genina oduzme im se level u zavisnosti koji je genine bio.
- Dante UchihaAcademy Student
Thu 24 Oct 2013, 20:47
Mi smo drugacije informisani,oni su neprijatelji sela i imamo prava da ih ubijemo...alu u ovom slucaju odlucili smo da su u komi da nisu mrtvi i da ce se probuditi za koji dan pa cemo ih onda ubiti...
- Namikaze MinatoAcademy Student
Thu 24 Oct 2013, 20:51
Tako je sobzirom da Stewcha kaze da ne smemo da ih ubijemo iako su neprijatelji sela. I lepo nam je receno da mozemo da ih ubijemo, oni nisu poceli kao genini vec kao ucitelji. I da citiram kako je nepravda opet pobedila Yin citiram.
"Mismo se mozda zeznuli, ali ce vas admini sjebati." Mogu da potvrde oni koji su bili na cetu u to vreme.
"Mismo se mozda zeznuli, ali ce vas admini sjebati." Mogu da potvrde oni koji su bili na cetu u to vreme.
Thu 24 Oct 2013, 20:52
Trazeno mi je da sve ovo proverim Minato i Dante uopste nemaju trasnformaciju jer to je skil koji se kupuje. A nigde nije potvrdjeno da su je kupili. Kako nisu imali transfomraciju nisu ni mogli da je koriste. Sto znaci da se cela ova borba ne vazi.
Thu 24 Oct 2013, 20:54
Imamo oboje,ja sam svoju kupio kad si mi skinuo lvl zbog para...ne mozes ih izvuci ovaj put.
Thu 24 Oct 2013, 20:54
Ne izvlacim nikog i to ne pise u teme za zahteve tako da ti se to nece vaziti. Ni njemu ni Minatu. Jer je niste kupili nigde
- Namikaze MinatoAcademy Student
Thu 24 Oct 2013, 20:56
Stewcho sto se pravis sada bblesav, vrlo dobro znas tvoj i moj dogovor.
Thu 24 Oct 2013, 21:03
Licno sam se sa tobom prepirao,kada sam ti objasnjavao za lvl i pare koje sam skupio za to i one misije koje mi nisu bile dodate...a ti ako ne mozes da zapamtis pisi negde.
Thu 24 Oct 2013, 21:04
ako ne pise u temi za narucivanje jer za to i sluzi znaci da nije ni kupljeno tako da dokazi su ocigledni da nemas to.
Thu 24 Oct 2013, 21:12
Po koji djavo onda pustas me da verujem da to imam i da sam ti rekao,plus mi skines i pare za to i sad me pravis budalom i mene i Minata.
Thu 24 Oct 2013, 21:23
Kako god,uzimam jumiveovo komirano telo i putujem iz zemlje vatre 1 ka Konohi...(Cisto da ne bude "proslo je 24 h")
Idemo Minato(pali cigaretu jednom rukom,a drugom podize jumivea i stavlja ga preko ramena i krece)
Idemo Minato(pali cigaretu jednom rukom,a drugom podize jumivea i stavlja ga preko ramena i krece)
Page 1 of 2 • 1, 2