Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
Go down
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Sun 17 Nov 2013, 21:51
(Penjem se na leteceg labuda)
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Sun 17 Nov 2013, 22:14
C: 1250 -175

DANTE! DIABLO! GRAY! HOSPER! Ne idete vi nikuda! (Minato je trcao za njima. uradio je znakove rukama u trku i izbacio mnostvo lanaca iz svog tela koji su jurili ka njima.)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 I93
Fuin!
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 100lv_zps7aa9cfdd
(Lanci su leteli ka Glinenoj ptici, hvatajuci nju i Dantea u isto vreme. Lanci su uhvatili Graya i Diabla kao i Hospera u isto vreme. Snazna cakra mogla se osetiti kako prolazi kroz njih, lanci su ih poceli jako zatezati i vuci unazad ka Minatovom telu.)
Diablo.
Diablo.
Genin

Sun 17 Nov 2013, 22:41
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Health11 Health
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Fg11Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Right_bar_bleue  (150/1000)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Energy10 Energy
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Fg13Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Right_bar_bleue  (250/1000)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Chakra10 Chakra
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Left_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Fg12Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Empty_bar_bleueEvidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Right_bar_bleue  (375/1000)-150

Skacem sa zmaja i iz prstiju ispaljujem kosti tako da pogadjam vecinu lanaca i oni skrecu sa rute , zatim dok padam sa zmaja pomeram se ispred preostalih lanaca i oni stanuju samo mene...

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 3689
Zero
Zero
Jounin

Sun 17 Nov 2013, 22:52
Health: 250-100 (150)
Energy: 300
Chakra: 650-30-30-30-30-175 (345)

*Shin se samo odaljava od svega i iz razdaljine se cuje:

KATSUUUU!

*Velika ptica eksplodira, a sa njom i 2 skrivena klona i 2 cudovista od gline, koji su bili relativno blizu moje ptice, tako da najvise dmg ide na Gray-a i Dantea i Diabla jer su blizu ptice, a nesto manje na Minata koji je nesto dalji od ptice, ali i njega zahvata, jer je sve to poredjano tako da se oni nalaze u centru toga, a Shin se sklonio tako sto je skocio dalje od toga i tek onda aktivirao eksploziju, ali i njega zahvata .. Posto je veliki dim od eksplozije ja se okrecem i brzo odlazim u nepoznatom pravcu !
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 31lv_zps3e98fb9fx2
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 50lv_zps10c2821cx2
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 80lv_zpsd42cee54
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Sun 17 Nov 2013, 23:05
H: 450
E: 650
C: 1075 -375-30

(Minato je reagovao munjevitom brzinom! Morao je ovog puta da bira koga ce spasiti, sobzirom da su svi oni blizu eksplozije. Minato se velikom brzinom zamenjuje svojim lancima i staje ispred Diabla kako bi ga zastitio od eksplozije.)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 I93
Suiton: Dai Bakusui Shōha
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Umdr
(Minato i Diablo bivaju zahvaceni malim delicem eksplozije jer je ipak bila mnogo jaca cak i od Minatove razorne vodene tehnike. Nazalost uspeo je da spasi samo jednog od njih cetvoro. Osvrnuo se oko sebe i video da su svi ostali uhvaceni u eksploziju.)
Diablo.
Diablo.
Genin

Sun 17 Nov 2013, 23:13
(50/1000)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Energy10 Energy: 
(250/1000)
(225/1000)-50

Khh da li si ti normalan !! Kako se usudjujes da me spasis !!

Aaaaa 

Poslednjim atomima snage pokusavam da napadnem Minata !!

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 C0cy
Gray Fullbuster
Gray Fullbuster
Chunin

Sun 17 Nov 2013, 23:19
Ne zelim da izbegnem mrtav sam...
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Sun 17 Nov 2013, 23:52
H: 350
E: 650 -120
C: 670

(Minato se izmice kako bi izbegao Diablov napad, a zatim se okrece i samo udara ga u vrat onesvescujuci ga.) 

