Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Himiko Yumi biografija Empty Himiko Yumi biografija

Tue 19 Nov 2013, 13:33
Biografija napisana 1171 godine

Ime i prezime: Himiko Yumi
Godina rodjenja: 1150
Mesto rodjenja: Uchiha hideout
Trenutni rank: Chunin
Trenutno mesto: Akatsuki organizacija
Klan: Uchiha klan
Slika:
Himiko Yumi biografija Adult_Lal_Mirch

----------------------------------------------------------

Himiko Yumi je rodjena 1150 godine u Uchiha hideoutu u vreme kada sela jos nisu nastala
i Uchiha klan je bio nezavistan. Gledano da dolazi iz Uchiha klana konflikti i mrznja je
oduvek bila u njenom zivotu zbog stalnih borbi klanova koje su vodjene.
Himiko je jedinica i njen otac Matabi Uchiha je vodja Uchiha klana. Nakon sto se klan
pridruzio selu lisca bila je ninja sela lisca. Njen ucitelj i prijatlejica je  bila Adeona.
Kasnije tokom konflikta iz nepoznatih razloga pod tvrdnjom da ce ubiti Dantea Uchihu napusta
selo i odlazi u akatsuki organizaciju isto postaje i najtrazeniji kriminalac.

1163 godina

To je bilo vreme kada je osnovano selo lisca. Od ogromnih ratova i svega ostalog Uchiha klan
i Senju klan su sklopili alijansu, ja sam tada imala 13 godina. Iako sam od malena ucestvovala
u raznim borbama i ratovima i vec bila vrlo iskusan ninja po novim pravilima sela  bila
u uzrastu studenta.Tako da sam u mirnom selu posla na ninja akademiju prvenstveno da bi
stekla prijatelje i da predstavim  Uchiha klan medju svima ostalima u punom svetlu.
Na akademiji sam upoznala K.a,Yuki Asunu, Adeonu i Jumive-a sa kojima sam sprijateljila i
postala nerazdvojna , iz iste generacije iako sam od njih bila starija
godinu dana. U selu je osnivac sela nestao tako da je bio nastao haos, bilo je tesko
vreme za sve jer nije imao ko vodi selo. Senju klan je poslao Namikaze Minata (iako on nije
iz tog klana jer je usvojen predstavljao je taj klan), dok je Uchiha klan poslao mojeg
mladjeg brata Dantea da vode selo.

1166 godina

Vec je proslo 3 godine od kako je selo osnovano i selo lisca postalo moj novi dom. U selu
sam uvek bila srecna jer je bilo mirno, nije imalo konflikta a i nasla sam puno prijatelja.
Tu sam imala 16 godina kada sam postala chunin. Jedina iz moje generacije. Ubrzo nakon toga
stigao mi je poziv.

scena:

(Himiko Yumi sedi sedi na krovu akademije dok iz daleka pritrcava Adeona i Asuna)

Adeona i Asuna: Himikoooo, oj  Himiko gde si ceo dan svuda te trazimo.

Himiko: Da li ste nesto desilo?

Adeona: Pogledaj (vadi pismo)

Himiko: Ho? Sta je to?

Asuna: Procitaj vrlo je vazno Very Happy
Himiko: Izabrani ste za ninja ucitelja i jednog od vodecih ninji u selu javite se kod
Minata i Dantea ukoliko zelite poziciju.

Asuna: Vidis! Izabrana si za ucitelja to je tako kul! Ne desava se stalno samo najbolji
iz generacije dobijaju tu mogucnost.

Himiko: He..Ne zelim to (baca pismo).

Adeona: Himikoooo (hvata pismo) sta radis to?! Znas li sta je ovo.

Himiko: Da, znam ali ne zelim ucestvujem u tome, ovde je mnogo zanimljivije, nemam vreme
za to.

Asuna: Ali ti si vec jedan iskusan i elite ninja trebala bi to prihvatis.

Himiko: Ne, uostalom je moj brat Dante -.-ne zelim nista imam tamo jer su dosadni.Adeona
nakon mene iz zenksog tima ti si najsposobnija zasto ti ne odes mozda te prime?

Adeona: Ja, pa mogla bi probam, ali ako prodjem bicu vas ucitelj! Hahahah
Asuna: Kada Himiko nece mozes ti probati.

Nakon toga Adeona je izabrana za ucitelja kao i Jumive, Adeona je postala moj i Asunin ucitelj
i isli smo zajedno stalno na misije i ostale stvari, bila su to lepa vremena ali nije sve
bilo tako kako jeste....

