Page 1 of 2 • 1, 2
- Hajime SaitouAcademy Student
Mizukage cekam te!
Mon 16 Apr 2012, 11:54
Raikage je mrtav!!! Ubio sam ga! Pao je u pokusaju da se docepa skrolova sela peska... Ali ne brinite sve skrolove peska sam licno unistio! Ne postoje vise tako da nikada necete biti u mogucnosti da ih nadjete!!!
Hahahahhahaahahah
Hahahahhahaahahah
- Sengetsu FuyutamaAcademy Student
Re: Mizukage cekam te!
Mon 16 Apr 2012, 14:35
Kazekage.... Vidim spremio si se....Prihvatio si poraz...Ali pre nego sto te ubijem zelim da znam nesto...Mapa koju ti je dao Hokage gde je!? Predaj mi je i mozda te i pustim...
Mon 16 Apr 2012, 14:36
Da li je to ono sto zelis...Zalim ali nikada neces naci ledeni hideout tvog oca...Unistio sam mapu zajedno sa skrolove sve iz sela peska...
Mon 16 Apr 2012, 14:37
Unistio si skrolove...I mapu! Lazes!!!
Mon 16 Apr 2012, 14:38
Veruj u sta hoces mozda lazem mozda ne ali skrolove i mapu nikada vise neces videti... Zauvek su nestali... hee....
Mon 16 Apr 2012, 14:39
Prokletnice!!! Naci cu drugi nacin sto mislis zasto ti je Raikage postavio seal! To je zato sto nam trebas ziv...Bojali smo se da ces unistiti skrolove i mapu...
Ali dok imamo tebe nije sve izgubljeno...
Zato poslednje reci Kazekage pre nego sto ti zarobim dusu...Izgubio si pobeda je nasa...
Ali dok imamo tebe nije sve izgubljeno...
Zato poslednje reci Kazekage pre nego sto ti zarobim dusu...Izgubio si pobeda je nasa...
Mon 16 Apr 2012, 14:41
Prihvatio sam poraz i to da sam izgubio bitku ali ne i rat...Nadu polazem u ninje koje ostaju iza mene...Jednog dana oni ce te ubiti i srediti stvari...
Poslednje reci sam vec rekao...Oprostio sam se sa moje clanove...Spreman sam da umrem...Sa ovim sealom ionako nista ne mogu da ucinim...
Zato hajde neka bude brzo...
Poslednje reci sam vec rekao...Oprostio sam se sa moje clanove...Spreman sam da umrem...Sa ovim sealom ionako nista ne mogu da ucinim...
Zato hajde neka bude brzo...
Mon 16 Apr 2012, 14:44
Hahahahahahaha nikada nas oni nece poraziti....
Pa ako je to sve.... Onda je gotovo... Ovo je tvoj kraj...
Chakra:300/1000
Hahahahhahahaha!!!
Pa ako je to sve.... Onda je gotovo... Ovo je tvoj kraj...
Chakra:300/1000
Hahahahhahahaha!!!
Mon 16 Apr 2012, 14:45
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapamti ove moje poslednje reci Mizukage...Jednog dana cete platiti za sve vase gre.....................
Mon 16 Apr 2012, 14:46
Gotovo je Kazekage je zauvek od sada zarobljen....Sada smo eleiminisali sve pretnje.... Nazalost Raikage je bio slabic umreo je...
Sada je vreme da nastavimo sa ostale planove...
Sada je vreme da nastavimo sa ostale planove...
- GostGuest
Mon 16 Apr 2012, 15:03
Chakra:80/800
Kazekage aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zao mi je sto sam odbio tvoje naredjenje ali moram da probam da ga zaustavim!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sirim se neverovatno mnogo svuda okolo Mizukagea bukvalno ga poklapajuci u kupolu od mog tela i radim ovu tehniku koja se ozbacuje iz mog tela tako da ce njega sve unutra unistiti!!!!
Ovo je moj najaci napad koji imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
x4
x2 damage je 1200
Ovo je sada mnogo razoran napad cak ces i ti tesko izbeci!!!
Kazekage aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zao mi je sto sam odbio tvoje naredjenje ali moram da probam da ga zaustavim!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sirim se neverovatno mnogo svuda okolo Mizukagea bukvalno ga poklapajuci u kupolu od mog tela i radim ovu tehniku koja se ozbacuje iz mog tela tako da ce njega sve unutra unistiti!!!!
Ovo je moj najaci napad koji imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
x4
x2 damage je 1200
Ovo je sada mnogo razoran napad cak ces i ti tesko izbeci!!!
Mon 16 Apr 2012, 15:11
Health:150/1000
Energy:1000/1000
Chakra:20/1000
Staaaaaaaaaaaaaa!!!!
x7 defense je 350
Aaaaaaaaaaaaaaaa prokletnice...Kako se usucjujes uhvatio si me nespremnog a i oruzja od sagea te dosta iscrpe..... Moram da priznam da se nisam zastitio sada bi bio mrtav....
