Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelarija Himiko Yumi

+3
Kotetsu Endo
Sassori
Himiko Yumi
7 posters
Go down
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Kancelarija Himiko Yumi Empty Kancelarija Himiko Yumi

Mon 09 Dec 2013, 10:53
Ovo je moja kancelarija u selu ako neko zelite gde me mozete pitati.
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Kancelarija Himiko Yumi Empty Re: Kancelarija Himiko Yumi

Mon 09 Dec 2013, 10:54
Inace veceras u 20:00 idemo na misiju, uobicajeni timovi, idemo u vetar 5 samo da znate.
Sassori
Sassori
Academy Student

Mon 09 Dec 2013, 11:18
(Inace da napomenem da ja oko 20h nisam tu u sk sam dolazim tek oko 20:30 21h)
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Wed 18 Dec 2013, 12:39
Dodjite ovde svi cak i Hokage, mislim da treba raspodelimo poslove jer uskoro dolazi novo selo a samim tim i mapa igre tako da ce forum biti iskljucen sto znaci da cemo vise morati da se osloniti na nase pozicije i samu igru a ne na forum kao do sada.
(videla sam jutros kako je sve zato kazem ovo).

Kao prvo treba nam sledece:

Like a Star @ heaven  2 cuvara kapije
Like a Star @ heaven 2 policajca
Like a Star @ heaven 2 anbua

To su ninje koje ce imati specijalnu duznost u selu. Naravno nece to dzabe raditi ako obavljaju posao kako treba i aktivni su dobivace xp od mene i minata kao i novac a ponekad i tokene.
Gledano da nama ne treba xp sav xp koji imamo stavljacemo u budzet sela.

Naravno tu je Minato Hokage koji nadgleda i vodi celo selo i veza je izmedju feudalnih lordova i sela i brine se o selu i najvise da zastiti selo i obezbedi ninje.

Ja kao shanin koji isto pomaze Minatu da donese odluke i vodim selo pored njega kao njegova zamena.

Cuvari kapije

Kancelarija Himiko Yumi Izumo%26Kotetsu_Torwache_Folge_1

Pored toga treba nam 2 cuvara kapije. Imace moda za selo sto znaci da ce oni ubacivati nove clanove taman ima dva tako da moze se dogovore kad je jedan biti tu a kad drugi. Duznost bice im da prate ko ulazi i ko izlazi u selo, jer sad u selo ce moci svako udje i i ide kroz njega (samo nece imati pristup hokage sobi i ostalim vaznim lokacijama) osim ako im cuvari ne dozvole da udji. Sto znaci njihova odgovornost je velika odgovorni su za bezbednost sela i koga pustaju. Isto treba vode evidecniju ko ulazi kad i ostalo da se to zna da bi znali gde je ko ako je van sela a treba nam za nesto. Isto svaki dan na kraju dana treba podnesu izvestaj hokageu o stanju na kapiji i sela.

Konoha police
Kancelarija Himiko Yumi Gomon-Jimon_Buntai

Pored toga. Vodja ove organizacije konoha police bice Izuna Uchiha.
Dvoje ninji ce isto biti u konoha policiji. To je organizacija koja je zaduzena za red i mir direktno u selu. Oni moraju svaki dan patrolirati selom i nadgledati svaki forum (kao modovi), i pregledati svaku temu i sve u selu svaki dan i tako gledati da li je sve pravilno, sta se desava i ostalo, isto ko ne radi pravilno ili ucini neko zlodelo moraju ga uhvatiti, privesti, ispitati sta zna ili cak osuditi na zatvor.
Isto moraju hokagu stalno podnositi izvestaj dnevno o stanju u selu sta se desava i ostalo. Znaci njihov zadatak bice da patroliraju stlano forumskim mapama i nadgledaju sta se gde desava i da paze da sve bude ok u selu.

ANBU
Kancelarija Himiko Yumi Anbu1

Vodja ANBUA sam ja. Pored toga u anbuima imace isto dvoje ninji. Koji ce imati i lazne profile kao maske da senebi znalo ko je ko kada se ide na misiji kao ni koje u anbue. ANBUI su zaduzeni da patroliraju svai dan kao konoha police ali ne u selu nego van sela sto znaci da obilaze redovno sve oblasti na celoj mapi!!!Uz su zaduzeni za sve tajne operacije, hvatanje odbeglih ninji i kriminalaca, i uklanjana pretnji selu. Ovo je u sustini tamni deo sela. Idealno je za ninje koje zele da imaju zlu karmu a da ostanu na strani dobra. Ali diskrecija je ovde velika i clanovi anbua morace obicno da uzmu skilove koji su potrebni selu.Ovo je od ove tri pozicije najvceca pozicija.