1167 godina

Moj otac se razboleo i smrt je bila neizbezna, ja sam bila njegova jedina cerka kao i naslednik
titule vodje Uchiha klana mada me to nikad nije zanimalo. Ali ipak na kraju izabran je
moj brat Dante za novog vodju Uchiha klana. Dante mi je brat ali zapravo nije rodjeni nego
brat od strica. Njegovi su odavno bili ubijeni tako da je uvek ziveo sa nama.

scena:

uchiha ninja izlazi iz sobe da saopsti reci da je Matabi Uchiha umreo.

Himiko: Neeeeeeeeeeeee, oce... (pada na kolena)
Dante: Ustani,ovo nije vreme da budes, slaba moras delovati brzo jer ce se traziti odmah
novi vodja...
Himiko: U ovom trenutku razmisljate o novom vodji!
Dante: Vodja uchiha klana je vrlo vazna pozicija a mnogi je zele, zato je odluceno,
ti moras biti novi vodja.

sutradan Dante je ponovo dosao sa novim vestima.

Dante: Himiko, od danas ja sam novi vodja Uciha klana.

Himiko:Ti? Ali zasto nisi ti taj koji to odlucuje nego ceo klan. Uostalom planirala sam da
tu titulu dam drugoj porodici iz uciha klana, nasa je suvise slaba, ostali smo samo ja i ti
vreme je da druga porodica dobije mogucnost da bude vodja.

Dante: Hahahahaahh ja sam u vrhu ovoga sela, Uciha klan je sada u kontroli sela lisca. Iako
ne izgleda tako posto sam u vrhu sela ja sam zapravo pravi vodja ovoga klana odavno ja
krojim njegovu sudbinu! I bas zato to cu ja biti svidelo se nekom ili ne jer je to jedini
nacin da se uchiha klan obuzda.

Ulaze dvoje uchihe

Uchiha 1: Dante! Briga nas sta selo kaze dosta je bilo! Ti i Himiko ste suvise mladi da bi ste
bili vodje! Prepusti nama starijima!

Uchiha 2: Da tako je, klan je u pitanju briga nas sto si jedan od vodecih u ovom selu!

Dante: Ovako mora biti imam svoje razloge a i selo je odlucilo. Sutra ce biti ceremonija
proglasavanja  vodje to jest mene (okrece se i odlazi)

Uchiha 2: Dante ne moze to tako! Ti mali gade, ne zelim da me neiskusni klinac vodi!
(napada Dantea u nameri da ga ubije)

Dante: Ne zelim da raspravljam ako si krenuo protiv mene znaci da si neprijatelj (brani se
i ubija uchihu 2)

Uchiha 1: Ovo... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa (na dantea je krenuo sa kunai ali dante je uspeo i njega
ubije)

Himiko: Dante...Sta si ovo uradio, prolio si krv zbog nekih glupih obicaja i tradicije!
Vodja! to nicemu ne sluzi svakako ovde u selu treba zivimo u miru i slozi! To je moj
otac zeleo! Razbesneo si njih dvoje toliko da su te napali i ubio si ih! Dokle god sam
ziva necu dopustiti da budes vodja nakon ovoga!!!

(Dante se samo okrenuo i otisao)

Himiko: Danteeeeeeee, danteeeeeeeeeee vrati se ovamo ako smes!!!

Ali Dante je vec bio otisao, nisam mogla nista uradim, njegovo delo bi postavilo mnogo
pitanja u klanu i izazvalo konflikte, zato sam morala da cutim, sklonim telai da niko ne
sazna o ovome i slazem da je moj otac prolgasio pre smrti Dantea za vodju. Jer ako bi
Uchihe znale sta se desilo sigurno bi napale Dantea a time i selo lisca...
Tu noc nakon sto sam sakrila dokaze, otisla sam kod Asune da prenocim zato sto mi je
drugarica ispricala sam joj u poverenju sve sto se desilo...
Ali prevarila sam se nisam trebala joj to reci. Sutra dan ujutru otisla je i napala Dantea
u kancelariji u nameri da ga ubije zato su je zarobili i bacili u tamnicu.
Sta sam to uradila, nisam joj trebala reci sta se desilo tu noc u uchiha hideoutu, zbog
mene je napala dantea da mi pomogne i sada je uhvacena.
Zato sam resila da joj pomognem, usunjala sam se i oslobodila je iz  tamnice. Tamnicu je licno
Dante zatvorio posebnom tehnikom iz nase porodice i bio siguran da niko ne moze je razbije
ali ja sam mogla tako sam uspela da Asunu oslobodim, i rekla joj da pobegne u brda dok se
situacija ne smiri.
Ali pogresila sam jer ujutru je njeno telo nadjeno mrtvo. Bila sam toliko ocajna i mizerena
i puna krivice da nisam znala sta da radim. Jedini koji je mogao znati za ovako nesto je
bio Dante licno. Zato sam otisla kod njega u kancelariju i resila da mu kazem za sve jer je
sigurno on bio krivac za njenu smrt!
U selu nista vise nije imalo sto me je vezivalo samo lazi i bol...Zato sam odlucila da ga
napustim.