Kako se usudjujes!!!!!! Ja sam jedan od Kagea!!! Moja moc je 1000 godina ispred tebe!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Staaaaaaaaaaaaaa!!!!
x7 defense je 350
Aaaaaaaaaaaaaaaa prokletnice...Kako se usucjujes uhvatio si me nespremnog a i oruzja od sagea te dosta iscrpe..... Moram da priznam da se nisam zastitio sada bi bio mrtav....
Kako se usudjujes!!!!!! Ja sam jedan od Kagea!!! Moja moc je 1000 godina ispred tebe!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- GostGuest
Mon 16 Apr 2012, 15:17
Health:630/630
Energy:680/650
Chakra:20/800
Jos si ziv....AAAAAXAAAAAAAAAAAA.... Preziveo si moj najaci napad koji posedujem....Ali nemoj da mislis da je sve gotovo.... Sada si slab jer si koristio oruzje od sage tako da si oslabio....
Ovo je sansa koju sam cekao!!!! Gotovo je mizukage!!!!!!Nisi trebao da podcenis nas obicne ninje!!!
Obavijam rastegljivim prstima dva shurikena koje nosim ka tebi!!! Damage je 200!!!!! Gotovo je Mizukage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Energy:680/650
Chakra:20/800
Jos si ziv....AAAAAXAAAAAAAAAAAA.... Preziveo si moj najaci napad koji posedujem....Ali nemoj da mislis da je sve gotovo.... Sada si slab jer si koristio oruzje od sage tako da si oslabio....
Ovo je sansa koju sam cekao!!!! Gotovo je mizukage!!!!!!Nisi trebao da podcenis nas obicne ninje!!!
Obavijam rastegljivim prstima dva shurikena koje nosim ka tebi!!! Damage je 200!!!!! Gotovo je Mizukage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Andaime TsuchiAcademy Student
Mon 16 Apr 2012, 15:25
Odjednom izlazi Tsuchikage ispred Mizukagea i svojim golim rukama i snagom blokira shurikene!
Sengetsu! Sta radis to za ime Boga!!! Da ovo nisam zaustavio sada bi bio mrtav!!!
Napravio si gresku sto si podcenio neprijatelja...Nikad ne spustaj gard bez ozbira ko je u pitanju a pogotovo kada je to sin od treceg Kazekagea!!!
Vidim da je ninja tvog levela napravio prilicnu pometnju ovde...Imao si srece sto je Sengetsu koristio oruzje od sage i nije racunao da ga neko kao ti moze povrediti inace bi sada ti bio odavno mrtav....
Sengetsu koliko vidim Raikage je mrtav...Kazekage je zarobljen gde su skrolovi sela peska!?
Sengetsu! Sta radis to za ime Boga!!! Da ovo nisam zaustavio sada bi bio mrtav!!!
Napravio si gresku sto si podcenio neprijatelja...Nikad ne spustaj gard bez ozbira ko je u pitanju a pogotovo kada je to sin od treceg Kazekagea!!!
Vidim da je ninja tvog levela napravio prilicnu pometnju ovde...Imao si srece sto je Sengetsu koristio oruzje od sage i nije racunao da ga neko kao ti moze povrediti inace bi sada ti bio odavno mrtav....
Sengetsu koliko vidim Raikage je mrtav...Kazekage je zarobljen gde su skrolovi sela peska!?
Mon 16 Apr 2012, 15:42
Health:150/1000
Tsuchikage!!!Moje duboko izvinjenje!Nisam racunao da je tako jak ali ne brinite...Mozda je uspeo da napravi jedan tako jak napad ali jos uvek nije dovoljno jak da uradi nekoliko takvih vidite da je vec iscrpljen...Ipak je on samo Jounin...
Da Raikage je mrtav...Kazekagea sam zarobio sa oruzje od sagea zato sam se i iscrpeo dosta...
Ali Kazekage skrolove je unistio...Ali imamo njegovu dusu i telo trebace nam neko vreme da saznamo istinu sta je uradio sa skorlove sela peska...
Tsuchikage!!!Moje duboko izvinjenje!Nisam racunao da je tako jak ali ne brinite...Mozda je uspeo da napravi jedan tako jak napad ali jos uvek nije dovoljno jak da uradi nekoliko takvih vidite da je vec iscrpljen...Ipak je on samo Jounin...
Da Raikage je mrtav...Kazekagea sam zarobio sa oruzje od sagea zato sam se i iscrpeo dosta...
Ali Kazekage skrolove je unistio...Ali imamo njegovu dusu i telo trebace nam neko vreme da saznamo istinu sta je uradio sa skorlove sela peska...
Mon 16 Apr 2012, 15:46
Skrolovi sela peska su najvazniji! Pogotovo skrol Zacui Yokubija legenda kaze da mu je licno Kisai Uchiha dao skrol sa zabranjene jutsue njegove i znanja...Ako se njega docepamo preko skrolova sela peska moci cemo da nadjemo izvor znanja! Zenaki hideout koji je tokom prvog shinobi rata utonuo preko space time ninjutsua u drugu dimenizuju...Tamo se nalazi na hiljade jutsua i ostalo sto je Kisai Uchiha tokom zivota naparvio i ekperimatnisao...