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 X2oh
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Rzbj
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Mon 18 Nov 2013, 11:39
(Vi ocigledno nikad niste culi za neki redosled dull)

(Dante se okrece u trenutku kontrira dmg i potiskuje eksploziju nazad svojim vatrenim zmajem i laci su odlepsali jos davno zbog same explozije,za trenutak dok ne uspe da izvrsi zamenu,tako da je dmg koji sada treba da izbegne gray je prepolovljen i napad usporen sto ce mu dati vremena da izbegne...)
Hmm Minato(pogleda ka njemu paleci cigaretu)...cemu ovolika buka,pratim momke na piknik nesto ti tu ne odgovara?
H:300
E:300
C:900-400
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 8ncz
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 86cj
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Mon 18 Nov 2013, 12:15
Odlazim iz sela...
Anonymous
Gost
Guest

Mon 18 Nov 2013, 13:01
Odlazim odavde u nepoznatom pravcu...(dovidjenja selo moje)Rece ZedgeR dok je odlazio.....
Hosper.
Hosper.
Genin

Mon 18 Nov 2013, 14:54
Ja bih trebao da odigram ovako skacem iza dantea i on me brani od napada eksplozije i izbegava  ja treba da izbegnem dmg od 300
Izbegavam sa zamenom..
H:150
E:250
C:375-200
I odlazim iz sela u ne poznatom pravcu,...
Diablo.
Diablo.
Genin

Mon 18 Nov 2013, 20:06
(50/1000)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 6 Energy10 Energy: 
(250/1000)
(175/1000)-50

Izbegavam tvoj taijutsu i koristim vreme dok nisi fokusiran na mene da pobegnem u nepoznatom pravcu!!!

Hosper.
Hosper.
Genin

Tue 19 Nov 2013, 13:44
I kako sam ja sada jedini mrtav??
Eksplozija nije ni isla na mene....ali sve jedno sam je izbegao.
Imal
Imal
Genin

Tue 19 Nov 2013, 17:23
(Imal se polako iskrada iz sela ka kapiji i odlece ka nepoznatom pravcu)
Dovidjenja selo i jarani,nedostajacete mi...
Asura Uzumaki
Asura Uzumaki
Jounin

Tue 19 Nov 2013, 20:14
*Izlazim iz sela i odlazim u pravcu Vatre 1.

Last edited by Mikasa Ackerman on Tue 19 Nov 2013, 20:16; edited 1 time in total
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Tue 19 Nov 2013, 20:15
(Minato odlazi na misiju.)
Asura Uzumaki
Asura Uzumaki
Jounin

Tue 19 Nov 2013, 20:25
*Ulazim u selo.
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Tue 19 Nov 2013, 20:26
Stigoh nazad.
Dokugan Rju
Dokugan Rju
Chunin

Tue 19 Nov 2013, 21:47
idem namisiju
Dokugan Rju
Dokugan Rju
Chunin

Tue 19 Nov 2013, 21:50
vracam se sa misije
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 20 Nov 2013, 01:12
(Minato prodje pored Kotetsu i Enda dajuci im znak da je sve uredu.)

Opustite se. Vracam se brzo. (Zatim se uputio u nepoznatom pravcu.)
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 20 Nov 2013, 02:19
(Minato se priblizavao kapiji sela. Stigao je i prosao pored cunina.)

Eto vidite da je sve uredu, brzo sam se vratio. Hehehe. (Nastavio je ka unutrasnjosti sela.)
Asura Uzumaki
Asura Uzumaki
Jounin

Wed 20 Nov 2013, 08:49
*Izlazi iz sela i odlazi u pravcu Vatre 1.
Asura Uzumaki
Asura Uzumaki
Jounin

Wed 20 Nov 2013, 08:54
*Vraća se sa misije, i ulazi u selo.
Sponsored content

Back to top