1168 godina

Godinu dana sam lutala po svetu sve dok jednog dana nisam upoznala odredjenu osobu koja
je niotkuda dosla meni

Maskedman: Prilicno si porasla Himiko Yumi...

Himiko: Ko si ti sta zelis!?

Maskedman: (baca skrol) Evo tu se nalazi lokacija mesta gde trebas odes ali pre toga
reci cu ti nesto, Jumive i Adeona kao i K. su odlucili da napuste selo i upravo
idu ka oblasti vatra 2. Prati ih Minato. Ako zelis da ih vidis pozuri tamo (nestaje)

U pocetku nisam verovala ali njih troje su mi bili odlicni prijatelji u selu i morala
sam da proverim to kada sam stigla tamo dosla sam bas na vreme kada su napali Minata.
Minato je uspeo da se izvuce taj dan i pobegne nakon toga ostali smo sami. Ja, Jumive, K.
Adeona i nismo imali izbora jer im je pojacanje stizalo nego da idemo na lokaciju koju
sam dobila. Na svu srecu to je bio hideout dobro sakriven sto nas je spaslo od potere.
Ali tamo sam nesto videla. Tu je bila Asuna ziva i zdrava!!!! Koja je rekla da joj je te noci
dok je bezala zbog kise skotrljala niz liticu osoba sa Masku ju je spala i izlecila i
rekla da ce je trenirati i da ceka jer cu uskoro i ja dodji.

Sada smo svi bili na okupu u Akatsuki organizaciji. Mask nam je rekao da ce nam pomoci
da ojacamo i ispunimo nase ciljeve koji su bili zajednicki unistenje sela lisca a kada
dodje vreme mi cemo njemu pomoci u njegovim planovima. Sto smo svi prihvatili.

Misija nam je bila da zarobimo genine iz sela ali nismo ih ubili. I dan danas su u tamnici muce
se.

Tokom godina isli smo na puno misija za akatsuki organizaciju. Ali to nije lako,
Asuna je otisla u selo jer je bila prevarena misleci da su Jumive i Adeona zarobljeni.
Tamo je i umrela ne znam kako ali znam da ju je selo lisca ubilo jer ga je izdala!
Tokom vremena uhvatili su i Jumive i isto ubili kao i Adeonu. Sve moje prijatelje je
selo lisca uhvatilo i ubilo.
Ostala sam samo ja i K. u celoj organizaciji. Nemam vise nikog zivog, ni prijatelje, ni
selo, nista...Sve je nestalo u noci kada je Dante odlucio da bude vodja klana. Ta odluka
mi je sve unistila.
Danas zivim samo za jedno a to je da ubijem Dantea! Zbog kojeg je sve ovo pocelo i osvetim
sve koji su ispastali zbog njega. Isto i da unistimo selo lisca jer su ubili Jumive, Asunu i
Adeonu!
Ostala sam prazna i bez icega samo jedno mi je cilj ubiti Dantea i unistiti selo lisca kompletno!!!

Himiko Yumi biografija Lal_Mirch
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Himiko Yumi biografija Empty Re: Himiko Yumi biografija

Tue 19 Nov 2013, 15:08
Pa mislim stvarno -.-nisam ti brat to prvo,ostatak je simpatican Very Happy
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Tue 19 Nov 2013, 17:47
Pa mora postoji razlog zasto hocu da te ubijem i sto sam otisla iz sela x'D
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Tue 19 Nov 2013, 17:48
zapravo prepravljam da mi nisi brat nego da si dosao do te pozicije samo zato sto si bio na vlasti u selu i dao sebi pravo da budes vodja tako je jos zanimljivije
Kratos
Kratos
Special Jounin

Tue 19 Nov 2013, 22:15
Ja bi reko, jer je bezobrazan, kurci se i jer je uzeo taj klan samo da bi te prisvojio!! Ali prava moc lezi u koskama !!! haaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Wed 20 Nov 2013, 00:58
Nije uredu poklanjati ono sto nemas,ali ipak eto pacove dobijas zelenu kartu od mene ja se povlacim Very Happy
A ti Himiko nadji drugi cilj ja sam vec mrtav...xDD
Sponsored content

Back to top