Ovde svi koji zele neka se kod mene prijave gde ko zeli, ja i minato cemo vas sve pregledati ispitati vase sposobnosti, moci i znanje o igri i odluciti gde ko moze upadne i ko uopste moze.
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Wed 18 Dec 2013, 15:31
evo me 
Prijavljujem se na biro rada
Anonymous
Gost
Guest

Wed 18 Dec 2013, 15:51
i ja se prijavljujem...
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 18 Dec 2013, 16:25
(Minato je sve vreme slusao sta Himiko prica, samo je stojao iza vrata. A zatim je polako usao.)

Dobro si to rekla. Haha. Bice sada puno posla.
Ace
Ace
Jounin

Wed 18 Dec 2013, 18:48
Ja sam vec neko vreme clan ANBU-a , i nadam se da sam do sada dobro obavljao svoj posao , naravno ako Himiko misli drugacije ja sam spreman predati svoju titulu nekome drugom ...
Akira
Akira
Chunin

Wed 18 Dec 2013, 19:00
Tu sam..
Dokugan Rju
Dokugan Rju
Chunin

Wed 18 Dec 2013, 19:35
(Ulazi u sobu)
*Ja se prijavljujem kao cuvar kapije.
Sassori
Sassori
Academy Student

Wed 18 Dec 2013, 20:51
Ulazi Izuna*
Pozdrav Hokage-sama, Pozdrav Lady Himiko..
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Fri 20 Dec 2013, 11:51
Ima puno kandidata jedva cekam da pocnemo novu verziju sela Very Happy bice zabave pogtovo sad kada cemo svi na raspust Very Happy

Sto se tice tebe Phantome naravno ti si jos uvek u ANBUE tako da nam treba jos jedan clan.

Kisame je kao bio ali on ne dolazi vec neko vreme nece skoro rekao je meni za anbue treba stalni clan koji svaki dan ulazi pogotovo sada kada ce ovih dana krenuti ponovo nastavak price.
Sassori
Sassori
Academy Student

Fri 20 Dec 2013, 11:53
Vecina se danas raspustaju xD Tj tu je negde pola pola xD Zavisi do skole xD
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Fri 20 Dec 2013, 11:53
E da treba mi i ninja koji ce radi u pticarniku. To ce kako cujem biti mesto ono iz Konohe sto ima gde stoje ptice pismonose i tu dolaze sve price sa skrolove i ostale poruke koje neko salje selu isto odatle i salju negde. Tako da ce posao njega biti da nadgleda taj forum i salje poruke ako neko posalje poruku ili nekom treba se nesto posalje. On ce biti nesto kao ninja postar, glasnik Very Happy
Sassori
Sassori
Academy Student

Fri 20 Dec 2013, 11:56
Ja predlazem da to bude Hanzo xD
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Fri 20 Dec 2013, 12:11
Svaka ova pozicija znaci da skoro svaki dan morate dolazite. Mozda nisam admin i ostalo ni hokage ali ova igra mi se svidja jer je lepo mesto za opustanje i druzenje i citanje raznih prica i desavanja zato zelim da napravimo lepu zajednicu!
Gde cemo se svi druziti, uzivati i igrati kroz nase likove i pricu.
Zato zelim da se svi aktiviramo i druzimo! I probamo da dovedemo jos puno novih ninji da bi zabava bila jos veca uz to mislim da i mi kao selo lisca treba delimo nagrade onome ko dovede clanove za nase selo.
Sassori
Sassori
Academy Student

Fri 20 Dec 2013, 12:21
Iskreno mnogi sude forum po izgledu posto sam ja pozvao nekolicine igraca oni su osudili forum po izgledu i tako nisu hteli...
Dokugan Rju
Dokugan Rju
Chunin

Fri 20 Dec 2013, 20:35
Kad me je Dante prvi put doveo na forum mislio sam da je retardiran,ali kad je poceo svaki dan da govori o forumu(i to se onako uzivi) ne mozes da ne krenes da igras Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Sat 21 Dec 2013, 11:29
Ja bih takodje zeleo u ANBU org.
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Mon 23 Dec 2013, 13:07
kad ce biti podela poslova?
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 23 Dec 2013, 21:25
Cim postave novo selo graficko
Ace
Ace
Jounin

Mon 23 Dec 2013, 22:53
Da li neko zna kada ce to otprilike biti ??
Sassori
Sassori
Academy Student

Mon 23 Dec 2013, 22:53
Za vreme raspusta
Ace
Ace
Jounin

Mon 23 Dec 2013, 23:05
Pff steta retko sam tad na forumu , tj. retko sam trezan Razz Razz