- Ognjen-Shadow NinjaAcademy Student
Dispanzer za Mizukagea
Sun 05 Jun 2011, 09:30
Uz pomoc moje Kristalne ogrlice koju mi je Dero dao za nedelju dana cu moci da povratim izgubljene ruke
Ovde ce se ja odmarati i Medical Ninje ovog sela ce me ovde leciti zbog onog eksperimenta sto sam zamalo mogao da umrem
Ovde ce se ja odmarati i Medical Ninje ovog sela ce me ovde leciti zbog onog eksperimenta sto sam zamalo mogao da umrem
Re: Dispanzer za Mizukagea
Sun 05 Jun 2011, 09:31
Regeneracija zavrsena : 100 %
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 05 Jun 2011, 09:31
Član 'Ognjen-Shadow Ninja' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Lecenje...' :
'Lecenje...' :
- Namikaze MinatoAcademy Student
Sun 05 Jun 2011, 12:57
Mizukage-kun nemozes se tek tako izlezavati u bolnici... Potrudi se da se sto pre oporavis jer Rat je poceo nisi odgovorio na onu poruku koju sam poslao... moramo biti spremni...
Sun 05 Jun 2011, 14:32
Meni je rekao Conte da mogu da se drzim po strani ja mislim da borba s Kisaiem nece nista resiti i ostacu po strani
Sun 05 Jun 2011, 14:37
Shadow-kun nemoras se ti boriti sa Kisaijem ako nezelis... Ali moras da pomognes SLOBODNIM Shinobiyima ovog sveta... Da se odupru toj tiraniji Zenkai organizacije... Nama treba svaki Shinobi koji moze da se bori... A ti si KAGE i zelis da izbegens ovaj rat... Ovaj rat je Prvi Veliki Shinobi Rat... Ti ako sebe nesmatras Shinobiem onda nemoj da se boris...
Sun 05 Jun 2011, 14:39
Ok poci cu s vam ali necu se boriti samo ako budo bilo opasnosti za selo Magle samo mi dajte akatsuki plast bez njega ne idem
Sun 05 Jun 2011, 14:42
Pa ako zelis Akatsuki plas onda moras da udjes u Akatsuki organizaciju... I Akatsuki ti moze dati mnogo vise nego sto ce Zenkai ikada moci... Saberi se dete razmisli malo, sta radis i na koju stranu ides... Ti znas da ja imam postovanja prema tebi i da sam za tebe zivot hteo da dam... Zato te molim da malo razmislis sta radis i kome okreces ledja a koga gledas u oci...
Sun 05 Jun 2011, 14:42
hocu da udjem u Akatsuki
Sun 05 Jun 2011, 14:46
E posto si bolestan i jos ranjen i fali ti ruka... sada cu te ja regenerisati ako ti to zelis... A da udjes u Akatsuki moras se obratiti Lordu Peinu u selu Kise i moras se javiti na Kage Summit... Tamo ti sve pise... Tamo reci da podrzavas ostale Shinobie i da zelis da se pridruzis Akatsukiu...
Sun 05 Jun 2011, 14:56
Shadow ja nemam vremena da cekam na tvoj odgovor dali zelis da budes izlecen... Ako mi ne odgovoris sada... JA moram da idem necu te izleciti...
Sun 05 Jun 2011, 15:01
Ok sada mogu da pocnem sa tehnikom... Sada kada budem radio tehniku nesmes se pomerati jer ces Ti izaci iz tvojih usta i staro osteceno telo ce nestati a ti ces izaci kao nov...
Chakra:(900/400)-500
A sada HAAAAAA... REGENERISI SE
Chakra:(900/400)-500
A sada HAAAAAA... REGENERISI SE
Sun 05 Jun 2011, 15:03
Shadow reci nesto jel si ziv...
Sun 05 Jun 2011, 15:08
Eto sada mozes da koristis tvoj usadjeni bloodline bez problema...
Sun 05 Jun 2011, 15:17
extra hvala Minato poslao sam Peinu poruku u selu kise :
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t1625-javljam-se-amekage-sanu
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com/t1625-javljam-se-amekage-sanu