Tobi cekam te.
+5
Jumive
Akira
Sassori
Tobi
Namikaze Minato
9 posters
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
- Himiko YumiSpecial Jounin
Re: Tobi cekam te.
Sun 06 Apr 2014, 20:39
Hokage to sto smo radili zajedno da ih ubijemo ne znaci jos uvek da sam kod tebe, misija gotova plati i ja sada idem.
- JumiveJounin
Sun 06 Apr 2014, 20:42
De cemu toliko postova oko toga dal smo mrtvi xD Svakako mi sve jedno xD Turi mrtav fik i gotovo xD Ionako ne planiram nikud da se vracam sa sealom xD A sto se Tobija tice, nacin presadjivanja nije osmisljen tako da nista od toga, ja nisam presadio sharingan tako da nije kod mene opste xD
- AkiraChunin
E neka smo umrEli
(Pada na zemlju ali polako izgovara poslednje reci)
Jbg,zivot je surov...
(S obzirom da je velika eksplozija tela su nam svima unistena tako da ne mozes da ih uzmes)
(Pada na zemlju ali polako izgovara poslednje reci)
Jbg,zivot je surov...
(S obzirom da je velika eksplozija tela su nam svima unistena tako da ne mozes da ih uzmes)
(taman toliko imam radim znakove i nestajem)
- Namikaze MinatoAcademy Student
Sun 06 Apr 2014, 20:43
(Minato promrmlja sebi nesto u bradu... Himiko ista kao i uvek...) Himiko. Evo ti. (Minato vadi iz torbice novac i daje joj.) Eto toliko. Pokupi njihova tela Hashirama, seal ih u skrolove i hajdemo u selo. Tobi podji sa nama. A ti Himiko jos cemo se cuti imamo dosta toga da razgovaramo.
Sun 06 Apr 2014, 20:43
Tela bi trebalo da su spaljena ako cemo posteno
Sun 06 Apr 2014, 20:46
Hashirama izadji, Tobi dodji do mene. (Minato uradi znake rukama.)
- TobiChunin
Sun 06 Apr 2014, 20:47
Uzima od klona Nuibari i krece ka selu trcecim korakom, hajde da vidimo ko ce pre
- JumiveJounin
Sun 06 Apr 2014, 20:49
P.S.
Ne ozivljavajte me sa rinenganom tacnije Pain ili ko god. Pustite me vise da umrem xDDD
Ne ozivljavajte me sa rinenganom tacnije Pain ili ko god. Pustite me vise da umrem xDDD
- Hashirama SenjuAcademy Student
*Odjednom Hashirama se pojavljuje niodkuda.
Tss... znaci sa Karasuom je gotovo.
*A onda doseta do Minata
Tss... znaci sa Karasuom je gotovo.
*A onda doseta do Minata
- SassoriAcademy Student
Onda Hiramekarei,Samehada i Nuibari u selo magle by Conte
Sun 06 Apr 2014, 20:51
Hajdemo odavnde... Smrt je svuda... (Minato stavi ruke na Hashiramino i Tobievo rame i nestadose u bljesku.)
- TobiChunin
Sun 06 Apr 2014, 21:14
3 klona uzimaju od malo tkiva ispod izgorelog sloja koze ( od njih 3 ). Svaki klon nosi neciji ...
1. klon jumive
2. klon akira
3. klon sasori ....
Krecu ka selu
1. klon jumive
2. klon akira
3. klon sasori ....
Krecu ka selu
- JumiveJounin
Sun 06 Apr 2014, 21:22
Jumive-a zahvata vatra i dok ga jos u potpunosti ne zahvati shvata sta se desava. Lagano udahne i pogleda ka zemlji. Vatra je bila nevidljiva tako da je nije video. Ali zato je jasno video senke oko sebe. Iako je pogled vec poceo da mu se muti zbog iznenadnog napada.
Pada na zemlju, dok se krv polako slivala na nju. Ali takodje se primecivao njegov poslednji osmeh, iako je bio lazan kao i obicno. Onaj koj se boj smrti, boj se zivota. Hiljadu misli motale su mu se u glavi, ali jedno je bilo sigurno, bio je hladan kao i uvek. Prisecao se svog zivota, sto se uglavnom i desava na samrti, prisecao se raznih trenutaka u svom zivotu. Iako je trajalo veoma kratko, kao i prilicno bolno, imao je osecaj da vecno lezi na zemlji. A zemlja, kojom je dugo hodao pa i ulazio u njene dubine, bila je sve crvenija. Sve vise prelivljena krvlju. Pogled mu se polako usmeravao na jednu tacku. Crvena boja bila je svakog trenutka bila jasnija u njegovim ocima. Shvatio je da je to kraj njegovog zivota. Ali retko koj ninja zivi trideset godina. Znoj koj se u tim trenucima prelivao preko njegovog lica, nastao od razornog napada koj mu polako oduzima zivot i postaje sve razorniji, polako se slivaju i potapaju u krvi koja ga je vec okruzivala. Taj pritisak i nagla promena definitivno su vodile u smrt. Pao je porazen ali jos uvek se odrzavao na kolenima, dok njegovo telo potpuno nije izgorelo u vatri, koju zapravo nije ni video, ali je jasno mogao da je oseti. Iako je umro prilicno brzo nakon napada, osecao je da taj kratki period traje vecno. Ali pre nego sto je potpuno nestao u besmisleno nevidljivoj vatri, dok se jos odrzavao na kolenima, jasno je rekao:
SENKE SU UMETNOST, CAK I AKO JA NISAM ZIV, ONE CE UVEK TO OSTATI, JER SENKE SU SVUDA!!!
