Gray i Shin vs Yin i Jumive
+5
Shin Aburame
Gray Fullbuster
Zero
Jumive
NNW Game Master
9 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
- Namikaze MinatoAcademy Student
Re: Gray i Shin vs Yin i Jumive
Thu 24 Oct 2013, 21:27
(Minato uzima Yin-ino onesvesceno telo i krece sa Danteom ka Konohi.)
Hmmm zao mi je zbog ovoga, ali oni su trazili to.
PS> Kada Conte dodje i, ako on kaze da se ovo sve ne vazi onda se i ovi nasi zadnji postovi ne vaze, a ako se vazi onda znaci da su Yin i Jumive u Konohi.
Hmmm zao mi je zbog ovoga, ali oni su trazili to.
PS> Kada Conte dodje i, ako on kaze da se ovo sve ne vazi onda se i ovi nasi zadnji postovi ne vaze, a ako se vazi onda znaci da su Yin i Jumive u Konohi.
- ConteAcademy Student
Fri 25 Oct 2013, 14:24
Ovako, transformacije se vaze ako je oko toga proble, jer mi je minato to posalo u poruci..
Samo cujem stvara se problem da li su oni kupili te tehnike... Tu vam ja ne mogu pomoci, moramo da nadjemo admina koji je skinuo novac za nabavku tih tehnika...
Samo cujem stvara se problem da li su oni kupili te tehnike... Tu vam ja ne mogu pomoci, moramo da nadjemo admina koji je skinuo novac za nabavku tih tehnika...
Fri 25 Oct 2013, 17:03
Ovako mi admini smo sve istrazili i ispitali sve u vezi ovoga i zakljucak je sledeci.
Minato i Dante nemaju tehniku transformacije u svom posedu. Nigde ne postoji dokaz da su je kupili a ni naucili. Tako da zbog toga ova borba je nevazeca.
Tako da recicemo posto je borba nevazeca Yumive i Yin su zivi!!!
Minato i Dante nemaju tehniku transformacije u svom posedu. Nigde ne postoji dokaz da su je kupili a ni naucili. Tako da zbog toga ova borba je nevazeca.
Tako da recicemo posto je borba nevazeca Yumive i Yin su zivi!!!
Page 2 of 2 • 1, 2