Ostali skrolovi nam trebaju samo da bi stekli dovoljnu moc da bi mogli da najdemo taj hideout i ostalo...
Ali nema veze imamo kazekagea pokusacemo da preko njega izvucemo informacije mozda nije unisitio skorlove sela peska...
A kada to uspemo imacemo neverovatnu moc!!!!
Za sada cemo se povuci i vrsiti ekperimente sa ovim novim jutsuima...
Ostali skrolovi nam trebaju samo da bi stekli dovoljnu moc da bi mogli da najdemo taj hideout i ostalo...
Ali nema veze imamo kazekagea pokusacemo da preko njega izvucemo informacije mozda nije unisitio skorlove sela peska...
A kada to uspemo imacemo neverovatnu moc!!!!
Za sada cemo se povuci i vrsiti ekperimente sa ovim novim jutsuima...
Mon 16 Apr 2012, 19:18
Hahahahhaha kako ti kazes Tsuchikage....Moja borba sa Hokageom je bila teska a i ovde sam se dosta izmorio....Sledeci put kada se vidimo Kisai bices mrtav pre nego sto to shvatis!!!
Mon 16 Apr 2012, 19:41
Polako Sengetsu....
Za sada idemo u summoning svet zmija...Napusticemo ovaj svet zahvaljujuci Orochimaruovim skrolovima....
Slusaj Kisai...Jak si ninja i talentovan samo treba jos da jacas i da naucis da usmeris to u pravom smeru zasto nebi posao sa nama sada imam jedno prazno mesto???
Za sada idemo u summoning svet zmija...Napusticemo ovaj svet zahvaljujuci Orochimaruovim skrolovima....
Slusaj Kisai...Jak si ninja i talentovan samo treba jos da jacas i da naucis da usmeris to u pravom smeru zasto nebi posao sa nama sada imam jedno prazno mesto???
- GostGuest
Mon 16 Apr 2012, 19:54
Nikada ti se necu pridruziti ojacaju i jednog dana cu te ubiti!!!
Mon 16 Apr 2012, 19:58
Onda je gotovo...Ubicu te....
Onesvesti se!!!
A sada....
Umri Kisai!!!
Onesvesti se!!!
A sada....
Umri Kisai!!!
Mon 16 Apr 2012, 20:00
Tsuchikage sama stanite! Nemojte ga ubiti!
Mislim ne jos...On je jedini koji je uspeo da me ovoliko povredi cak i u mom najslabijem izdanju dok sam bio iscroljen od borbi...Ne zelim jos da umre zelim da ostane ziv i ojaca jer jednog dana kada se vratimo zelim da se borim sa njim i poraziti ga kao pravog borca! A ne sada kada je obicno bezvredno smece!
Mislim ne jos...On je jedini koji je uspeo da me ovoliko povredi cak i u mom najslabijem izdanju dok sam bio iscroljen od borbi...Ne zelim jos da umre zelim da ostane ziv i ojaca jer jednog dana kada se vratimo zelim da se borim sa njim i poraziti ga kao pravog borca! A ne sada kada je obicno bezvredno smece!
- Abel NightroadJounin
Mon 16 Apr 2012, 20:02
Sensei!!! Nema potrebe da ga ubijete...
Ako ima jedno prazno mesto da li bih ja mogao sa vama da podjem, ionako me svi ponizavaju da sam slab i omalovazavaju, zeleo bih da budem jaci da niko ne moze da mi se smeje u lice...?
Ako ima jedno prazno mesto da li bih ja mogao sa vama da podjem, ionako me svi ponizavaju da sam slab i omalovazavaju, zeleo bih da budem jaci da niko ne moze da mi se smeje u lice...?
Mon 16 Apr 2012, 20:15
He...Radi kako zelis...Ionako mi ne predstavlja nikakvu pretnju... Nije mi cak ni jasno kako je uspeo tebe da baci na kolena Sengetsu...
Abele...Nisam tebe ocekivao ovde... Ti si bezvredan cak te i ne zelim...
Neko tako slab kao ti bolje da umre ili da se vrati u rupu odakle je ispuzao....
Vreme je Sengetsu otvoricu summoning svet...
Summoning jutsu!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sssssssssssssssssssssssssssss ocekivali smo vas...Sve je spremno za vas dolazak u nas svet...Skocite na mene i idemo!
Cuo si Sengetsu! Vreme je da podjedmo....Pogledaj poslednji put ovaj svet jer dugo ga neces videti...Kada se vratimo bice to kraj ovog sveta hahahahahhahah
Mon 16 Apr 2012, 20:18
Vreme je....Kada se vratimo ubicu boga u tebe Kisai!!! I unistiti ovaj svet hahahahhahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah!!!!!!!!
Tsuchikage i Mizukage nestaju sa ovog sveta...
Tsuchikage i Mizukage nestaju sa ovog sveta...
- Abel NightroadJounin
Mon 16 Apr 2012, 20:21
Ali sensei!! Kkako!! zasto!!! ??? Kako to odjednom..pa bili ste mi prijatelj!!! Bili ste mi sve u ovom svetu! Ne mogu da verujem... Sta ovo treba da znaci!!
Page 1 of 2 • 1, 2