Pada na zemlju, dok se krv polako slivala na nju. Ali takodje se primecivao njegov poslednji osmeh, iako je bio lazan kao i obicno. Onaj koj se boj smrti, boj se zivota. Hiljadu misli motale su mu se u glavi, ali jedno je bilo sigurno, bio je hladan kao i uvek. Prisecao se svog zivota, sto se uglavnom i desava na samrti, prisecao se raznih trenutaka u svom zivotu. Iako je trajalo veoma kratko, kao i prilicno bolno, imao je osecaj da vecno lezi na zemlji. A zemlja, kojom je dugo hodao pa i ulazio u njene dubine, bila je sve crvenija. Sve vise prelivljena krvlju. Pogled mu se polako usmeravao na jednu tacku. Crvena boja bila je svakog trenutka bila jasnija u njegovim ocima. Shvatio je da je to kraj njegovog zivota. Ali retko koj ninja zivi trideset godina. Znoj koj se u tim trenucima prelivao preko njegovog lica, nastao od razornog napada koj mu polako oduzima zivot i postaje sve razorniji, polako se slivaju i potapaju u krvi koja ga je vec okruzivala. Taj pritisak i nagla promena definitivno su vodile u smrt. Pao je porazen ali jos uvek se odrzavao na kolenima, dok njegovo telo potpuno nije izgorelo u vatri, koju zapravo nije ni video, ali je jasno mogao da je oseti. Iako je umro prilicno brzo nakon napada, osecao je da taj kratki period traje vecno. Ali pre nego sto je potpuno nestao u besmisleno nevidljivoj vatri, dok se jos odrzavao na kolenima, jasno je rekao:
SENKE SU UMETNOST, CAK I AKO JA NISAM ZIV, ONE CE UVEK TO OSTATI, JER SENKE SU SVUDA!!!
Tue 08 Apr 2014, 12:12
(Izanami i Minato se pojavise u trenutku u ovoj oblasti... Na mestu gde su Karasu clanovi porazeni...)
Dodji. Moram da pogledam nesto... (Minato je dosetao do tacnog mesta gde su Jumive, Sasori i Akira bili.) Kao sto sam i mislio, njihova tela su ostala citava. Ovo je dobro za nas.
Dodji. Moram da pogledam nesto... (Minato je dosetao do tacnog mesta gde su Jumive, Sasori i Akira bili.) Kao sto sam i mislio, njihova tela su ostala citava. Ovo je dobro za nas.
- Izanami UchihaChunin
Tue 08 Apr 2014, 12:14
Hmm,kazite sta da uradim? (pogledao je telo svog brata)
Zavrsio je kao bud**a...
Zavrsio je kao bud**a...
Tue 08 Apr 2014, 12:19
Hmmm. Uzmi telo svog brata i stavi ruku na moje rame. Ja cu drzati Akirino i Jumiveovo telo. (Minato krenu da uradi znake rukama, ali ga Izanami prekinu...)
- Izanami UchihaChunin
Tue 08 Apr 2014, 12:22
hvala bratovo telo..
Gotovo...
Pruza ruku Minatu...
Gotovo...
Pruza ruku Minatu...
Tue 08 Apr 2014, 12:27
Hmmm. Izanami zao mi je sto je Izuuna skoncao ovakvom smrcu, ali takav zivot je sam izabrao... (Minato je skrenuo pogled...)
- Izanami UchihaChunin
Tue 08 Apr 2014, 12:29
Minato...ja sam tu da ispravim njegove greske...odlucio sam da ostanem duzee u selo nego sto smo planirali...Ocekuj moju pomoc u ratu...
Izuna je bio bud**a..
Izuna je bio bud**a..
Tue 08 Apr 2014, 12:31
Ti i Himiko ste jedine Uchihe trenutno koje imaju moc sharingana... Tvoja pomoc ce biti od vitalnog znacaja. Hvala ti Izuna. Hajdemo sada. (Minato aktivira tehniku i oni nestadose.)
Page 3 of 3 • 1, 2, 3